Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Unboxing Autumn Cherrybox 2018

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Έφτασε το φθινόπωρο, τα σχολεία άνοιξαν και σιγά-σιγά μπαίνουμε σε μια σειρά και επιστρέφουμε στη καθημερινότητα μας. Όλα αυτά ακούγονται λίγο δυσοίωνα, ειδικά σε κάποιους που μόλις επέστρεψαν από τις διακοπές και αρνούνται κατηγορηματικά ότι το καλοκαίρι έφυγε. Όμως έχει και το φθινόπωρο τη χάρη του και την ομορφιά του, είναι η εποχή των νέων ξεκινημάτων οπότε καλό είναι να μη γκρινιάζουμε και να υποδεχτούμε τη νέα εποχή έτοιμοι για όλες τις αλλαγές που μπορεί να μας φέρει.

Cherrybox Autumn 2018
Cherrybox Autumn 2018

Νέα εποχή σημαίνει νέο κουτάκι από το Cherrybox! Κάθε τρεις μήνες λατρεύω αυτή την αναμονή και τον ενθουσιασμό που δημιουργείται από το unboxing του εποχιακού Cherrybox. Αυτή τη φορά, ήταν ίσως το καλύτερο κουτάκι που έχει κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό έτσι ο ντόρος που έγινε είχε αποτέλεσμα να γίνει sold out σε μερικές μόνο μέρες.

Πάμε όμως να δούμε τα περιεχόμενα του φθινοπωρινού Cherrybox!

Juliette Armand Hyaluronic Acid Serum
Juliette Armand Hyaluronic Acid Serum
  • Juliette Armand Hyaluronic Acid Serum 20ml (full size)
Από την Juliette Armand, μια ελληνική εταιρεία με παρουσία 20 χρόνων στο χώρο της κοσμητολογίας, ένας ορός προσώπου με υαλουρονικό οξύ κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Το χρησιμοποιείς καθημερινά και προσφέρεις στην επιδερμίδα του προσώπου τη βαθιά ενυδάτωση που τόσο πολύ χρειάζεται μετά το καλοκαίρι.

Echosline Seliar Discipline Leave in Conditioner
Echosline Seliar Discipline Leave in Conditioner
  • Echosline Seliar Discipline Leave in Conditioner 300ml (full size) 
Όσο όμως αφυδατώνεται το πρόσωπο μας στους καλοκαιρινούς μήνες, άλλο τόσο αφυδατώνονται και τα μαλλιά μας από τον ήλιο και τη θάλασσα. Το Cherrybox φρόντισε και για αυτό με ένα προϊόν από την ιταλική εταιρεία Echosline και από τη σειρά Seliar. Μια κρέμα ενυδάτωσης μαλλιών χωρίς ξέβγαλμα, εμπλουτισμένη με λάδι αργκάν, βούτυρο κακάο, μετάξι και λινέλαιο, θα χαρίσει στα μαλλιά μας ενυδάτωση και λάμψη χωρίς να τα βαραίνει.

STYLondon Eyeshadow palette
STYLondon Eyeshadow palette
  • STYLondon Eyeshadow palette (full size)
Το επόμενο brand έρχεται κατευθείαν από το Λονδίνο και τα πασίγνωστα πολυκαταστήματα Harvey Nichols. Δημιουργήθηκε το 2015 και πολύ σύντομα αναπτύχθηκε δυναμικά και στο εξωτερικό.

STYLondon Picadilly Eyeshadow palette
STYLondon Picadilly Eyeshadow palette
Από την StyLondon έφτασε στα χέρια μου η παλέτα σκιών Picadilly, σε υπέροχες φθινοπωρινές αποχρώσεις, με ματ και shimmering υφές, με μεταλλικά στοιχεία (minerals) και χωρίς parabens.

Nip + Fab Matte Liquid Lipstick Pink Lemonade
Nip + Fab Matte Liquid Lipstick Pink Lemonade
  • Nip + Fab Matte Liquid Lipstick Pink Lemonade (full size)
Η Maria Hatzistefanis, ιδρύτρια της εξαιρετικής Rodial δημιούργησε την Nip + Fab, γνωστή για τις  στοχευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος από τις οποίες ξεχωρίζουν οι επιτυχημένες σειρές Glycolic Fix και Dragon's Blood. Πρόσφατα κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και η νέα σειρά μακιγιάζ της εταιρείας. Στο φθινοπωρινό κουτάκι βρήκα ένα υγρό ματ κραγιόν στη nude απόχρωση Pink Lemonade.

NAOBAY Body Radiance Lotion
NAOBAY Body Radiance Lotion
  • NAOBAY Body Radiance Lotion 100ml (travel size)
Η ισπανική NΑΟΒΑΥ (Natural And Organic, Beauty And You) είναι μια από τις καινούργιες εταιρείες που συναντάμε στο φθινοπωρινό κουτάκι το οποίο περιέχει μια ενυδατική, βιολογική και πλούσια σε έλαια λοσιόν σώματος σε αρκετά πλούσιο travel size. Δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, όμως αισθητικά τουλάχιστον η συσκευασία με το ξύλινο καπάκι με έχει καταγοητεύσει.

Vitamasques Multivitamin Sheet Mask
Vitamasques Multivitamin Sheet Mask
  • Vitamasques Multivitamin Sheet Mask (full size) 
Μια ενυδατική μάσκα προσώπου σε φύλλο για λάμψη, από την αγγλική Vitamasques, μια εταιρεία με προϊόντα βασισμένα στις κορεάτικες συνταγές και τεχνολογίες περιποίησης προσώπου. Η συγκεκριμένη μάσκα περιέχει σύμπλεγμα βιταμινών B, C και Ε και υπόσχεται βαθιά ενυδάτωση.

Cherrybox Autumn 2018
Cherrybox Autumn 2018

Τι έχουμε λοιπόν σε αυτό εδώ το κουτάκι; Έξι προϊόντα, από τα οποία πέντε είναι full size και ένα ικανοποιητικού μεγέθους travel size, προϊόντα συνολικής αξίας ανω των 80€ τα οποία μπορεί κανείς να τα αποκτήσει μόνο με 20€. Οι λάτρεις του μακιγιάζ θα ενθουσιαστούν με το φθινοπωρινό Cherrybox το οποίο περιέχει 2 προϊόντα μακιγιάζ, κάτι που σπάνια συναντάς σε κουτάκι ομορφιάς,  ελληνικό και μη. Ήδη οι beauty box addicts έχουν λατρέψει την παλέτα με τις σκιές αλλά και το nude υγρό κραγιόν, ενώ περισσότερο από διθυραμβικές είναι και οι κριτικές για το leave-in conditioner της Echosline.

Εσείς δοκιμάσατε το φθινοπωρινό κουτάκι του Cherrybox; Αν δεν το προλάβατε, πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε subscribe στο newsletter του Cherrybox γιατί μερικές φορές επανακυκλοφορούν το ίδιο κουτί με κάποιες αλλαγές ή και προσθήκες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου