Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Essie Midsummer/Summer 2018 Collection

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα αποχής από το blogging και κάπως αργοπορημένα καθώς το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του, είμαι σήμερα εδώ με την παρουσίαση της καλοκαιρινής συλλογής της Essie. Όχι μια αλλά δυο συλλογές γεμάτες χρώματα φωτεινά, χρώματα μοναδικά, χρώματα που απογειώνουν το μανικιούρ μας.

Πρώτα λοιπόν η Essie κυκλοφόρησε τη Midsummer Collection κάπου προς τα τέλη Ιουνίου. Η περίοδος 19-25 Ιουνίου κατά την οποία συμβαίνει το θερινό ηλιοστάσιο ονομάζεται Μidsummer και γιορτάζεται στις Σκανδιναβικές χώρες με πολλές εκδηλώσεις με χορούς, τοπικά εδέσματα και άφθονο αλκοόλ. Η Essie εμπνευσμένη από αυτή την μεγάλη γιορτή κυκλοφόρησε τη Midsummer Collection δίνοντας τα κατάλληλα ονόματα στα βερνίκια της.

Essie Midsummer 2018 Collection
Essie Midsummer 2018 Collection

Ξεκινάω λοιπόν χρονολογικά από τη Midsummer Collection με τίτλο "June in Bloom" η οποία μας προτείνει να υποδεχτούμε το καλοκαίρι απολαμβάνοντας τα θερινά ηλιοβασιλέματα με μια χαλαρή, boho διάθεση.
Με καθιερωμένο πλέον το πλατύ βουρτσάκι που κάνει πανεύκολη την εφαρμογή του βερνικιού, η midsummer collection έρχεται να μας συναρπάσει με 6 μοναδικές αποχρώσεις. Ας τις δούμε αναλυτικότερα.

Essie Midsummer 2018 Collection
Essie Midsummer 2018 Collection - Swatches Left to Right: Midnight Sun, Skal!, All night Long, Dusk till Dawn, Dressed to the Maxi, June in Bloom
  • June in Bloom: Ένα φωτεινό τριανταφυλλί ροζ με ασημί shimmer, είναι μια από τις αγαπημένες μου αποχρώσεις από τη συλλογή.
  • Dressed to the Maxi: Κόκκινο της παπαρούνας με ροζ shimmer.
  • All night long: Μωβ του μούρου με μπλε shimmer.
  • Skål! Στα Σουηδικά σημαίνει "Στην υγειά μας!" (είπαμε πολύ αλκοόλ στα βράδια του Μidsummer). Ένα πανέμορφο ανοικτό πράσινο.
  • Midnight Sun: Ένα μπλε που μας θυμίζει πολύ τις Κυκλάδες.
  • Dusk till dawn: Ένα κόκκινο του κρασιού με μωβ υποτόνους είναι η πιο αγαπημένη μου απόχρωση από τη συλλογή.
Essie Summer 2018 Collection
Essie Summer 2018 Collection

Η Summer Collection από την άλλη με τίτλο "The Fuchsia is Bright", μας παροτρύνει να φορέσουμε τα λουλουδάτα, αέρινα φορέματα μας, να τρέξουμε ξυπόλητες και να χαρούμε την απόλυτη ηρεμία που μας προσφέρει ο ήλιος και η θάλασσα. Φέτος το καλοκαίρι φοράμε τα φούξια μας και χαιρόμαστε τα νιάτα μας, όποια και αν είναι η ηλικία μας.
Το τέλειο πλατύ βουρτσάκι το συναντάς και σε αυτή τη συλλογή όπως και το πλούσιο χρώμα με σύσταση που χρειάζεται μόνο 2 στρώσεις για να προσφέρει οπάκ αποτέλεσμα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις 6 αποχρώσεις της καλοκαιρινής συλλογής.

Essie Summer 2018 Collection
Essie Summer 2018 Collection, Swatches Left to Right: All Daisy Long, Young Wild & Me, Empower-Mint, Sunny Daze, Making Harmony, The Fucshia is Bright
  • All Daisy Long: Ένα λευκό με ροζ και πράσινους ιριδισμούς, είναι τέλειο μόνο του ή και πάνω από ένα κρεμώδες βερνίκι για να το μετατρέψει σε μεταλλικό.
  • Young Wild & Me: Ένα nude ροζ βερνίκι, μια από τις αγαπημένες μου αποχρώσεις από τη συλλογή.
  • The Fucshia is Bright: Όνομα και πράγμα, είναι φούξια, είναι φωτεινό και φοριέται μόνο το καλοκαίρι. Δικαιωματικά δίνει το όνομα του στη συλλογή.
  • Empower-Mint: Ένα φωτεινό τυρκουάζ πράσινο, μια κάπως κοινότυπη αλλά όμορφη απόχρωση.
  • Making Harmony: Ένα σκούρο μωβ με κόκκινους υποτόνους, η πιο αγαπημένη μου απόχρωση.
  • Sunny Daze: Ένα nude με χρυσούς ιριδισμούς, μια αρκετά ιδιαίτερη απόχρωση που σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί σε άλλη συλλογή.
Αυτές λοιπόν ήταν οι δυο συλλογές της Essie για το καλοκαίρι του 2018. Ποιες ήταν οι αποχρώσεις που ξεχωρίσατε;

Σύντομα και αυτή τη φορά ελπίζω εγκαίρως θα σας παρουσιάσω και τη φθινοπωρινή συλλογή που μόλις έφτασε στα χέρια μου. Μέχρι τότε σας εύχομαι Καλό Φθινόπωρο!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου