Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Tried, Tested, Loved - Murad Rapid Collagen Infusion for Lips

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Είχα υποσχεθεί ότι θα είμαι πιο συνεπής με το blog αλλά, λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας, ο ελεύθερος χρόνος που μου μένει για να ασχοληθώ με οτιδήποτε άλλο έχει μειωθεί στο ελάχιστο. Αποφάσισα λοιπόν, για να μη χάσω τελείως την επαφή, να κάνω όποτε μπορώ σύντομες αναρτήσεις για προϊόντα που μου έκαναν εντύπωση τον τελευταίο καιρό. Σήμερα λοιπόν θα σας μιλήσω για ένα μικρό θαύμα που επανέφερε τα ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα χείλη μου σε τέλεια κατάσταση, το Rapid Collagen Infusion for Lips της Murad.

Murad Collagen Infusion for Lips
Murad Collagen Infusion for Lips

"Το Rapid Collagen Infusion for Lips είναι ένα λεπτόρρευστο serum για τα χείλη και την περιοχή γύρω από αυτά, που λειαίνει και ομαλοποιεί την υφή τους, ενώ «γεμίζει» τις ρυτίδες στα χείλη και γύρω από αυτά, χαρίζοντας νεανικότερη όψη. Περιέχει:
• Collagen Support Complex που μειώνει την όψη των κάθετων γραμμών και ρυτίδων
• Εκχύλισμα βλαστού μουστάρδας που ενισχύει τη μικροκυκλοφορία στην περιοχή των χειλιών, αυξάνοντας τον όγκο τους
• Υαλουρονικό οξύ και βούτυρο καριτέ τα οποία εξισορροπούν τα επίπεδα υγρασίας, χωρίς όμως να βαραίνουν τα χείλη ή να δίνουν κολλώδη αίσθηση."

Αυτά λοιπόν είναι τα στοιχεία που δίνει στην ιστοσελίδα της η εταιρεία Murad για αυτό το πολλά υποσχόμενο προϊόν. Πάμε να δούμε τις δικές μου εντυπώσεις!

Murad Collagen Infusion for Lips
Murad Collagen Infusion for Lips

Συσκευασία
Η συσκευασία του είναι πολύ εύχρηστη, σε ένα σωληνάριο με τρυπούλες στο στόμιο για ευκολότερη εφαρμογή και καλύτερο έλεγχο του προϊόντος.

Σύσταση
Δεν διέκρινα κάποιο ιδιαίτερο άρωμα ή κάποια ιδιαίτερη γεύση, κάτι πολύ θετικό για όσους είναι ευαίσθητοι στα έντονα αρώματα. Η σύσταση του πολύ ανάλαφρη, μετά από μερικά δευτερόλεπτα έχει απορροφηθεί πλήρως και είσαι έτοιμη να προχωρήσεις στην εφαρμογή του κραγιόν. Στα συστατικά διέκρινα και μερικά ακόμη ευεργετικά όπως (πολύ ψηλά στη λίστα) εκχύλισμα από μήλο γνωστό για τις αντιοξειδωτικές και μαλακτικές του ιδιότητες, φυτοστερόλες σόγιας πλούσιες σε αμινοξέα, λινολεικό οξύ, εκχύλισμα ροδιού και πολυπεπτίδια και όλα αυτά σε ικανοποιητική περιεκτικότητα, πάνω από 1% που έχει το Phenoxyethanol, το κλασσικό πλέον σημείο αναφοράς στη λίστα των συστατικών.

Αποτελεσματικότητα 
Εννοείται πως για τις ρυτίδες γύρω από τα χείλη χρειάζεται ένα αρκετά μεγάλο διάστημα χρήσης για να δεις σοβαρή διαφορά, όμως ήδη, μετά από μερικές εβδομάδες, βλέπω κάποια αποτελέσματα. Τα χείλη μου, από φυσικού τους με έντονες κάθετες γραμμές, ήταν σε άσχημη κατάσταση, αφυδατωμένα από τη συνεχή χρήση ματ κραγιόν. Αρχικά, δεν χρησιμοποιούσα συστηματικά το σέρουμ και έτσι νόμιζα ότι δεν έβλεπα καμία διαφορά. Τη μια μέρα έβλεπα τα χείλη μου ενυδατωμένα, την άλλη μέρα πάλι ξηρά. Εδώ και 2 εβδομάδες όμως, ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ πρωί-βράδυ ανελλιπώς και πραγματικά έχω δει σοβαρή βελτίωση. Πιο λεία επιφάνεια στα χείλη, πιο απαλές κάθετες γραμμές ενώ οποιοδήποτε ματ λιπστικ και αν δοκιμάσω απλώνεται και δείχνει τέλειο πάνω μου. Δεν διαπίστωσα κάποια αύξηση στον όγκο των χειλιών μου, αυτό όμως είναι για μένα μια λεπτομέρεια που δεν έχει μεγάλη σημασία καθώς είμαι απόλυτα ικανοποιημένη γιατί βρήκα το τέλειο primer για τα χείλη μου.

Murad Collagen Infusion for Lips
Murad Collagen Infusion for Lips

Αν ψάχνεις λοιπόν ένα προϊόν φροντίδας χειλιών που να προσφέρει και αντιγήρανση ταυτόχρονα με την αυτονόητη ενυδάτωση τότε το Rapid Collagen Infusion for Lips της Murad είναι η ιδανική λύση. Η τιμή του, στα 25€, μπορεί σε κάποιους να φανεί υψηλή αλλά ας μη ξεχνάμε ότι δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο balm χειλιών αλλά κυρίως για ένα αντιρυτιδικό σέρουμ.
Το προϊόν αυτό καθώς και όλα τα προϊόντα της σειράς αντι-γήρανσης Age Reform της Murad μπορείς να βρεις στο site της εταιρείας στην Ελλάδα, murad.gr αλλά και σε εξουσιοδοτημένους συνεργάτες (http://www.murad.gr/store_locator.php)

Εσείς έχετε δοκιμάσει το Rapid Collagen Infusion for Lips της Murad; Περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλια σας και τις παρατηρήσεις σας.

* Η ανάρτηση αναφέρεται σε PR samples

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου