Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Essie Summer 2019 Collection

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Η εβδομάδα ξεκίνησε με το θερμόμετρο να έχει σκαρφαλώσει σε ανησυχητικά ύψη, σκέφτηκα και εγώ λοιπόν, αφού το καλοκαίρι ξεκίνησε και επισήμως, ότι ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω την καλοκαιρινή συλλογή της Essie.

Essie Summer 2019 Collection
Essie Summer 2019 Collection

Με έμπνευση από την μακρινή Αργεντινή, η Essie μας προσκαλεί να χορέψουμε ένα παθιασμένο ταγκό και μας σαγηνεύει με τα φλογερά, τολμηρά neon χρώματα της συλλογής. Έχει ξανακυκλοφορήσει συλλογές με neon αποχρώσεις η Essie, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, αυτή τη φορά όμως μας εντυπωσιάζει με μια απρόσμενη λεπτομέρεια: το τελείωμα τους είναι demi-matte, μια καινοτομία που δεν έχω συναντήσει ξανά σε προηγουμένη συλλογή της Essie.

Essie Summer Collection Swatches Top to Bottom: Take the Lead, Strike a Rose, Tangoed in Love, Soles on Fire, In full Swing, Claim to Flame
Essie Summer Collection Swatches Top to Bottom: Take the Lead, Strike a Rose, Tangoed in Love, Soles on Fire, In full Swing, Claim to Flame

Έξι μοναδικές αποχρώσεις, η μια πιο εντυπωσιακή από την άλλη, έρχονται να φωτίσουν τα νύχια μας και να μας χαρίσουν υπέροχα καλοκαιρινά μανικιούρ που σίγουρα δε θα περάσουν απαρατήρητα. Το demi-matte φινίρισμα τους κάνει ακόμα πιο εκλεπτυσμένο το αποτέλεσμα γιατί το neon φαντάζει πιο ήσυχο και πιο διακριτικό. Όσες αποφεύγουν τις neon αποχρώσεις ίσως να το ξανασκεφτούν με αυτή τη συλλογή...

Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στην λατρεμένη neon μωβ "Tangoed in Love" που είναι και ο πιλότος τη συλλογής, την υπέροχη γαλάζια, με το μπλε του ουρανού "Take the Lead", την ξεχωριστή neon μανταρινί "Soles on Fire" και την πικάντικη hot pink απόχρωση "Strike a Rose". Αν πάλι δεν αντέχεις καθόλου τις neon αποχρώσεις, μπορείς να δοκιμάσεις την "In full Swing", ένα απαλό ροδακινί που δείχνει τόσο φωτεινό σε μαυρισμένο δέρμα, ή την "Claim to flame" μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση nude τερακότα.


Η χρωματική απόδοση των βερνικιών είναι εκπληκτική, σε 2 στρώσεις και με το φανταστικό πλατύ πινέλο της Essie έχεις τέλειο αποτέλεσμα. Τέλος, έχεις την επιλογή είτε να αφήσεις το φινίρισμα όπως είναι, demi-matte, είτε να περάσεις ένα top coat (εννοείται το Gel Setter της Essie) και να του δώσεις λάμψη όπως στα κλασσικά βερνίκια.

Χόρεψε και εσύ στους ρυθμούς του tango γιατί όπως λέει και η Essie στο shade story της συλλογής, "Η ζωή είναι ένας χορός", πάρε πόζα λοιπόν και βάλε φωτιά στην πίστα. Φορώντας Essie, εννοείται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου