Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Unboxing Summer Cherrybox 2017

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Σήμερα, μια εντελώς φθινοπωρινή μέρα, είμαι εδώ για να σας παρουσιάσω το καλοκαιρινό κουτάκι του Cherrybox. Το καλοκαίρι μπορεί να μην έχει ακόμα αποφασίσει να έρθει, είναι όμως μπροστά μας και εμείς το υποδεχόμαστε φωνάζοντας δυνατά "Hello Summer" και ανυπομονώντας να απολαύσουμε τη θάλασσα, την άμμο, τον ήλιο και τι άλλο, τις καλοκαιρινές διακοπές!

Summer Cherrybox 2017
Summer Cherrybox 2017

Για ακόμα μια φορά, η συσκευασία του Cherrybox είναι από τις πιο όμορφες που έχουμε συναντήσει. Βλέποντας το εξωτερικό του κουτιού ξέρεις ότι έντονα, ποπ χρώματα και δροσερά, φρουτώδη αρώματα σε περιμένουν για να τα δοκιμάσεις. Πάμε να δούμε λοιπόν το περιεχόμενο του δικού μου καλοκαιρινού Cherrybox.

Summer Cherrybox 2017
Summer Cherrybox 2017

Blue Scents - Body Mist 150ml

Όταν είδα ότι η Blue Scents κυκλοφόρησε καινούργια body mists είχα προαίσθημα ότι θα συναντήσω κάτι τέτοιο στο Cherrybox γιατί δεν υπάρχει πιο καλοκαιρινό προϊόν από ένα ανάλαφρο body mist. Στο δικό μου έτυχε το Summer Lust με νότες ορχιδέας, μάνγκο και βατόμουρου, ενώ τα υπόλοιπα κουτάκια μπορεί να περιέχουν ή το Hot Pink (μανταρίνι, φραγκοστάφυλο, ροδάκινο) ή το Sun Goddess (λεμόνι, φρέζια, βανίλια).

Blue Scents Body Mist
Blue Scents Body Mist

Bomb Cosmetics - Solid Shower Gel 130gr

Ένα πολύ ενδιαφέρον προϊόν είναι το αφρόλουτρο σε στερεά μορφή της Bomb Cosmetics. Ομολογώ ότι δεν έχω ξαναδοκιμάσει παρόμοιο προϊόν και είμαι πολύ περίεργη να δω πόσο αποτελεσματικό και πόσο πρακτικό είναι. Κυκλοφορεί σε τρία διαφορετικά αρώματα, το Lime & Shine (με αιθέρια έλαια λεμονιού) που έτυχε στο δικό μου κουτί, το Shower Up (με μαύρο πιπέρι και τριαντάφυλλο) και το Cloud Nine (με φρούτα του πάθους).

Bomb Cosmetics Solid Shower Gel
Bomb Cosmetics Solid Shower Gel

Fouka Organic Cosmetics - Mineral Primer SPF30 Matte Effect 30ml

Ένα ακόμα πρωτοποριακό προϊόν από την ελληνική Fouka Organic Cosmetics με περιμένει να το δοκιμάσω και αυτό είναι ένα primer που φτιάχτηκε ειδικά για μένα. Πρώτον, δεν περιέχει σιλικόνη, πράγμα σπάνιο αφού τα περισσότερα primers έχουν σαν βασικό τους συστατικό τη σιλικόνη καθώς αυτή είναι που χαρίζει λεία υφή στο δέρμα. Δυστυχώς, δεν είναι όλα τα δέρματα ανεκτικά στη σιλικόνη και ειδικά τα ακνεικά δέρματα σαν το δικό μου καλό θα ήταν να την αποφεύγουν. Επίσης, το συγκεκριμένο primer έχει SPF30, αρκετά υψηλό δείκτη αντηλιακής προστασίας, ιδανικό για χρήση είτε κάτω από το makeup είτε μόνο του.

Fouka Organic Cosmetics Mineral Primer SPF30 Matte Effect
Fouka Organic Cosmetics Mineral Primer SPF30 Matte Effect

Nee Make Up Milano - Bold Color Gloss 5,5ml

Πιο καλοκαιρινή απόχρωση δεν υπάρχει από την κοραλο-πορτοκαλί αυτού του γκλος από τη Nee Makeup Milano. Για χείλη ζουμερά και ογκώδη, με έντονο χρώμα και λαμπερό φινίρισμα, θα γίνει σίγουρα το must-have προϊόν των διακοπών.

Nee Make Up Milano - Bold Color Gloss in Tangerine Tango
Nee Make Up Milano - Bold Color Gloss in Tangerine Tango

Echosline - Seliar Luxury Shampoo 100ml and Seliar Luxury Μάσκα 15 Δράσεων 100ml

Δυο προϊόντα σε deluxe size, σε ποσότητα επαρκή για πολλές δοκιμές, είναι δυο προϊόντα για τη φροντίδα μαλλιών από την ιταλική εταιρεία Echosline Professional και τη σειρά Seliar Luxury. Εμπλουτισμένα με βιταμίνες και οργανικά έλαια, τόσο το σαμπουάν όσο και η μάσκα είναι ιδανικά για να χαρίσουν ενυδάτωση και λάμψη στα θαμπά και αφυδατωμένα από τον ήλιο και τη θάλασσα μαλλιά.

Echosline - Seliar Luxury Shampoo 100ml and Seliar Luxury Μάσκα 15 Δράσεων
  Echosline - Seliar Luxury Shampoo 100ml and Seliar Luxury Μάσκα 15 Δράσεων

Το Cherrybox κυκλοφόρησε και για άλλη μια φορά με ενθουσίασε με τις επιλογές του. Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα βρήκα το primer αλλά και το στερεό αφρόλουτρο και φυσικά ενθουσιάστηκα με το body mist που είχε τέλειο άρωμα. Η συνολική αξία των προϊόντων ξεπερνάει τα 60€ ενώ η τιμή του Cherrybox είναι μόνο 20€.

Summer Cherrybox 2017
Summer Cherrybox 2017

Εσείς παραγγείλατε το καλοκαιρινό Cherrybox; Οι συνδρομές είναι ακόμα ανοικτές εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου