Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Unboxing Autumn Cherrybox 2017

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Ευτυχώς, ο καιρός είναι ακόμα πολύ καλός και μας επιτρέπει να απολαύσουμε για λίγο ακόμα τη θάλασσα και τον ήλιο. Η επιστροφή στις δουλειές μας αλλά και η έναρξη της σχολικής χρονιάς όμως, μας μελαγχολούν και μας θυμίζουν ότι ημερολογιακά βρισκόμαστε πλέον στο φθινόπωρο. Το μόνο που μας φτιάχνει κάπως το κέφι είναι το γεγονός ότι σε λιγότερο από τρεις μήνες έχουμε Χριστούγεννα. Και το γεγονός ότι έφτασε το φθινοπωρινό Cherrybox, yay!

Autumn Cherrybox 2017
Autumn Cherrybox 2017

Προχωράμε αμέσως στην παρουσίαση του φθινοπωρινού Cherrybox που σπάνια μας αφήνει απογοητευμένες. Οι επιλογές είναι μια και μια, ιδανικές για την επανένταξη μας στην καθημερινότητα και την επαναφορά των μαλλιών, του σώματος και του προσώπου που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά μέσα στο καλοκαίρι. Πάμε λοιπόν!


KYANA- Serum αναδόμησης μαλλιών
KYANA - Serum αναδόμησης μαλλιών
KYANA - Serum αναδόμησης μαλλιών (50 ml/16€)
Το περίμενα και τελικά ήρθε! Το πιο χρήσιμο προϊόν μετά το καλοκαίρι είναι ένα καλό σέρουμ για τα μαλλιά και η Kyana, η ελληνική Kyana, είναι εγγύηση. Εμπλουτισμένο με αποστάγματα κίτρου και πρωτεΐνη μεταξιού υπόσχεται θρέψη, αναδόμηση και λάμψη. 


MEDISEI Panthenol Extra - Black Peel-off mask
MEDISEI Panthenol Extra - Black Peel-off mask
MEDISEI Panthenol Extra - Μαύρη μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό (75 ml/ 16,90€)
Και η μανία με τις Black peel-off μάσκες συνεχίζεται! Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μαύρη μάσκα και, να σας πω την αλήθεια, το φοβάμαι λίγο γιατί έχω δει τρομακτικά βίντεο στα οποία διακρίνεις τον πόνο κατά την αφαίρεση της μάσκας. Αφού όμως κατάφερε να φτάσει στα χέρια μου μια τέτοια μάσκα, ε τώρα δε μπορεί, θα τη δοκιμάσω. Η Medisei Panthenol Extra είναι μια ελληνική εταιρεία που αγαπώ πολύ, έχει προϊόντα σούπερ οικονομικά αλλά και εξαιρετικής ποιότητας, οπότε αυτό με καθησυχάζει. Σύντομα θα ακολουθήσει review.


Messinian Spa- Body butter
Messinian Spa - Body butter
Messinian Spa - Body butter (travel size, 80 ml/4,20€)
Τρίτο προϊόν, το μοναδικό travel size, ένα βούτυρο σώματος από την αγαπημένη μας Messinian Spa. Εμπλουτισμένο με τα πιο θρεπτικά, ενυδατικά και καταπραϋντικά συστατικά, όπως βούτυρο καριτέ, βούτυρο κακάο, ελαιόλαδο αλλά και μέλι, ρόδι, αμυγδαλέλαιο, καλέντουλα και αλόη. Ό,τι πρέπει για να ξεδιψάσει το αφυδατωμένο από τον ήλιο και τη θάλασσα δέρμα μας.


MOSSA- BB cream
MOSSA - BB cream
MOSSA - BB cream (50 ml/28€)
Συνεχίζουμε με τρία προϊόντα μακιγιάζ, το πρώτο από την Mossa, μια εταιρεία που έκανε πρόσφατα την εμφάνιση της στην Ελλάδα με μια γκάμα προϊόντων περιποίησης εμπλουτισμένα με τη δύναμη των Σκανδιναβικών δασών, τα πλούσια σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες nordic berries. Στο φθινοπωρινό Cherrybox θα βρεις μια oργανική BB κρέμα σε ελαφριά μπεζ απόχρωση με άγριο Σκανδιναβικό δαμάσκηνο και Υαλουρονικό οξύ. Προσφέρει άμεσο ματ και blur αποτέλεσμα ενώ κρύβει τυχόν ατέλειες στην επιδερμίδα. Με φυσικές ορυκτές χρωστικές υπόσχεται λάμψη και ελαφριά κάλυψη. Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει και εξομαλύνει την υφή του δέρματος ενώ το σκανδιναβικό άγριο δαμάσκηνο και το βούτυρο καριτέ περιποιούνται και καταπραΰνουν από την ξηρότητα. Η απόχρωση ίσως δεν ταιριάζει στις πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες αλλά η επιλογή της θεωρώ ότι ήταν η πιο ασφαλής για αυτήν την περίοδο που οι περισσότερες από εμάς έχουμε πάρει λίγο χρώμα.


Nicka K- Concealer/Camouflage
Nicka K - Concealer/Camouflage
Nicka K - Concealer/Camouflage (6,95€)
Από την Νεοϋορκέζικη εταιρεία Nicka K έρχεται το δεύτερο προϊόν μακιγιάζ, ένα concealer ειδικό για ατέλειες, δυσχρωμίες και σημάδια. Μπορείς να το φορέσεις μόνο του ή κάτω από το concealer σου για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους και για πετύχεις φωτεινότητα στην περιοχή γύρω από τα μάτια.


STYLondon - Oval Brush
STYLondon - Oval Brush
STYLondon - Οβάλ Πινέλο (Foundation | Concealer | Bronzer| Blusher) ( 10€)
Το τελευταίο προϊόν έρχεται από την αγγλική Stylondon, μια εταιρεία που εξειδικεύεται στα αξεσουάρ μόδας και ομορφιάς όπως henna & metallic tattoos, αυτοκόλλητα για τα νύχια, πινέλα μακιγιάζ, βούρτσες μαλλιών και πολλά άλλα. Ένα οβάλ πινέλο είναι μια επιλογή που θα ενθουσιάσει πολλές, καθώς είναι από τα πινέλα που έχουν γίνει τόσο πολύ μόδα τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα γιατί πραγματικά προσφέρουν ένα τέλειο, επαγγελματικό φινίρισμα στο μακιγιάζ. Το συγκεκριμένο έχει τέτοιο μέγεθος που το κάνει ιδανικό τόσο για εφαρμογή foundation όσο και για εφαρμογή concealer και bronzer. Δεν είμαι σίγουρη ότι θα με βολέψει για να απλώσω ρουζ αλλά θα το δοκιμάσω και θα σας πω σύντομα τις εντυπώσεις μου.


Autumn Cherrybox 2017
Autumn Cherrybox 2017

Αυτά λοιπόν ήταν τα περιεχόμενα του φθινοπωρινού Cherrybox, 5 full size και ένα travel size σε "γενναιόδωρη" συσκευασία, συνολικής αξίας πάνω από 80€, που εσύ θα το βρεις μόνο με 20€ εδώ.
Προσωπικά, από τότε που προχώρησε το cherrybox στα εποχιακά κουτάκια, όλα όσα έχω αγοράσει με έχουν ενθουσιάσει έτσι και το φθινοπωρινό Cherrybox δεν αποτελεί εξαίρεση. Ίσως το concealer και η BB κρέμα να μην είναι τόσο χρηστικά λόγω απόχρωσης που μπορεί να μην ταιριάζει σε όλες παρόλα αυτά θεωρώ τις επιλογές του Cherrybox ιδανικές για την φθινοπωρινή περίοδο.

Πως σας φάνηκε το Autumn Cherrybox;
Περιμένω τα σχόλια σας και σας εύχομαι Καλό Φθινόπωρο! I feel it coming!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου