Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

CND Vinylux Fall 2015 Contradictions Collection

Γεια σας, γεια σας όμορφες! Πριν από μερικές εβδομάδες έφτασε στα χέρια μου ένα πανέμορφο κουτάκι από την Creative Group που είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος των προϊόντων της CND. Το κουτάκι περιείχε δυο βερνίκια Vinylux Weekly Polish από την καινούργια φθινοπωρινή συλλογή του 2015 με τίτλο Contradictions, και φυσικά το απαραίτητο Weekly Top Coat.


CND Vinylux Fall 2015 Contradictions Collection
CND Vinylux Fall 2015 Contradictions Collection

"Η τάση στο Nail Fashion για αυτή τη σεζόν, μας εκπλήσσει ευχάριστα, με την απροσδόκητη σύγκρουση μεταξύ των στοιχείων-μοτίβων του δρόμου και των κομψών λεπτομερειών, δημιουργώντας το δυναμικό δίδυμο γοητείας και grunge" λέει η Jan Arnold, μια εκ των ιδρυτών και Style Director της CND. Εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε και να κινηθούμε στους ρυθμούς των αντιθέσεων του φθινοπώρου, των σχεδίων, των υφών και των χρωμάτων της CND.


CND Vinylux Fall 2015 Contradictions Collection Set
CND Vinylux Fall 2015 Contradictions Collection Set - #198 Poison Plum, #200 Couture Covet and Weekly Top Coat

Δε θα σας πω πολλά για τα Vinylux Weekly Polish της CND, είμαι σίγουρη ότι έχετε διαβάσει πάρα πολλά τόσο για την εταιρεία και τα επιτυχημένα προϊόντα της, όσο και για τα ίδια τα Vinylux που ήρθαν, όχι για να αντικαταστήσουν το ημιμόνιμο βερνίκι, η εταιρεία έξαλλου είναι κυρίαρχη παγκοσμίως με τα λατρεμένα Shellac. Τα Vinylux απευθύνονται στις γυναίκες που θέλουν να αλλάζουν συχνά το χρώμα στα νύχια τους χωρίς να δεσμεύονται, όπως γίνεται με το μόνιμο. Ένα εβδομαδιαίο βερνίκι είναι μια ιδανική λύση για τις εργαζόμενες γυναίκες που έχουν ίσως μόνο το Σαββατοκύριακο στη διάθεση τους για να ασχοληθούν με την προσωπική τους περιποίηση αλλά δεν έχουν ούτε το χρόνο, ούτε και την οικονομική άνεση να πηγαίνουν συνέχεια στο κομμωτήριο.

CND Vinylux Weekly Polish in #198 Poison Plum
CND Vinylux Weekly Polish in #198 Poison Plum

Ας ξεκινήσουμε με την πρώτη απόχρωση, το #198 Poison Plum, ένα χρώμα που, όπως το βλέπεις από μακρυά, δεν σου λέει κάτι καινούργιο, είναι ένα συνηθισμένο βαθύ δαμασκηνί, αλλά για περίμενε, τι είναι αυτά τα μικρά ρουμπινάκια που λαμπυρίζουν στο φως; Το βερνίκι αυτό έχει σύσταση gel και θέλει σίγουρα 3 στρώσεις για να γίνει τελείως οπάκ το χρώμα. Μπορώ να πω ότι με δυσκόλεψε αρκετά στην εφαρμογή, λόγω των πολλών κόκκινων γκλίτερ που δεν επέτρεπαν στο βερνίκι να απλωθεί ομοιόμορφα. Δυο όμως παχιές στρώσεις από το top coat λείαναν την επιφάνεια του νυχιού και ανέδειξαν το χρώμα. Κάθε φορά που αντανακλούσε το φως πάνω στα νύχια μου, έλαμπαν σα να ήταν διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους. Στο τέλος βέβαια, ταλαιπωρήθηκα λίγο στην αφαίρεση, πάλι λόγω του γκλίτερ που τελικά από κανένα βερνίκι δε φεύγει εύκολα.
 

CND Vinylux Weekly Polish in #198 Poison Plum
CND Vinylux Weekly Polish in #198 Poison Plum, this photo was taken on the 5th day, still shiny and with minimum chipping

Η δεύτερη απόχρωση, το #200 Couture Covet, ήταν έρωτας με την πρώτη "στρώση"!!! Είμαι ούτως ή άλλως φανατική των μπλε αποχρώσεων, αλλά σε αυτή την περίπτωση δε λάτρεψα μόνο το υπέροχο πετρόλ χρώμα του αλλά και την εξαιρετικά κρεμώδη σύσταση του η οποία, με δυο το πολύ στρώσεις, δίνει ένα αποτέλεσμα που φαίνεται πανέμορφο και σούπερ σικ για όλες τις ώρες.


CND Vinylux Weekly Polish in #200 Couture Covet
CND Vinylux Weekly Polish in #200 Couture Covet

Από πλευράς απόδοσης και διάρκειας, μπορώ να πω ότι και τα δυο κράτησαν άνετα 5 μέρες χωρίς να προσέχω ιδιαίτερα, κάνοντας κανονικά δουλειές σπιτιού και τακα-τουκα 12 ώρες στον υπολογιστή της δουλειάς! Από την πέμπτη μέρα και μετά άρχισαν να ξεφτίζουν λίγο οι άκρες, αυτό όμως ήταν ελάχιστα ορατό. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το χρώμα δε θάμπωσε καθόλου και παρέμεινε εξίσου λαμπερό ως και την 7 ημέρα, όπως υπόσχεται η CND. Επίσης, παρόλο που δεν χρησιμοποίησα βάση, δεν είδα να παραμένουν καθόλου χρωστικές στα νύχια μου μετά την αφαίρεση όπως συμβαίνει με άλλα σκούρου χρώματος βερνίκια.


CND Vinylux Weekly Polish in #200 Couture Covet
CND Vinylux Weekly Polish in #200 Couture Covet


Από τα δυο βερνίκια, μου άρεσε περισσότερο το Couture Covet, κυρίως γιατί με διευκόλυνε περισσότερο η εφαρμογή του και η αφαίρεση του, ενώ σαν χρώματα και τα δυο μου άρεσαν εξίσου. Από τη συλλογή Contradictions πάντως, θα ήθελα σίγουρα να δοκιμάσω και το Grommet, ένα φανταστικό μεταλλικό σκούρο μπλε-γκρι αλλά και το Rouge Rite, ένα πολύ κλασσάτο βαθύ βυσσινο-κόκκινο.

Εσείς δοκιμάσατε τα Vinylux και τη φθινοπωρινή σειρά Contradictions της CND; Αυτές και άλλες πολλές αποχρώσεις της συλλογής μπορείτε να τις βρείτε στο site της εταιρείας Creative Group




* Η ανάρτηση αναφέρεται σε PR samples

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου