Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Unboxing Cherrybox Summer 2019

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Λίγο καθυστερημένα, καθώς αυτή την περίοδο τρέχω και δε φτάνω με διάφορες δουλειές, σας παρουσιάζω σήμερα το πολυαναμενόμενο και πολυαγαπημένο καλοκαιρινό κουτί ομορφιάς του Cherrybox. Με λαμπερά προϊόντα από εξαιρετικά brands, το Summer Cherrybox έρχεται να φροντίσει για την περιποίηση μας και το μακιγιάζ μας αυτήν την εποχή.

Cherrybox Summer 2019
Cherrybox Summer 2019

Πάμε να δούμε τι ετοίμασε για εμάς η ομάδα του Cherrybox. Μια πανέμορφη συσκευασία, ελαφρά αρωματισμένη με το Salt & Sun της Blue Scents μας προετοιμάζει για ένα άκρως καλοκαιρινό περιεχόμενο με 1 travel size και 5 full size προϊόντα που θα μας φανούν πολύ χρήσιμα στις καλοκαιρινές μας διακοπές. Ας τα γνωρίσουμε καλύτερα:

Sachajuan - Hair After the Sun
Sachajuan - Hair After the Sun

Καλοκαίρι ίσον ήλιος, θάλασσα και μπάνια δεν συμφωνείτε; Εννοείται λοιπόν ότι ένα αντηλιακό ή κάποιο προϊόν φροντίδας μαλλιών για μετά τον ήλιο είναι must σε ένα καλοκαιρινό κουτί . Το Cherrybox φρόντισε να έχει και τα δυο! Από τη Sachajuan λοιπόν, έρχεται το Hair After the Sun, μια κρέμα για τα μαλλιά που είναι φυσικά απαραίτητη μετά την έκθεση στον ήλιο. Μπορεί να φορεθεί είτε ως leave-in θεραπεία, είτε ως μάσκα μαλλιών και προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη στα ταλαιπωρημένα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου μαλλιά.

Zest Natural Cosmetics - Here Comes the Sun SPF25
Zest Natural Cosmetics - Here Comes the Sun SPF25

Το δεύτερο προϊόν έρχεται από την ελληνική εταιρεία Zest Natural Cosmetics και πρόκειται για ένα αντηλιακό που έχει δανειστεί το όνομα του από το γνωστό τραγούδι των Beatles "Here Comes the Sun". Με SPF25 και 96% φυσικά συστατικά, σίγουρα θα σε ενθουσιάσει τόσο με την υφή του όσο και με το σούπερ καλοκαιρινό του άρωμα από μάνγκο.

Love Beauty & Planet - Rapid Reset Sheet Mask
Love Beauty & Planet - Rapid Reset Sheet Mask

Μια νέα εταιρεία, η  Love Beauty & Planet κάνει θεαματική είσοδο στην ελληνική αγορά και προσγειώνεται στο Summer Cherrybox με στόχο να μας κάνει πιο όμορφες προστατεύοντας όμως ταυτόχρονα και τον πλανήτη. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι vegan ενώ οι συσκευασίες τους είναι ανακυκλώσιμες και βιοδιασπώμενες. Με τη Rapid Reset sheet mask με αναζωογονητικό, φυσικό έλαιο τεϊόδεντρου και vetiver, είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις σα να κάνεις ένα mini spa στο σπίτι.

Mario Baduscu - Facial spray with Aloe, Cucumber and Green Tea
Mario Baduscu - Facial spray with Aloe, Cucumber and Green Tea

Ένα προϊόν ιδιαίτερα χρήσιμο μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες είναι το spray προσώπου. Προσωπικά, έχω πάντα ένα τέτοιο μέσα στην τσάντα μου όλο το χρόνο, όχι μόνο το καλοκαίρι. Έτσι και το Cherrybox φρόντισε να μας προσφέρει ένα από τα πιο διάσημα προϊόντα της cruelty free εταιρείας Mario Badescu, το facial spray με Αλόη, αγγούρι και πράσινο τσάι. Η Αλόη ενυδατώνει την επιδερμίδα, το αγγούρι χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς, ενώ το πράσινο τσάι προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και αναζωογόνηση στο κουρασμένο και θαμπό δέρμα.

Bellapierre Cosmetics - Golden Glow Liquid Highlighter
Bellapierre Cosmetics - Golden Glow Liquid Highlighter

Καλοκαίρι χωρίς λάμψεις στο μακιγιάζ δεν γίνεται! Έτσι το Cherrybox μας προσφέρει μέσα από το summer box 2 προϊόντα για λάμψη στα ζυγωματικά και στα χείλη από την γνωστή μας πλέον Bellapierre Cosmetics. Με το Golden Glow Liquid Highlighter προσθέτεις μικρή ποσότητα για strobing στα ζυγωματικά, ή το αναμειγνύεις με την κρέμα προσώπου ή την κρέμα σώματος για πιο διακριτική λάμψη.

Bellapierre Cosmetics - Holographic Lip Gloss in Pegasus
Bellapierre Cosmetics - Holographic Lip Gloss in Pegasus

Με το δεύτερο προϊόν μακιγιάζ μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε ένα νέο trend που είναι τα Holographic Lip Gloss. Το προϊόν που έτυχε στο δικό μου κουτί ήταν στην ροζ ιριδίζουσα απόχρωση Pegasus και με αυτό μπορείς να αποκτήσεις στη στιγμή, χείλη ζουμερά, ενυδατωμένα και απαλά. Το φοράς μόνο του ή πάνω από το κραγιόν σου για να του δώσεις πρισματική λάμψη. Με αυτά τα δυο προϊόντα της Bellapierre και με μια μάσκαρα δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο για το καλοκαιρινό σου μακιγιάζ.

Cherrybox Summer 2019
Cherrybox Summer 2019

Αυτά λοιπόν ήταν τα προϊόντα του Summer Cherrybox. Προσωπικά, η σύνθεση του κουτιού με ικανοποίησε, ήταν για άλλη μια φορά ένα εξαιρετικό κουτί, με πολλά full size προϊόντα, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει το Cherrybox και με συνολική αξία που ξεπερνάει τα 80€. Δεν ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά του κουτιά, όλα όμως τα προϊόντα του ήταν άκρως απαραίτητα για αυτήν την εποχή και σίγουρα θα τα ευχαριστηθώ στις διακοπές μου.

Πως σας φάνηκε το Summer Cherrybox; Είναι ακόμα διαθέσιμο αλλά όχι για πολύ γιατί γίνεται πάντα σύντομα sold-out, οπότε αν σας ενδιαφέρει τρέξτε να το παραγγείλετε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου