Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Essie Resort 2016 Collection - Going Guru

Namaste κούκλες! Δεν είναι πολύ εκνευριστικό όταν ο καιρός, ενώ είναι ηλιόλουστος όλη την εβδομάδα που εσύ δουλεύεις, το Σαββατοκύριακο που έχεις λίγο χρόνο παραπάνω να κάνεις καμία βόλτα, να στα χαλάει με βροχές και παγωνιά; Η θερμοκρασία μπορεί να έπεσε απότομα, εγώ όμως θα προσπαθήσω να την ανεβάσω παρουσιάζοντας σας τη νέα συλλογή της Essie με τίτλο "Going Guru".


Essie Resort 2016 Collection - Going Guru
Essie Resort 2016 Collection - Going Guru

Η φετινή Resort της Essie μας ταξιδεύει στην οριεντάλ, πολύχρωμη και συναρπαστική Ινδία. Η συλλογή αποτελείται από 4 βερνίκια σε πολύ ξεχωριστές αποχρώσεις, που "μυρίζουν" Άνοιξη αλλά και Κάρυ. Πάμε να τα δούμε!


The Taj Mahal
Taj Mahal

Taj-ma-haul
Το Taj Mahal, αυτό το αρχιτεκτονικό θαύμα που έγινε σύμβολο της Ινδίας, πέφτει λίγο μακρυά, μπορούμε όμως, φορώντας το βερικοκί Taj-ma-haul, να ονειρευόμαστε βόλτες στους γεμάτους με κατιφέδες κήπους του.

Essie Resort 2016 - Taj-ma haul
Essie Resort 2016 - Taj-ma haul

Το Taj-ma haul είναι ένα πολύ απαλό βερικοκί, πολύ όμορφο χρώμα. Η σύσταση του βερνικιού κάπως με δυσκόλεψε, είναι αρκετά αραιή και χρειάστηκαν 3 στρώσεις για να δοθεί ένα τελείως οπάκ και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.




Delhi Dance
Φορέστε το ροζ μεταξωτό σάρι σας και λικνιστείτε στους ρυθμούς του Bollywood. Δεν έχετε ροζ σάρι; Δεν πειράζει, αρκεί να φορέσετε στα νύχια σας το πανέμορφο Delhi Dance για να μπείτε στο κλίμα.

Essie Resort 2016 - Delhi Dance
Essie Resort 2016 - Delhi Dance

Το Delhi Dance είναι μια ροζ απόχρωση που είναι πολύ πιο έντονη, πολύ πιο neon από ό,τι φαίνεται στη φωτογραφία. Φανταστικό χρώμα που σίγουρα θα φορεθεί αρκετά μέσα στην Άνοιξη. Όμοια με το Taj-ma haul με δυσκόλεψε αρκετά, και χρειάστηκαν 3 στρώσεις για να βγει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.


Goa Beach
Goa Beach

Nama-stay the night

Ταξιδέψτε με την φαντασία σας στην εξωτική παραλία της Goa και βυθιστείτε στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας φορώντας το αναζωογονητικό μπλε Nama-stay the night.

Essie Resort 2016 - Nama-stay the night
Essie Resort 2016 - Nama-stay the night

Δοκιμάζοντας τα δυο πρώτα βερνίκια δε μπορώ να πω ότι είχα ενθουσιαστεί ιδιαίτερα από τη συλλογή Resort. Μόλις όμως είδα στα νύχια μου το απίστευτο μπλε του Nama-stay the night ερωτεύτηκα ακαριαία τη συλλογή. Φανταστικό χρώμα, αλλά και στη σύσταση τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα, αρκετά κρεμώδες το βερνίκι με 2 στρώσεις να είναι αρκετές.



Going Guru
Ύστερα από όλα αυτά και ειδικότερα φορώντας το πράσινο της μέντας του Going Guru, σίγουρα γίνεσαι και εσύ Guru (της μόδας)!  

Essie Resort 2016 - Going Guru
Essie Resort 2016 - Going Guru

To Going Guru, ο κεντρικός πρωταγωνιστής της συλλογής, είναι και αυτό ένα υπέροχο βερνίκι, με το χρώμα της μέντας να είναι πολύ πιο neon από ό,τι φαίνεται στη φωτογραφία. Με πολύ καλή κρεμώδη σύσταση, δε με δυσκόλεψε καθόλου στην εφαρμογή, 2 στρώσεις ήταν αρκετές.

Και αφού σας παρουσίασα τα 4 πανέμορφα βερνίκια της Εssie Resort 2016 Collection, ήρθε η ώρα και για το διαγωνισμό που όλες περιμένατε. Μια τυχερή λοιπόν θα κερδίσει ολόκληρη τη συλλογή! Κάποιες φίλες του blog έχουν ήδη κερδίσει μια συμμετοχή μαντεύοντας το δώρο του διαγωνισμού σε ένα μικρό κουιζάκι που έστησα στο Facebook. 'Ολες όμως, για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω υποχρεωτικά βήματα:
  1. Να γίνετε μέλη στο blog (πατώντας το μπλε κουτάκι πάνω δεξιά που γράφει "Γίνετε μέλη αυτού του ιστότοπου")
  2. Να κάνετε Like στη σελίδα του blog στο Facebook
  3. Να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτήν την ανάρτηση με το όνομα σας στο Facebook για να μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας. (Κορίτσια, πολύ σημαντικό και για να μπορώ να διασταυρώσω ότι έχετε ακολουθήσει όλα τα βήματα, μη το παραλείψετε!)
Προαιρετικά, κερδίζετε μια extra συμμετοχή καθημερινά, κάνοντας Share (public) στην φωτογραφία εδώ.

Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για κατοίκους Ελλάδας και θα λήξει την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 23:59. Το επόμενο βράδυ θα ανακοινωθεί ο νικητής (σε καινούργια ανάρτηση αλλά και στη σελίδα του blog στο Facebook) με τον οποίο θα επικοινωνήσω άμεσα και ο οποίος θα πρέπει να μου απαντήσει εντός 72 ωρών για να κατοχυρώσει το δώρο του.

Μη ξεχάσετε να πάρετε μέρος και σε έναν ακόμα διαγωνισμό που τρέχει στη σελίδα μου στο Facebook (δείτε εδώ). Περιμένω με ανυπομονησία τις συμμετοχές σας!!!

Χορηγοί επικοινωνίας: saveandwin.gr, kerdiseto.gr.

Κλείνω την ανάρτηση με ένα ανατριχιαστικά λυπηρό τραγούδι που ερμηνεύει η Nargis στην cult ινδική ταινία "Γη ποτισμένη με ιδρώτα" (Mother India). Η πρώτη του εκτέλεση στα ελληνικά ήταν από τον Στράτο Διονυσίου, το 1960 με τίτλο "Δε με πόνεσε κανείς (Καρδιά μου καημένη)" και έκτοτε έχει χιλιοτραγουδηθεί από πολλούς ερμηνευτές, όμως το original από τη Nargis νομίζω ότι δεν συγκρίνεται!

**** O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ ****
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου