Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Unboxing Summer Cherrybox 2018

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Η θερμοκρασία ανεβαίνει σταθερά, οι βουτιές στις παραλίες γίνονται συχνότερες και όλοι μας κανονίζουμε ή έχουμε ήδη κανονίσει τις διακοπές μας ενώ ονειρευόμαστε την άγια εκείνη ώρα που θα φτιάξουμε βαλίτσες και θα αποχαιρετήσουμε την πόλη. Πάνω στην ώρα το Cherrybox έρχεται να μας ευχηθεί Καλό Καλοκαίρι με το "Enjoy Summer" box και φροντίζει να μας χαρίσει όλα τα απαραίτητα για τις διακοπές μας.

Cherrybox Summer 2018
Cherrybox Summer 2018

Όπως είχα αναφέρει και στη σελίδα του blog στο Facebook, ξέρεις ότι ήρθε το καλοκαίρι όταν βλέπεις παντού Φλαμίνγκο και φυσικά όταν φτάνει στην πόρτα σου το Summer Cherrybox. Η συσκευασία του για άλλη μια φορά σε μαγεύει και σε ταξιδεύει σε εξωτικούς προορισμούς. Φλαμίνγκο και Ταϊτινές γαρδένιες (tiare) διακοσμούν το εξωτερικό του κουτιού και σε προϊδεάζουν για το περιεχόμενό του. (λες να έχει μέσα λάδι monoi;)

Για πάμε όμως να δούμε ένα-ένα τα προϊόντα του κουτιού!

APIVITA - Κρέμα Προσώπου Ελαφριάς Υφής με SPF 30 με Ελίχρυσο και 3D PRO-ALGAE
APIVITA - Κρέμα Προσώπου Ελαφριάς Υφής με SPF 30 με Ελίχρυσο και 3D PRO-ALGAE

  • APIVITA - Κρέμα Προσώπου Ελαφριάς Υφής με SPF 30 με Ελίχρυσο και 3D PRO-ALGAE
Καλοκαίρι χωρίς αντηλιακό γίνεται; Δεν γίνεται και για αυτό έλαβε τα μέτρα του το Cherrybox! Μια αντηλιακή κρέμα προσώπου σε full size με SPF 30, από την αγαπημένη μου Apivita και τη νέα σειρά αντηλιακών της, είναι το πρώτο "καυτό" προϊόν του κουτιού. Πριν από μερικές εβδομάδες δοκίμασα την αντίστοιχη αντηλιακή με Ελιά (δείτε εδώ) η οποία είναι και αντιρυτιδική, ενώ αυτή που βρίσκεται στο Cherrybox είναι για εξισορρόπηση της λιπαρότητας χάρη στον Ελίχρυσο που προσφέρει ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Όλες οι κρέμες της νέας σειράς αντηλιακών της Apivita περιέχουν το πατενταρισμένο σύμπλοκο νεότητας 3D PRO-ALGAE το οποίο προστατεύει την πυκνότητα και την ελαστικότητά της επιδερμίδας προσφέροντας εξαιρετική δράση κατά της φωτογήρανσης. Ταυτόχρονα, το έγχυμα από τρία είδη βιολογικό, ελληνικό τσάι του βουνού χαρίζει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία ενώ το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει σε βάθος.

BEAUTYLOOP - Baked Bronzer
BEAUTYLOOP - Baked Bronzer

  • BEAUTYLOOP - Baked Bronzer
Για όσες δεν γνωρίζουν, ο όρος Baked συναντάται αρκετά συχνά σε πούδρες, ρουζ και σκιές. Η σύσταση των baked προϊόντων είναι αρχικά κρεμώδης, στη συνέχεια όμως, αφού ψηθούν για μερικά λεπτά, γίνεται στέρεη. Αυτή η διαδικασία του "ψησίματος" (baking) δίνει στο προϊόν μια εξαιρετικά βελούδινη υφή καθώς επίσης και πιο έντονη απόδοση χρώματος. Ένα άλλο χαρακτηριστικό των baked προϊόντων είναι ότι μπορείς άνετα να τα χρησιμοποιήσεις και με στεγνό και με βρεγμένο πινέλο, ιδιαίτερα τις σκιές. Η όψη του χρώματος των baked προϊόντων είναι συνήθως ανομοιογενής όπως αυτή εδώ του bronzer της Beautyloop. Το συγκεκριμένο δεν κάνει τόσο για κοψίματα εφόσον δεν είναι ματ, μπορείς όμως να το χρησιμοποιήσεις σαν highlighter το καλοκαίρι για να δώσεις λάμψη στο μαύρισμα σου.

MESSINIAN SPA - Face Cleanser
MESSINIAN SPA - Face Cleanser

  • MESSINIAN SPA - Face Cleanser
Αγαπώ τα Messinian Spa, για το συγκεκριμένο κουτάκι όμως περίμενα κάτι πιο καλοκαιρινό όπως για παράδειγμα κάποιο από τα υπέροχα body mists του. Αν και σε full size, αν και σίγουρα χρήσιμο, ένα καθαριστικό προσώπου δεν είναι κάτι που περιμένεις να συναντήσεις σε ένα καλοκαιρινό κουτί. Το συγκεκριμένο με χυμό πορτοκαλιού και εκχύλισμα αγγουριού τουλάχιστον έχει δροσιστικό άρωμα.

Monoi Tiki - Tiare Oil Naturel
Monoi Tiki - Tiare Oil Naturel

  • Monoi Tiki - Tiare Oil Naturel
Ε ναι λοιπόν, το summer Cherrybox περιέχει τελικά προϊόν με λάδι Monoi! Για τα Monoi Tiki σας έχω μιλήσει και παλαιότερα (εδώ), είναι ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα που χρησιμοποιώ όλο το χρόνο. Το λάδι monoi παράγεται από την γαρδένια της Ταϊτής η οποία μουλιάζει μέσα στο έλαιο της καρύδας απελευθερώνοντας το εξαίσιο άρωμα και τις ιδιότητες της. Αυτό το θαυματουργό λάδι είναι πολυχρηστικό, για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά και μυρίζει απίθανα. Το χρησιμοποιώ αμέσως μόλις βγαίνω από το μπάνιο, σε βρεγμένο σώμα και έχω σούπερ ενυδατωμένο δέρμα που μοσχοβολάει καλοκαίρι. Σε αυτή τη μικροσκοπική συσκευασία είναι ό,τι πρέπει για τις διακοπές.

DALEE - Nail Polish
DALEE - Nail Polish

  • DALEE - Nail Polish
Από την εταιρεία MEDI SEI (γνωστή από την επιτυχημένη σειρά Panthenol Extra) έρχονται τα Dalee, τα νέα βερνίκια με τεχνολογία Gel Effect που χαρίζει λάμψη και διάρκεια έως 7 ημέρες. Η απόχρωση που μου έτυχε είναι φανταστική, πολύ καλοκαιρινή και ανυπομονώ να τη δοκιμάσω.

SACHAJUAN - Ocean Mist
SACHAJUAN - Ocean Mist

  • SACHAJUAN - Ocean Mist
Το τελευταίο είναι και το δεύτερο hot προϊόν στο καλοκαιρινό κουτάκι του Cherrybox. Ένα mist για τα μαλλιά που υπόσχεται να μας χαρίσει αυτό το ατημέλητο κυματιστό μαλλί που συνήθως αποκτάμε μόνο όταν επιστρέφουμε από την παραλία. Κάτι ανάμεσα σε λακ και σπρέι με θαλασσινό νερό, το προϊόν αυτό, από την υπερπολυτελή, σουηδική εταιρεία Sachajuan, δίνει ματ φινίρισμα και όγκο στα μαλλιά χωρίς να τα κάνει να φαίνονται θαμπά και χωρίς να τα βαραίνει.

Το summer box του Cherrybox ήταν για άλλη μια φορά πλούσιο και με προϊόντα χρήσιμα για το καλοκαίρι. Αν εξαιρέσεις την αστοχία με το καθαριστικό προσώπου, που κάπως ξεφεύγει από το θέμα (αλλά είναι καλοδεχούμενο γιατί, και Messinian Spa και full size πως να το αρνηθείς;), όλα τα υπόλοιπα προϊόντα "μυρίζουν" καλοκαίρι. Το αντηλιακό της Apivita και το Ocean Mist της Sachajuan είναι κατά τη γνώμη μου τα κορυφαία προϊόντα του κουτιού, αυτά τα οποία ανυπομονώ περισσότερο να δοκιμάσω, αλλά και το βερνίκι Dalee σίγουρα αποτελεί ενδιαφέρουσα προσθήκη μιας και πρόκειται για καινούργιο brand.

Δεν άντεξα όμως, μαζί με το κουτάκι έκανα και την παραγγελία μου χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα των πόντων του Cherrybox που σου εξασφαλίζει έκπτωση στις αγορές σου. Έτσι μαζί με το summer box έφτασαν και δυο λατρεμένα προϊόντα Hei Poa.

Hei Poa Tahiti Monoi Oil Tropical Orchid and Monoi Dry Oil SPF30 Tiare Spray
Hei Poa Tahiti Monoi Oil Tropical Orchid and Monoi Dry Oil SPF30 Tiare Spray

Εσείς παραγγείλατε το summer Cherrybox; Πως σας φάνηκε; Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου