Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Synchroline Synchrovit C Serum Review

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι φίλες μου! Οι ζέστες ξεκίνησαν δυναμικά και ακόμα δεν έχω κατεβάσει τα καλοκαιρινά ενώ παράλληλα είμαι στην αναζήτηση μαγιό και αντηλιακών για να κάνω τις πρώτες μου βουτιές. Το μοναδικό σημείο το οποίο είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί το καλοκαίρι και την έντονη ηλιακή ακτινοβολία είναι το δέρμα μου χάρη στη θεραπεία με βιταμίνη C Synchrovit από τη Synchroline.

Synchroline Synchrovit C
Synchroline Synchrovit C

Τα δερμοκαλλυντικά Synchroline σχεδιάζονται και παρασκευάζονται από την Ιταλική εταιρεία General Topics. Η επιστημονική ομάδα της Synchroline αναπτύσσει αποτελεσματικές λύσεις για κάθε ανάγκη με κεντρική φιλοσοφία το σεβασμό της φυσιολογίας της της επιδερμίδας. Ειδικά επιλεγμένα συστατικά νέας γενιάς που συγχρονίζουν τη δράση τους με πατενταρισμένες τεχνολογίες αιχμής συνδυάζονται προκειμένου να εξασφαλιστούν κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Από την Synchroline έχουν κυκλοφορήσει μερικές πολύ επιτυχημένες σειρές όπως η Aknicare για την ακμή, η Rosacure για την ερυθρότητα (rosacea) και φυσικά η αντιγηραντική Synchrovit. Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε στην πρωτοπόρο αντηλιακή σειρά Sunwards η οποία περιέχει UV Αlert, ένα σύστημα ειδοποίησης των επίπεδων της υπεριώδους ακτινοβολίας.

Synchroline Synchrovit C
Synchroline Synchrovit C

Ας πάμε όμως στον ορό Synchrovit C. Πρόκειται για μια θεραπεία ενάντια στη φωτογήρανση και τη χρονογήρανση. Περιέχει L-Ascorbic acid , δηλαδή καθαρή βιταμίνη C, η οποία είναι αποθηκευμένη σε μορφή σκόνης στο καπάκι κάθε αμπούλας. Με το άνοιγμα της αμπούλας η σκόνη  απελευθερώνεται και αναμειγνύεται με τον ορό. Κάθε αμπούλα χρησιμοποιείται και φυλάσσεται στο ψυγείο για 5 μέρες, ενώ η συνολική θεραπεία διαρκεί 30 μέρες. Ο ορός όμως περιέχει και Ψευδάργυρο (Zinc), ένα θαυματουργό συστατικό το οποίο έχει επουλωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί αποτελεσματικότατα και σαν αντηλιακό φίλτρο. Τέλος, το υπεροξείδιο της δισμουτάσης (SOD) είναι ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό το οποίο καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύει την ανθεκτικότητα του δέρματος και μειώνει τα ορατά σημάδια του χρόνου. Τρία, πολύ δυνατά συστατικά σε έναν ορό που, κατά τη γνώμη μου, αξίζει να δοκιμάσεις!

Synchroline Synchrovit C
Synchroline Synchrovit C

Είναι η δεύτερη φορά που κάνω την θεραπεία, την είχα ξανακάνει πριν από μερικά χρόνια (σας είχα μιλήσει για αυτήν εδώ) και είχα μείνει αρκετά ικανοποιημένη. Το μόνο που με είχε δυσκολέψει τότε ήταν η μη πρακτικότητα της συσκευασίας με τις αμπούλες. Κάθε 5 μέρες έπρεπε να αλλάζω την αμπούλα η οποία ποτέ δεν τελείωνε και έτσι έβλεπα μεγάλη ποσότητα από τον ορό να αχρηστεύεται. Παρόλα αυτά, μετά από τη δεύτερη δοκιμή αλλά και από δοκιμές άλλων ορών βιταμίνης C, μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι η θεραπεία Synchrovit C είναι η πιο αποτελεσματική ως προς τη μείωση των δυσχρωμιών που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία.

Μετά από ένα μήνα χρήσης είδα φανερή διαφορά, ειδικά σε μια μεγάλη καφέ κηλίδα που έχω στο μέτωπο, ένα σουβενίρ από τις διακοπές μου στη Λευκάδα το 2006, τότε που έκανα βλακώδη ηλιοθεραπεία με baby oil. Τα σημάδια αυτά κάθε καλοκαίρι γίνονται πάλι πιο έντονα ακόμα και αν φοράς spf 50, οπότε πρέπει να κάνεις αρκετά συχνά τέτοιες θεραπείες. Κατά τη γνώμη μου, αξίζει να κάνεις αυτή τη θεραπεία τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο: πριν το καλοκαίρι, για να χτίσεις την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας σου. Η βιταμίνη C εξάλλου έχει την ικανότητα να ενισχύει τη δράση της αντηλιακής προστασίας για αυτό τη βλέπεις να υπάρχει σαν συστατικό και σε πολλά αντηλιακά. Και φυσικά, επαναλαμβάνεις τη θεραπεία μετά το καλοκαίρι, για να "σβήσεις" τις δυσχρωμίες που θα έχουν παρουσιαστεί από την συνεχή έκθεση στον ήλιο.

Τον ορό Synchrovit C τον προμηθεύτηκα από το φαρμακείο ofarmakopoiosmou.gr, τον αγαπημένο μου πλέον online προορισμό για δερμοκαλλυντικά, βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής. Κάντε subscribe στο newsletter και στα social media (facebook, instagram, twitter) του φαρμακείου για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις προσφορές και τους αρκετά συχνούς διαγωνισμούς του.

Εσείς έχετε δοκιμάσει τον ορό Synchrovit C; Περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας!

* Η ανάρτηση αναφέρεται σε PR samples

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου