Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

September Beauty Pick-Me-Ups and Apps

Καλό μήνα όμορφες!!! Πέρασε ο Σεπτέμβρης και μπαίνει το φθινόπωρο για τα καλά. Σήμερα, έκανα μάλλον το τελευταίο μου μπάνιο στη θάλασσα και λέω σιγά σιγά να μαζεύω τα καλοκαιρινά και να φρεσκάρω τα χειμερινά μου. Έφτασε λοιπόν και η ώρα να σας μιλήσω για τα αγαπημένα αυτού του μήνα που πέρασε.


September Favorites
September Beauty Favorites

Το Σεπτέμβρη, αν και ακόμα σε καλοκαιρινό mood, πρόσθεσα στην καθημερινή μου ρουτίνα κάποια προϊόντα περιποίησης και ενυδάτωσης που θεώρησα απαραίτητα για την επαναφορά του ταλαιπωρημένου από τον ήλιο και τη θάλασσα δέρματος. Πάμε να τα δούμε!


  • Fushi Organic Virgin Shea Butter 
Ένα πρόσφατο απόκτημα μου από το οργανικό κουτάκι TryMeKit του Organic Brands (δείτε εδώ), το βαζάκι αυτό με ακατέργαστο, παρθένο Βούτυρο Καριτέ (που μάλλον δε θα τελειώσει ποτέ) το χρησιμοποιώ σχεδόν παντού και έχω βαθιά ενυδάτωση στο σώμα, στο πρόσωπο και στα μαλλιά. Είναι εξαιρετικό!


Fushi Organic Virgin Shea Butter
Fushi Organic Virgin Shea Butter

  • Natura Siberica Extra Firming Night Facial Mask
Αυτή η νέα μόδα με έχει συνεπάρει τελείως και πλέον έχω εντάξει τις μάσκες στη βραδινή μου ρουτίνα. Αυτήν την περίοδο χρησιμοποιώ μια μάσκα που έλαβα σε κάποιο Beautytestbox από την εταιρεία Natura Siberica και έχω ξετρελαθεί με το άρωμα της αλλά και με τα αποτελέσματα της. Πολύ καλή ενυδάτωση και λάμψη, ξυπνάω το πρωί με πρόσωπο φρέσκο και απαλό!

 
Natura Siberica Extra Firming Night Facial Mask
Natura Siberica Extra Firming Night Facial Mask


  • Ole Henriksen Pure Truth Youth Activating Oil
Ένα θρεπτικό ξηρό λάδι για το πρόσωπο της Ole Henriksen, από άγριο τριαντάφυλλο (rosehip) πλούσιο σε βιταμίνη C, Α και λιπαρά οξέα (ωμέγα 3,6 και 9), άρχισα να το χρησιμοποιώ εδώ και μερικές εβδομάδες το βράδυ, εναλλάξ με τη μάσκα νυκτός και έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τα αποτελέσματα. Πολύ ελαφρύ, λεπτόρρευστο, ενυδατώνει χωρίς να λαδώνει καθόλου το πρόσωπο.


Ole Henriksen Pure Truth Youth Activating Oil
Ole Henriksen Pure Truth Youth Activating Oil

Το Σεπτέμβρη όπως και το καλοκαίρι που μας πέρασε, απέφυγα το βαρύ μακιγιάζ και χρησιμοποίησα ελάχιστα προϊόντα και πολύ λίγα χρώματα.

  • Essence Brit-Tea Blush in 01- Tea-riffic Garden Party
Μου άρεσε αρκετά αυτό το ρουζάκι από τη συλλογή Brit-Tea της Essence, δίνει ένα πολύ φυσικό ροδαλό χρώμα, είναι ο,τι πρέπει για κάθε μέρα και έχει αρκετά καλή διάρκεια.


Essence Brit-Tea Blush in 01- Tea-riffic Garden Party
Essence Brit-Tea Blush in 01- Tea-riffic Garden Party


  • Horst Kirchberger Perfecting Eye Base
Όταν άρχισε κάπως να φεύγει το μαύρισμα, επέστρεψα στο αγαπημένο μου concealer του Horst Kirchberger που πάντα με έσωζε καλύπτοντας αποτελεσματικά τα μάτια ρακούν που είχα πολλές φορές τα πρωινά. Αγαπημένο!

 
Horst Kirchberger Perfecting Eye Base
Horst Kirchberger Perfecting Eye Base

  • Essie Fall 2015 Collection Froc n'roll and Bell Bottom Blues
Από τις πιο επιτυχημένες συλλογές της Essie για το φθινόπωρο, η Leggy Legend ήρθε για να μας ξετρελάνει με τις ροκ αποχρώσεις της και να μας κάνει να φοράμε σκούρα χρώματα όταν ακόμα έξω ο ήλιος καίει. Η αποχρώσεις Bell Bottom Blues και Froc n' Roll είναι αυτές που ξεχώρισα από τη συλλογή και φόρεσα πάρα πολύ μέσα στο Σεπτέμβρη.

 
Essie Fall 2015 Collection Froc n'roll and Bell Bottom Blues
Essie Bell Bottom Blues(L) and Froc n'roll from Fall 2015 Collection


  • Apivita απαλό gel καθαρισμου για την ευαίσθητη περιοχή με χαμομήλι και πρόπολη
Ένα προϊόν που χρησιμοποίησα αρκετά για την καθημερινή μου υγιεινή ήταν το gel καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή με χαμομήλι και πρόπολη της Apivita. Είναι ένα συμπαθητικό προϊόν, δε μου προκάλεσε κάποια ενόχληση ή ερεθισμό, μου έδινε μια αίσθηση φρεσκάδας και το άρωμα του μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν είδα κάποια δραματική διαφορά στα αποτελέσματα σε σχέση με τα αντίστοιχα οικονομικότερα προϊόντα του supermarket, θα το προτιμήσω όμως περισσότερο λόγω των φυσικών συστατικών του και την απουσία parabens, σιλικόνης και σαπουνιού.

 
Apivita Gentle Cleansing Gel for Intimate Area
Apivita Gentle Cleansing Gel for Intimate Area

  • L'oreal Make Up Genious Application
Η L'oreal γνωστή σε όλους για τις καινοτομίες της στην κοσμετολογία, άπιαστη στο χώρο της, μας άφησε άφωνες με το νέο application Make Up Genious που κυκλοφόρησε μέσα στο Σεπτέμβρη. Κατεβάζεις την εφαρμογή σε android ή iphone (σε windows δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα!), αφήνεις την εφαρμογή να σαρώσει το πρόσωπο σου και έχεις στη στιγμή έναν καθρέφτη στον οποίο δοκιμάζεις πάνω σου όλα τα καλλυντικά της L'oreal, σκιές, μολύβια, ρουζ και κραγιόν. Απλό, απλούστατο (όπως έλεγε και η Βουγιουκλάκη)!!! Η εφαρμογή βέβαια δεν είναι bugless, πολλές φορές κολλάει, κάποιες φορές δεν εφαρμόζεται ακριβώς πάνω στα μάτια ή στα χείλη, χρειάζεται δηλαδή αρκετές βελτιώσεις. Παρόλα αυτά, έχει απίστευτη πλάκα, δοκιμάζεις διάφορα looks, βλέπεις τι σου ταιριάζει και βγάζεις selfies με μακιγιάζ by L'oreal!


L'oreal Make Up Genious Application
L'oreal Make Up Genious Application


Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα του Σεπτέμβρη. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα; Φιλιά και καλό Οκτώβρη!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου