Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Unboxing "Winter Dreams" Glowbox

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Τα κρύα άρχισαν και η πόλη σιγά σιγά ντύνεται στα γιορτινά γιατί, αν δεν το καταλάβατε, έχουμε ενάμιση μήνα μέχρι τα Χριστούγεννα. Με διάθεση για χειμωνιάτικα χουχουλιάσματα στον καναπέ πίνοντας ζεστά ροφήματα, σας προσκαλώ να ανοίξουμε παρέα το νέο κουτί του Glowbox με θέμα "Winter Dreams".

Winter Dreams box by Glowbox
Winter Dreams box by Glowbox

Τους τελευταίους μήνες το Glowbox με είχε λίγο απογοητεύσει με τα κουτιά του τα οποία, παρόλο που φαινόταν πλούσια, δε μου είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον για να τα αποκτήσω. Στην περίπτωση όμως του "Winter Dreams" και μόλις είδα τα spoilers, ήμουν σίγουρη ότι αυτή τη φορά το περιεχόμενο θα με ενθουσίαζε. 

Πάμε λοιπόν να δούμε τα προϊόντα του Winter Dreams box.

Aeolis, Anti-Wrinkle & Lifting Eye Cream
Aeolis, Anti-Wrinkle & Lifting Eye Cream
Ένα αγαπημένο brand από το Glowbox, καθώς το έχουμε συναντήσει αρκετές φορές σε προηγούμενα κουτάκια, αυτή τη φορά κάνει την εμφάνιση του με μια αντιρυτιδική κρέμα ματιών. Φυτικά Βλαστοκύτταρα από Πράσινο Τσάι, Ιπποφαές, Φραγκοστάφυλο και Ματζουράνα είναι τα ενεργά συστατικά αυτής της κρέμας ολικής αντιγήρανσης που κάνει τα πάντα: θωρακίζει από τις ρυτίδες έκφρασης, τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τα σημάδια κούρασης και επαναφέρει στα μάτια λάμψη και φωτεινότητα.


MEDITERRANEAN YOUTH My Radiant Face Serum
MEDITERRANEAN YOUTH My Radiant Face Serum
Τώρα τελευταία έχω δώσει μεγαλύτερη βάση στην περιποίηση προσώπου έτσι η παρουσία όχι ενός αλλά δυο προϊόντων περιποίησης προσώπου στο ίδιο κουτί ήταν ευχάριστη έκπληξη για μένα. Από την Mediterranean Youth, μια ελληνική εταιρεία που πρόσφατα έκανε την εμφάνιση της στο eshop του Glowbox, ένα σέρουμ προσώπου με 98% φυσικής προέλευσης συστατικά όπως μήλο, φραγκόσυκο, λευκό τσάι, μαστιχέλαιο, νεροκάρδαμο. Βασικά οφέλη αυτού του ορού είναι η ενυδάτωση, η λάμψη και η επαναφορά της ελαστικότητας σε πρόσωπο και λαιμό.


Fresh Line Pomeranate & Cranberry Exfoliating Sorbet
Fresh Line Pomeranate & Cranberry Exfoliating Sorbet
Και από την περιποίηση προσώπου πάμε στην περιποίηση σώματος, αυτή τη φορά με τη Fresh Line, μια εταιρεία που τη γνωρίζουμε καλά και την εμπιστευόμαστε με κλειστά τα μάτια. Ένα συμπυκνωμένο αφρόλουτρο με απολεπιστική δράση είναι το προϊόν που θα βρεις στο κουτί, το οποίο περιέχει ηφαιστειακή άμμο και λούφα αλλά και σαλικυλικό οξύ, συστατικά τα οποία αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα και χαρίζουν ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.


BIOSELECT NATURALS Hair & Body Fragrance Mist Dreamy Candy
BIOSELECT NATURALS Hair & Body Fragrance Mist Dreamy Candy
Άλλο ένα προϊόν περιποίησης σώματος αλλά και μαλλιών από μια ελληνική εταιρεία που μετράει αρκετά χρόνια στο χώρο, την Κρητική BIOSELECT NATURALS. Στο κουτί θα συναντήσεις ένα body & hair mist σε ένα ζεστό άρωμα αμυγδάλου και βανίλιας.


3INA The Chubby Lipstick
3INA The Chubby Lipstick
Το καλύτερο το άφησα για το τέλος! Η εταιρεία 3INA (προφέρεται ΜΙΝΑ) είναι πλέον διαθέσιμη στο eshop του Glowbox και μπορείς να δοκιμάσεις ένα από τα εξαιρετικά προϊόντα μακιγιάζ της στο Winter Dreams box. Ένα λιπστικ σε μορφή μολυβιού με ματ τελείωμα σε μια υπέροχη μπορντό απόχρωση έτυχε στο δικό μου κουτί ενώ η ίδια ή κάποια άλλη από τις 8 εντυπωσιακές αποχρώσεις μπορεί να τύχει στο δικό σου.


Winter Dreams box by Glowbox
Winter Dreams box by Glowbox

Αυτά λοιπόν ήταν τα περιεχόμενα του Winter Dreams box. Προσωπικά, και μετά από ένα διάστημα αποχής από το Glowbox, εντυπωσιάστηκα από τη σύνθεση αυτού του κουτιού και χάρηκα πολύ γιατί όλα τα προϊόντα του μου φάνηκαν ενδιαφέροντα και χρηστικά. Η συνολική αξία του κουτιού ξεπερνάει τα 85€ ενώ εσύ μπορείς να τα αποκτήσεις εδώ μόνο με 24€ +2€ μεταφορικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου