Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

February Beauty Pick-Me-Ups

Γεια σας, γεια σας! Είμαι σήμερα εδώ για να σας παρουσιάσω τα αγαπημένα του μήνα που μας πέρασε. Όπως πάντα, τα προϊόντα είναι λίγα και καλά. Πάμε λοιπόν να τα δούμε!

February 2020 Beauty Favourites
February 2020 Beauty Favourites

  • Aquis - Lisse Luxe Hair Towel
Ήταν σίγουρα η ανακάλυψη του μήνα! Είχα διαβάσει τόσους διθυράμβους για τις ικανότητες αυτής της πετσέτας που έπρεπε οπωσδήποτε να τη δοκιμάσω. Ακριβό προϊόν και φοβόμουν πολύ ότι τα 28€ που έδωσα θα τα έκλαιγα όμως, ευτυχώς για μένα, έπεσα έξω.

Δεν αγαπώ τα σεσουάρ και προτιμώ τα μαλλιά μου να στεγνώνουν φυσικά όμως το στέγνωμα τον χειμώνα είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Με τη χρήση της πετσέτας Aquis όμως, ο χρόνος που έκαναν τα μαλλιά μου να στεγνώσουν υποδιπλασιάστηκε χάρη στο σχεδιασμό της με τεχνολογία Aquitex. Η πετσέτα αυτή είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικά λεπτές ίνες και δεν κολλάει στο περιτρίχιο των μαλλιών και δεν τα καταστρέφει. Πράγματι, από την πρώτη φορά διαπίστωσα ότι τα σπαστά μαλλιά μου δεν φρίζαραν όπως παλιά και αυτό ήταν κάτι που με ενθουσίασε. Τη βρίσκεις στο lookfantastic αλλά και στα sephora είτε σε μορφή κλασσικής πετσέτας είτε σε ακόμα πιο πρακτική μορφή τουρμπανιού.
 
Aquis - Lisse Luxe Hair Towel in Cloudy Berry
Aquis - Lisse Luxe Hair Towel in Cloudy Berry


  • Kate Somerville - Goat Milk Moisturizing Cleanser
Νέο καθαριστικό προσώπου, νέα αγάπη! Έχω λατρέψει αυτό το προϊόν και είναι απίστευτο το πόσο απαλή αφήνει την επιδερμίδα μου μετά το ξέβγαλμα. H Kate Somerville, μια από τις πιο έμπειρες facialists, με δική της κλινική που επισκέπτονται και εμπιστεύονται όλοι οι διάσημοι στο Hollywood, κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια με τεράστια επιτυχία τη δική της σειρά καλλυντικών. Το βασικό συστατικό των προϊόντων της είναι το γάλα κατσίκας που έχει θεραπευτικές ιδιότητες, καταπραΰνει και ηρεμεί το ευαίσθητο δέρμα. Αυτό το κρεμώδες καθαριστικό, εκτός από γάλα κατσίκας, περιέχει μέλι μανούκα που θρέφει το δέρμα και έλαια jojoba και αβοκάντο που προσφέρουν ενυδάτωση. Το βρίσκεις στο cultbeauty ή στο spacenk.

Kate Somerville - Goat Milk Moisturizing Cleanser
Kate Somerville - Goat Milk Moisturizing Cleanser

  • Drunk Elephant - A-Passioni Retinol  Cream + Virgin Marula Luxury Facial Oil
Είναι τα πρώτα προϊόντα που δοκιμάζω από την εταιρεία Drunk Elephant και έχω άριστες εντυπώσεις. Αγόρασα πρόσφατα κάποια σετ με mini συσκευασίες και σύντομα θα σας πω την άποψη μου και για άλλα προϊόντα αυτής της αρκετά δημοφιλούς εταιρείας.
Τι να πω για το A-passioni Retinol Cream; Πρώτο και σημαντικότερο, αυτό το προϊόν αφορά επιδερμίδες "έμπειρες" στη χρήση ρετινόλης οπότε, αν δεν έχεις ξαναδοκιμάσει ρετινόλη, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με κάτι πιο ελαφρύ. Αν πάλι ανήκεις στην κατηγορία των εξοικειωμένων με τη ρετινόλη και θέλεις ένα προϊόν που θα σου δείξει αποτελέσματα σχεδόν από την πρώτη μέρα χρήσης, η κρέμα A-passioni είναι η κρέμα που θα σε κάνει να φανατιστείς με την Drunk Elephant και να περιμένεις εναγωνίως να την πετύχεις με έκπτωση, γιατί δεν είναι καθόλου οικονομικό προϊόν. Σε συνδυασμό φυσικά με το απίστευτα ενυδατικό έλαιο Virgin Marula της ίδιας εταιρείας έχεις δημιουργήσει την ιδανική ρουτίνα βραδινής περιποίησης γιατί μόνη της η ρετινόλη μπορεί να σου προκαλέσει ξηρότητα και ερεθισμό σε κάποια σημεία. Τα προϊόντα Drunk Elephant τα βρίσκεις στο cultbeauty ή στο spacenk.

Drunk Elephant - A-Passioni Retinol  Cream + Virgin Marula Luxury Facial Oil
Drunk Elephant - A-Passioni Retinol  Cream + Virgin Marula Luxury Facial Oil


  • Sunday Riley - Good Genes Glycolic Acid Treatment
H Sunday Riley έχει γίνει η τελευταία μου εμμονή, έχω αποκτήσει όλα της τα έλαια, Luna, U.F.O. και Juno, παρόλα αυτά δεν είχα ποτέ δοκιμάσει το πιο διάσημο προϊόν της που δεν είναι άλλο από το Good Genes. Μια θεραπεία με γλυκολικό οξύ που είτε τη χρησιμοποιείς σα μάσκα, αφήνοντας τη για 10-15 λεπτά, αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, είτε την αφήνεις να δράσει όλο το βράδυ για να δεις το πρόσωπο σου την επομένη να έχει αποκτήσει απίστευτη λάμψη. Η θεραπεία αυτή, εκτός από γλυκολικό οξύ σε περιεκτικότητα 7%, περιέχει γαλακτικό οξύ (το βασικό συστατικό της αμερικάνικης έκδοσης του Good Genes που στην εκάστοτε σύσταση συνάντησε πόρτα στην Ευρώπη) σε χαμηλή περιεκτικότητα 3%, αλλά και εκχύλισμα φραγκόσυκου (prickly pear) που αποτελεί μεγάλο trend τα τελευταία χρόνια.
Επειδή το δέρμα μου είναι συνηθισμένο σε τέτοιου είδους θεραπείες, δεν ένιωσα κανένα τσιμπιματάκι ή ερεθισμό και μόνο θετικά πράγματα μπορώ να πω για το Good Genes, λαμπερή και λεία επιδερμίδα από τις πρώτες δοκιμές. Αν όμως δεν έχετε ξανακάνει θεραπεία με οξέα φρούτων (γλυκολικό, γαλακτικό, μανδελικό οξύ), καλό είναι να μην το χρησιμοποιείτε κάθε μέρα και φυσικά ποτέ δεν πρέπει να παραλείπετε το αντηλιακό σας. Το προϊόν αυτό το βρίσκεις στο cultbeauty, στο spacenk αλλά και στα sephora.

Sunday Riley - Good Genes Glycolic Acid Treatment
Sunday Riley - Good Genes Glycolic Acid Treatment

Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα του μήνα που μας πέρασε. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου