Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Unboxing Cherrybox Winter 2018

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Είμαστε στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα και ο πυρετός των προετοιμασιών κορυφώνεται. Λίγο καθυστερημένα αλλά ακριβώς πάνω στην ώρα για την εορταστική περίοδο έφτασε και το Winter Cherrybox 2018, το οποίο μας χαρίζει μια ολοκληρωμένη πρόταση περιποίησης για το βράδυ του ρεβεγιόν.

Cherrybox Winter 2018
Cherrybox Winter 2018

Έστω λοιπόν ότι έφτασε η παραμονή των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς και έχεις να πας σε ένα πάρτι, σε μια συγκέντρωση ή σε κάποιο bar/club. Σίγουρα δεν είναι μια συνηθισμένη μέρα σαν όλες τις άλλες, έχεις λοιπόν επιλέξει να φορέσεις κάτι λαμπερό, κάτι ιδιαίτερο για εκείνο το βράδυ και φυσικά θέλεις το ίδιο λαμπερή να είναι και η επιδερμίδα σου και τα μαλλιά σου! Πάμε λοιπόν να δούμε πως θα καταφέρεις με τη βοήθεια του Winter Cherrybox να συγκεντρώσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.


Creightons - Argan Smooth Deep Conditioning Masque
Creightons - Argan Smooth Deep Conditioning Masque

Ξεκινάς με ένα απολαυστικό μπάνιο. Λούζεσαι με το αγαπημένο σου σαμπουάν και για να αποκτήσεις μεταξένια και απαλά μαλλιά χρησιμοποιείς τη μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης της Creightons με έλαιο αργκάν και πρωτεΐνες μεταξιού. Την αφήνεις μόνο 2 λεπτά και ξεβγάζεις!


Quick Fix Facials - Rose Gold Peel - off Mask
Quick Fix Facials - Rose Gold Peel - off Mask

Μετά το μπάνιο ακολουθεί η περιποίηση προσώπου με μια καλή μάσκα. Επιλέγεις μια μάσκα λάμψης από την Quick Fix Facials με εκχυλίσματα Καφέ ενισχυμένη με αντιοξειδωτικά και οξέα φρούτων, ιδανικός συνδυασμός για να δεις άμεσα αποτελέσματα καθώς μένουν λίγες ώρες για το ρεβεγιόν.


Juliette Armand - Folic Acid Serum
Juliette Armand - Folic Acid Serum

Συνεχίζεις την περιποίηση του προσώπου με έναν ορό με φολικό οξύ από την Juliette Armand. Βασικό συστατικό σε κρέμες/σέρουμ προσώπου και ματιών κατά των ρυτίδων, κατά της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και της ηλιακής ακτινοβολίας, το φολικό οξύ δίνει λάμψη στο κουρασμένο πρόσωπο και ενισχύει την ανάπλαση των κυττάρων.


Miss Cop - French Kiss Lipstick & Lip Gloss - Nude
Miss Cop - French Kiss Lipstick & Lip Gloss - Nude

Προχωράς στο μακιγιάζ με ένα λίπστικ 2 σε 1 από τη Miss Cop. Σε μια όμορφη nude απόχρωση για ένα διακριτικό αποτέλεσμα, έχεις στη μια άκρη κραγιόν και στην άλλη άκρη gloss για λαμπερό αποτέλεσμα. Για τις γιορτές βέβαια ήταν προτιμότερη κάποια πιο έντονη απόχρωση, ένα κόκκινο ή ένα μπορντό όμως αυτή είναι μια απόχρωση που ταιριάζει και σίγουρα θα φορεθεί από τις περισσότερες.


Mario Badescu - Facial Spray with Aloe, Herbs and Rosewater
Mario Badescu - Facial Spray with Aloe, Herbs and Rosewater

Ντύθηκες, στολίστηκες και ετοιμάζεις το τσαντάκι σου για τη μεγάλη βραδιά. Ένα προϊόν που σίγουρα πρέπει να πάρεις μαζί σου είναι αυτό το mist με αλόη, βότανα και ροδόνερο από Mario Badescu, ιδανικό για να φρεσκάρεις το μακιγιάζ σου. Δεν λείπει ποτέ από την τσάντα μου!


Spa To You - Make Up Remover Towel - Velvet Grey
Spa To You - Make Up Remover Towel - Velvet Grey

Θα περάσεις υπέροχα, θα φας, θα πιεις και θα χορέψεις στο ρεβεγιόν μέχρι πρωίας. Θα γυρίσεις σπίτι και το πρώτο πράγμα που θα θέλεις να κάνεις σίγουρα θα είναι να βγάλεις τις ψηλές σου γόβες που θα σε έχουν πεθάνει όλο το βράδυ. Μάντεψε πιο θα είναι το τελευταίο: σίγουρα να ξεβάψεις το πρόσωπο σου! Το Cherrybox σε σκέφτηκε και πρόσθεσε στο κουτί ένα πρωτοποριακό προϊόν καθαρισμού προσώπου μόνο με νερό, μια απαλή βελούδινη πετσέτα από την Spa To You. Αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσματικά το μακιγιάζ και επιτέλους είσαι έτοιμη για νάνι!

Για άλλη μια φορά το Cherrybox μας ενθουσιάζει με τα προϊόντα του εποχιακού του κουτιού ομορφιάς. Σίγουρα θα γίνει και αυτό σύντομα sold-out οπότε μην καθυστερείς, μπορείς να το παραγγείλεις εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου