Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Get Away to our Sweet Escape - CND Spring Collection

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Ο καιρός μας κάνει σχέδια, εμείς όμως έχουμε ξεκάθαρα μπει σε ανοιξιάτικο mood, ετοιμάζουμε τις πασχαλινές μας αποδράσεις και ονειρευόμαστε τις καλοκαιρινές μας βουτιές. Μια γλυκιά απόδραση σε ονειρικά σκηνικά, ένα ταξίδι στο χρόνο μοιάζει να είναι και η νέα ανοιξιάτικη συλλογή της CND με τίτλο Sweet Escape. Γνωστή σε όλους μας για τα ποιοτικά της βερνίκια Shellac και Vinylux, η CND έχει να μας παρουσιάσει και αυτή τη φορά εξαιρετικές προτάσεις για ανοιξιάτικα μανικιούρ με υπέροχες παστέλ αποχρώσεις.

CND Sweet Escape Collection
CND Vinylux Sweet Escape Collection
Η συλλογή Sweet Escape αντλεί έμπνευση από τους πίνακες και τις γαλλικές δαντέλες της ρομαντικής βικτοριανής εποχής, επιλέγοντας ένα συνδυασμό από απαλές, διακριτικές και εξαιρετικά κομψές αποχρώσεις. Η χρωματική παλέτα της Sweet Escape κινείται ανάμεσα στους παστέλ, ψυχρούς και γήινους τόνους και έρχεται σε πλήρη εναρμόνιση με τα χρώματα της Άνοιξης.

Τρεις από τις πέντε αποχρώσεις της συλλογής σε Vinylux έφτασαν στα χέρια μου σε ένα πανέμορφο, γεμάτο σχέδια λουλουδιών κουτί. Ανάμεσα στο ντελικάτο κοραλί της απόχρωσης Soulmate, στο ρομαντικό λιλά της Coquette και στο απαλό μπεζ/κίτρινο της Exquisite, δύσκολα αποφασίζεις ποιο σου αρέσει περισσότερο. Και φυσικά, φορώντας πάντα το βερνίκι Vinylux μαζί με το εξαιρετικής ποιότητας, λάμψης και διάρκειας Vinylux Weekly Top Coat, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και άψογο για τουλάχιστον μια εβδομάδα. Αν μάλιστα πιάνει το χέρι σου και έχεις φαντασία, οι συνδυασμοί σχεδίων για nail art είναι αμέτρητοι και σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητοι.

CND Sweet Escape Collection - Swatches Top to Bottom: Soulmate, Exquisite, Coquette
CND Vinylux Sweet Escape Collection - Swatches Top to Bottom: Soulmate, Exquisite, Coquette

Τι μου άρεσε; Επειδή βαρέθηκα τις μεταλλικές και shimmering υφές των βερνικιών των προηγουμένων συλλογών, μου άρεσε που όλα τα βερνίκια της συλλογής Sweet Escape είχαν κρεμώδη υφή. Παράλληλα, με γοήτευσαν και οι ίδιες οι επιλογές των αποχρώσεων με πιο αγαπημένη την Soulmate, την τέλεια απόχρωση του Living Coral που έχει ψηφιστεί εξάλλου ως η απόχρωση της χρονιάς 2019 και δε θα μπορούσε να λείπει από μια ενημερωμένη συλλογή.

Τι δε μου άρεσε; Σε αυτή τη συλλογή και οι τρεις αποχρώσεις που δοκίμασα ήταν λίγο πιο διαφανείς από όσο θα ήθελα και χρειάζονταν τουλάχιστον 3 στρώσεις για να βγει οπάκ αποτέλεσμα. Σίγουρα αυτό δεν είναι πρόβλημα για μια επαγγελματία αλλά εμένα αυτή η σύσταση με δυσκόλεψε αρκετά στην εφαρμογή.

CND Sweet Escape Collection - Swatches Top to Bottom: Soulmate, Exquisite, Coquette, another view
CND Vinylux Sweet Escape Collection - Swatches Top to Bottom: Soulmate, Exquisite, Coquette

Την ανοιξιάτικη συλλογή Sweet Escape μπορείς να τη βρεις σε Vinylux και Shellac στο e-shop της Creative Group αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα πώλησης καλλυντικών. Δημιουργείστε λογαριασμό στο site creativegroup.gr και ακολουθήστε τα social media (facebook, twitter, Instagram) της εταιρείας για να ενημερώνεστε για τις συχνές προσφορές, διαγωνισμούς, event και εκθέσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου