Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

July-August Beauty Pick-Me-Ups

Γεια σας, γεια σας όμορφες. Απόψε, μια μέρα κάπως μουντή, μια μέρα που μας χτυπάει το καμπανάκι ότι το καλοκαίρι έφυγε, το καλοκαίρι πάει, έρχομαι εδώ να σας παρουσιάσω τα αγαπημένα μου και ίσως να σας θυμίσω κάποια από τα δικά σας καλοκαιρινά αγαπημένα.

July-August Beauty Favorites
July-August Beauty Favorites

Πάμε λοιπόν να τα δούμε!

Την ελληνική εταιρεία Messinian Spa πιστεύω ότι την γνωρίζετε οι περισσότερες, έχει κάνει δυναμική εμφάνιση τα τελευταία χρόνια και πρόσφατα κυκλοφόρησε υπέροχα mists που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εκτός από το σώμα και στα μαλλιά μας για να είναι πάντα ευωδιαστά και μυρωδάτα. Είναι η ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι που δεν χρειαζόμαστε βαριά αρώματα, εγώ επέλεξα να δοκιμάσω τη σειρά στο Walnut & Vanilla, με πολύ ζεστό άρωμα αλλά και στο Orange & Lavender που δίνει μια δροσερή αίσθηση φρεσκάδας.

Messinian Spa Hair & Body Mists
Messinian Spa Hair & Body Mists

Για τη Nuxe δεν έχω λόγια, από τη μια οι κρέμες φροντίδας προσώπου της με το κιτρώδες άρωμα τους, από την άλλη το υπέροχο λουλουδιαστό άρωμα του κλασσικού της λαδιού που έχει χρησιμοποιηθεί σε όλα τα αντηλιακά της, λίγο πολύ μου έχουν δημιουργήσει εθισμό. Δεν αποτελεί εξαίρεση και το αντηλιακό γαλάκτωμα για τα μαλλιά Nuxe Moisturising Protective Milky Oil for Hair που κυκλοφόρησε πρόσφατα και με συνόδευσε σε όλες τις καλοκαιρινές εφόδους μου στις παραλίες. Μαλλιά προστατευμένα από τον ήλιο, μαλλιά που μοσχομυρίζουν καλοκαίρι!!!

Nuxe Moisturising Protective Milky Oil for Hair
Nuxe Moisturising Protective Milky Oil for Hair

Την φροντίδα και ενυδάτωση του σώματος την εμπιστεύτηκα σε δυο αθάνατα προϊόντα που δε λείπουν ποτέ από το καλοκαιρινό μου νεσεσέρ, το Nuxe Huile Prodigieuse και τo Korres After Sun Cooling με γιαούρτι που το βγάζεις από το ψυγείο όχι για να το φας αλλά για να ξεδιψάσεις το αφυδατωμένο από την ηλιοθεραπεία κορμί σου. Τα σχόλια είναι περιττά, όσες τα έχετε δοκιμάσει ξέρετε, όσες δεν τα έχετε δοκιμάσει τρέξτε αμέσως!

Nuxe Huile Prodigieuse and Korres After Sun Cooling
Nuxe Huile Prodigieuse and Korres After Sun Cooling

Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται πολύ το καλοκαίρι όχι μόνο από τη θάλασσα, το αλάτι και τον ήλιο αλλά και από το καθημερινό λούσιμο, είπα λοιπόν να χρησιμοποιήσω σαμπουάν για συχνή χρήση με όσο το δυνατόν λιγότερους αφριστικούς παράγοντες (SLS) και έτσι κατέληξα στο OI shampoo της Davines, λίγο ακριβότερο από αυτά που χρησιμοποιώ καθημερινά αλλά θαυματουργό και με μοναδικό άρωμα. Καταπληκτικό άρωμα γιασεμιού όμως είχε και το Cleo Mild & ph-Balancing Hair Wash της Fresh Line το οποίο πήρα και στις διακοπές μου και με έβγαλε ασπροπρόσωπη. Σίγουρα θα το αναζητήσω πάλι.

Davines OI Shampoo and Fresh Line Cleo Mild & oh-Balancing Hair Wash
Davines OI Shampoo and Fresh Line Cleo Mild & oh-Balancing Hair Wash

Για τον καθαρισμό και την τόνωση του προσώπου χρησιμοποίησα το Micellar cleansing water της Yellow Rose, το οποίο αφαιρεί αποτελεσματικά μακιγιάζ σε πρόσωπο και μάτια και αφήνει μια αίσθηση δροσιάς και ενυδάτωσης. Στα ταξίδια μου όμως, που χρησιμοποιούσα κυρίως μαντηλάκια καθαρισμού τελείωνα τον καθαρισμό πάντα με την τονωτική λοσιόν με Ρόδι της Korres, μια από τις αγαπημένες μου τονωτικές που αγοράζω και ξανα-αγοράζω.

Yello Rose Micellar cleansing water and Korres Pomegranate Tonic Lotion
Yello Rose Micellar cleansing water and Korres Pomegranate Tonic Lotion

Μια οδοντόκρεμα που με έπεισαν να δοκιμάσω σε ένα review τους τα κορίτσια του ourbeautywonderland  και δε με απογοήτευσε ήταν η Sensodyne True White με άρωμα μέντας. 
Έχω δοκιμάσει πολλά εντομοαπωθητικά από Korres, Apivita, M free, Frezyderm και έχω καταλήξει τελικά στο συμπέρασμα ότι το μοναδικό που έχει το πιο ωραίο άρωμα, που μοιάζει περισσότερο με άρωμα κρέμας σώματος και όχι αντικουνουπικού, είναι το Autan με Aloe Vera. Το αγαπώ!!!

Sensodyne True White Mint and Autan Family Care with Aloe Vera
Sensodyne True White Mint and Autan Family Care with Aloe Vera

Πρόσφατα δοκίμασα διάφορα προϊόντα από Wet N Wild, μεταξύ άλλων και τα πολυδιαφημισμένα βερνίκια 1 step Wonder Gel. Σίγουρα δεν κρατάνε όσο υπόσχονται αλλά σου χαρίζουν ένα αρκετά ανθεκτικό μανικιούρ 4-5 ημερών και αυτό στην τιμή των 3€. Επίσης, έχουν πολύ πλατύ πινέλο το οποίο διευκολύνει απίστευτα την εφαρμογή.
Ένα top coat που η αδερφή μου, φανατική των Tommy G, με έπεισε να αγοράσω σχίζοντας τα ιμάτια της ότι είναι το καλύτερο top coat που έχει δοκιμάσει, είναι το plumping top coat της Tommy G. Τελικά αδερφούλα έχεις δίκιο, έφυγα φορώντας το για διακοπές και γύρισα μετά από 10 μέρες (!!!) με σχεδόν άθικτο μανικιούρ και καθόλου ξέφτισμα στις άκρες. Μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι η λάμψη χάνεται σχετικά γρήγορα οπότε σίγουρα χρειάζεται την 4-5 μέρα ένα δεύτερο πέρασμα.

Wet N Wild 1 Step Wonder Gel in Peri-Wink-le of an Eye and Stay Classy and Tommy G plumping top coat
Wet N Wild 1 Step Wonder Gel in "Peri-Wink-le of an Eye" and "Stay Classy" and Tommy G plumping top coat

Όλοι μας θυμόμαστε από παλιά τα σαπούνια αλλά και τα αφρόλουτρα LUX. Φέτος, σε μια προσπάθεια ανανέωσης, κυκλοφόρησαν μια νέα σειρά από αφρόλουτρα με καινούργια συσκευασία και φρέσκα, λαχταριστά αρώματα. Τα δοκίμασα και εγώ και μπορώ να πω ότι έχω διχαστεί. Από τη μια η συσκευασία με αντλία, ενώ στην αρχή μου φάνηκε πρακτική, συνειδητοποίησα ότι στάζει συνέχεια και γεμίζει το μπάνιο με το προϊόν. Επίσης, η ύπαρξη αλκοόλ στη σύσταση, το οποίο το ένιωσα πολύ έντονα όταν χρησιμοποίησα το αφρόλουτρο μετά από ξύρισμα, ίσως δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Από την άλλη όμως το άρωμα, αααχ το άρωμα είναι μοναδικό, πλημμυρίζει το μπάνιο και η μυρωδιά μένει στο σώμα, όχι για 8 ώρες φυσικά, όπως υπόσχεται η εταιρεία, αλλά αρκετά για να μπει στη λίστα με τα αγαπημένα μου (δικαιολογείται έτσι και η ύπαρξη αλκοόλ, για να διατηρείται περισσότερο το άρωμα).

Lux Fragranced Body Wash
Lux Fragranced Body Wash in Magical Beauty

Αυτά λοιπόν ήταν μερικά από τα αγαπημένα μου τον τελευταίο καιρό. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα; (me singing ...I can't stand the rain!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου