Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

International Beauty Boxes - 2019 Update, Part I

Γεια σας, γεια σας! Είχα κάνει μια έρευνα παλαιότερα για τα beauty boxes του εξωτερικού που στέλνουν στην Ελλάδα και είχα συγκεντρώσει τα πιο ενδιαφέροντα σε 2 σχετικές αναρτήσεις (εδώ και εδώ). Επειδή όμως μετά από τόσο καιρό τα πράγματα έχουν αλλάξει, ήρθε η ώρα για ένα update. Ποιες λοιπόν είναι σήμερα οι επιλογές μας σε international beauty boxes; Πάμε να τις δούμε!

Lookfantastic Beauty Box
Lookfantastic Beauty Box

Αυτή τη στιγμή, το πιο δημοφιλές international box, είναι το Lookfantastic Beauty Box, το οποίο όμως πλέον μπορείς να το παραγγείλεις από το ελληνικό site του Lookfantastic. Είμαι μεγάλη φαν του κουτιού, ετήσια συνδρομήτρια από το 2014 που πρωτοκυκλοφόρησε, έχω κάνει αρκετές σχετικές αναρτήσεις και φυσικά το συστήνω ανεπιφύλακτα γιατί με 15.5€/μήνα (τόσο κάνει η ετήσια συνδρομή) μπορείς να έχεις στα χέρια σου προϊόντα ομορφιάς από εξαιρετικά brands που δεν βρίσκεις εύκολα εδώ στην Ελλάδα. Για να δούμε όμως, ποια άλλα international boxes κυκλοφορούν εκεί έξω;


Lookincredible Subscription Boxes
Lookincredible Subscription Boxes

Lookincredible
Αγγλικο site, άλλου επιπέδου, με πολλά high-end brands αλλά και με τις τιμές των κουτιών του πιο τσουχτερές. Το beauty box πρωτοκυκλοφόρησε το 2016 και έχει το δικό του φανατικό κοινό, γιατί είναι από τα λίγα κουτιά που έχει κυρίως προϊόντα μακιγιάζ. Επίσης, έχει 3 επιλογές το διμηνιαίο Black Beauty Box (25£), το μηνιαίο Deluxe Beauty Box (35£) και το διμηνιαίο Secret Beauty Box (65£), επιλογές που καλύπτουν κάθε βαλάντιο. Τα Deluxe και Secret Boxes είναι κανονικές συνδρομές δηλαδή ανανεώνονται κάθε μήνα ή 2 μήνες ενώ το Black Box είναι μεμονωμένη αγορά.

Lookincredible Deluxe Beauty Box
Lookincredible Deluxe Beauty Box

Από τις φωτογραφίες καταλαβαίνεις ότι δικαιολογείται η υψηλή του τιμή γιατί πρόκειται για ένα κουτί με 4-5 full sized προϊόντα από brands όπως Lancome, Tarte, Too Faced, Benefit, Becca, Huda Beauty κλπ. εταιρείες που σπάνια μπορείς να συναντήσεις σε συνδρομητικό κουτί. Τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι 6.99£, κάτι που ανεβάζει την τιμή του Deluxe Beauty Box, που είναι και το πιο δημοφιλές, στις 42£ (περίπου 50€). Περισσότερα για τα κουτιά των προηγουμένων μηνών θα βρείτε στο instagram hashtag #lookincredibledeluxe ή στα social media του Lookincredible.


Cohorted Subscription Beauty Boxes
Cohorted Beauty Boxes

Cohorted
Το αντίπαλο δέος του Lookincredible είναι το Cohorted, με σημαντικότερη διαφορά ότι στα κουτιά του, εκτός από προϊόντα μακιγιάζ, θα συναντήσεις και αρκετά προϊόντα φροντίδας προσώπου, μαλλιών και σώματος.

Cohorted Beauty Box
Cohorted Beauty Box

Η τιμή του, μηνιαίως στις 35£ + 6£ μεταφορικά, ίδια περίπου με την τιμή του Lookincredible Deluxe, τα brands όμως ένα και ένα: Sunday Riley, Perricone MD, Elemis, Channel, Anastasia Beverly Hills είναι μερικά από αυτά. Αν δε θέλεις τη μηνιαία συνδρομή μπορείς να βρεις και να αγοράσεις τα κουτιά προηγουμένων μηνών για τα οποία έχει φυσικά γίνει γνωστό το περιεχόμενο, σε πιο υψηλή τιμή όμως (50£ + 6& μεταφορικά).


Mintd Subscription  Beauty Box
Mintd Subscription  Beauty Box

Mintdbox
Πάμε τώρα σε ένα κουτί το οποίο έχει ακόμα πιο υψηλό επίπεδο στα brands, αλλά και πολύ υψηλή τιμή. Το site Mintdbox είναι και αυτό αγγλικό και τα κουτιά τα οποία κυκλοφορεί έχουν μόνο προϊόντα περιποίησης προσώπου. Τα brands και εδώ είναι κορυφαία και είναι η χαρά του skincare addict: Sunday Riley, Oskia, Omorovicza, Votary και πολλά άλλα high-end brands. Η τιμή του τσουχτερή στις 70£ + 6.50£ μεταφορικά, όμως η συνολική αξία των προϊόντων που περιέχει μπορεί να φτάνει τις 250£. Όμοια με το Cohorted και εδώ μπορείς να μην κάνεις συνδρομή αλλά να αγοράσεις μεμονωμένα κουτιά προηγουμένων μηνών σε πιο υψηλή τιμή (με συχνές εκπτώσεις όμως) στη στήλη The Gift Store.

Mintd Beauty box
Mintd Beauty box

Αυτά ήταν 3 αρκετά ενδιαφέροντα κουτιά που όμως καλύπτουν μια συγκεκριμένη ομάδα που μπορεί να διαθέσει αρκετά χρήματα μηνιαίως σε μακιγιάζ και περιποίηση. Προσωπικά, δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά και δεν έχω άποψη, τείνω όμως από τις κριτικές και τις φωτογραφίες στο να κάνω συνδρομή στο Cohorted που έχει πιο ισορροπημένη επιλογή προϊόντων ανάμεσα σε μακιγιάζ και περιποίηση. Σύντομα θα ακολουθήσει ανάρτηση με πιο οικονομικές επιλογές σε κουτιά ομορφιάς καθώς και κάποια κουτιά με αποκλειστικά cruelty-free προϊόντα.

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα συνδρομητικά κουτιά; Ποια συνδρομητικά κουτιά από το εξωτερικό είναι τα αγαπημένα σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου