Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Dermalogica Clear Start Breakout Clearing Booster

Γεια σας, γεια σας! Είχα καιρό να πάθω τέτοιο κακό σαν κι αυτό που με βρήκε πριν από μερικές εβδομάδες. Θα μου πείτε εδώ ο κόσμος καίγεται εσύ γιατί γκρινιάζεις, πολύ χειρότερα πράγματα μπορούν να συμβούν και πολύ πιο τραγικά από ένα σπυρί. Ο καθένας μας όμως, στο δικό του μικρόκοσμο και εφόσον στα ουσιώδη (υγεία, σχέσεις κλπ) δεν έχει σημαντικά προβλήματα, έχει την τάση να μεγεθύνει και να δίνει μια πιο δραματική διάσταση σε ασήμαντες καταστάσεις. Ας αφήσω όμως τις φιλοσοφίες και ας προχωρήσω στο θέμα μας που είναι το Breakout Clearing Booster από τη σειρά Clear Start της εταιρείας Dermalogica.

Dermalogica Clear Start Breakout Clearing Booster
Dermalogica Clear Start Breakout Clearing Booster


Πρόκειται για μια πρόσφατη μου ανακάλυψη, ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά ως θεραπεία ακμής ή προληπτικά σε όλο το πρόσωπο. Για να δούμε την περιγραφή που δίνει το ελληνικό site της Dermalogica για το Breakout Clearing Booster:

"Ελαφρύ, θεραπευτικό προϊόν με γρήγορα αποτελέσματα μέσα σε διάστημα 15 λεπτών, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά ή σε όλη την περιοχή. Περιέχει Σαλικυλικό οξύ (Salicylic Acid) που βοηθά στην εξουδετέρωση των βακτηρίων που προκαλούν ακμή για ένα άμεσα καθαρό δέρμα. Πατενταρισμένο σύμπλεγμα συστατικών (TT) από Θυμόλη και Τερπινεόλη μαζί με εκχύλισμα Φυτοπλαγκτόν, συνεργάζεται με τη φυσιολογική μικροχλωρίδα του δέρματος και το προστατεύει από την ξηρότητα και την αφυδάτωση. Επίσης, περιέχει Νιασιναμίδη που ενισχύει τη φυσική άμυνα του δέρματος ενάντια στα βακτήρια και ομαλοποιεί τον τόνο του δέρματος, ενώ το εκχύλισμα από τα φύκια Chondrus Crispus, συνδυαστικά με το Υαλουρονικό οξύ συγκρατεί την υγρασία και απαλύνει την ερυθρότητα."

Dermalogica Clear Start Breakout Clearing Booster
Dermalogica Clear Start Breakout Clearing Booster

Ας βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους. Αν πιστεύεις διαβάζοντας τα παραπάνω ότι μέσα σε 15 λεπτά το σπυράκι που έχεις θα εξαφανιστεί, είσαι πολύ αφελής. Δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο θαυματουργό προϊόν και θεωρώ ότι η περιγραφή της Dermalogica είναι λίγο ατυχής. Όμως εκείνο που πραγματικά ισχύει για αυτό το προιόν και το οποίο συνέβη και στη δική μου περίπτωση είναι ότι η διαδικασία επούλωσης επιταχύνθηκε αρκετά ενώ παράλληλα δεν αντιμετώπισα κανένα επιπρόσθετο πρόβλημα σαν αυτά που προκύπτουν με τις συνήθεις θεραπείες ακμής όπως ξεφλούδισμα ή έντονη ξηρότητα γύρω από την περιοχή. Ο ερεθισμός και η ερυθρότητα υποχώρησαν, όχι φυσικά σε 15 λεπτά αλλά στο πρώτο 24ωρο και μέρα με τη μέρα έβλεπα το σπυράκι να συρρικνώνεται και να μαραίνεται. Σε μια εβδομάδα το σπυρί δεν ήταν παρελθόν αλλά δε με ενοχλούσε τόσο ώστε να χρειαστεί να το καλύψω με makeup.

Η σύσταση του προϊόντος είναι αρκετά λεπτόρρευστη, απορροφάται σχεδόν αμέσως και δεν αφήνει κανένα ίχνος κάτι που επιτρέπει να το χρησιμοποιήσεις ακόμα και κάτω από το makeup. Το μόνο αρνητικό που βρήκα στο Breakout Clearing Booster ήταν τελικά η συσκευασία του. Αν δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις τη βάση του σαν έμβολο όπως προτείνει στις οδηγίες η Dermalogica, τότε βγαίνει μεγάλη ποσότητα προϊόντος και αναγκάζεσαι να το χρησιμοποιήσεις σε όλο το πρόσωπο κάτι που άλλωστε συνίσταται για προληπτική προστασία από την ακμή. Έτσι, αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το προϊόν μόνο τοπικά, δεν πρέπει να πατήσεις το έμβολο αλλά, γυρνώντας το ανάποδα, να αφήσεις να πέσει μια σταγόνα στα δάκτυλα σου ή κατευθείαν στο σπυράκι.

Dermalogica Clear Start Breakout Clearing Booster
Dermalogica Clear Start Breakout Clearing Booster

Το Dermalogica Clear Start Breakout Clearing Booster, το παρέλαβα από το parfimo.gr, το οποίο είναι επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα μίας μεγάλης Τσέχικης εταιρείας που προς το παρόν έχει 20 ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ευρώπη. Το parfimo.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με τεράστια ποικιλία αρωμάτων και καλλυντικών σε εξαιρετικές ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. Έχει τις κεντρικές του αποθήκες στην Τσεχία οπότε χρειάζεται 3-4 μερες για να παραδώσει, όμως προσφέρει πολύ φτηνά μεταφορικά και δωρεάν αντικαταβολή. Πανεύκολο στην πλοήγηση, το parfimo.gr αξίζει να το τσεκάρεις γιατί διαθέτει και πολλά brands που είναι δυσεύρετα όπως η Dermalogica, ενώ όλα του τα προϊόντα είναι 100% αυθεντικά και επώνυμα.

* Η ανάρτηση αναφέρεται σε PR samples

2 σχόλια:

  1. Αγαπητό Fabulous And Glowing, σε ευχαριστούμε για την ανάρτησή σου σχετικά με το Breakout Clearing Booster και χαιρόμαστε για το καλό αποτέλεσμα που σου προσέφερε. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε όμως δύο σημεία.
    1ο Ο χρόνος των 15΄που αναφέρουμε είναι ο χρόνος στον οποίο μπορεί να δράσει στο προπιονοβακτηρίδιο της ακμής, ώστε να μπορέσεις εσύ στη συνέχεια να αισθανθείς και να δεις τη διαφορά. Επομένως δεν πρόκειται για μία "ατυχή περιγραφή".
    2ο Τα μόνα αξιόπιστα site είναι τα www.dermalogica-hellas.gr / www.dermalogica-cyprus.com.cy της επίσημης αντιπροσωπείας που εδρεύουν στην Ελλάδα και στην Κύπρο και όσα συνεργάζονται και προμηθεύονται τα προϊόντα από αυτή.
    Το parfimo.gr που αναφέρεις δεν πρόκειται για ένα επίσημο συνεργάτη καθώς δεν προμηθεύεται τα προϊόντα dermalogica που πουλάει ούτε από εμάς αλλά ούτε και από την επίσημη αντιπροσωπεία της Τσεχίας.
    Σχετικά με τη δυσκολία να βρει κανείς τα προϊόντα της dermalogica όπως αναφέρεις, δεν ισχύει καθώς υπάρχει οργανωμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο που παράλληλα προσφέρουν τις επαγγελματικές θεραπείες dermalogica και βέβαια για όσους το προτιμούν μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους τηλεφωνικά ή μέσω του e-shop των www.dermalogica-hellas.gr / www.dermalogica-cyprus.com.cy
    Τέλος όσοι επιθυμούν να παραγγείλουν από τα επίσημα site έχουν δωρεάν διάγνωση δέρματος facemapping καθώς και δωρεάν δείγματα, ειδικές συσκευασίες δώρου με κάθε παραγγελία αλλά και εκπτώσεις ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας.
    Όσοι είναι γραμμένοι στο newsletter μας ενημερώνονται πρώτοι και κερδίζουν.
    Είμαστε στη διάθεσή σου και θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε και να σε ενημερώσουμε για όλα τα προϊόντα dermalogica.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή dermalogica hellas, σας ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις σας σχετικά με τη δράση του Clearing Booster. Το προϊόν το βρήκα αξιόλογο και πράγματι έχει άμεση δράση. Απλά σχολίασα την φράση "γρήγορα αποτελέσματα μέσα σε διάστημα 15 λεπτών", πολύ απλά γιατί εγώ δεν είδα αποτελέσματα σε 15 λεπτά. Ο,τι γράφω σε αυτό το blog βασίζεται στη προσωπική μου εμπειρία ύστερα από δοκιμή των προϊόντων και δεν αποτελεί φυσικά κανόνα, καθώς κάθε επιδερμίδα αντιδρά διαφορετικά σε ένα προϊόν.
      Το Breakout Clearing Booster το έλαβα ως PR sample από το parfimo.gr, όπως αναφέρεται και στο τέλος του άρθρου, και έτσι δε μπήκα στη διαδικασία να διερευνήσω αν είναι επίσημος συνεργάτης της Dermalogica, σας ευχαριστώ λοιπόν που το διευκρινίσατε για να είναι ξεκάθαρο και στους αναγνώστες.
      Επίσης, όταν αναφέρομαι στη δυσκολία να βρει κανείς τα προϊόντα Dermalogica, μιλάω πάντα σε σχέση με άλλες εταιρείες που διαθέτουν stands σε πασίγνωστες αλυσίδες καταστημάτων καλλυντικών που είναι πιο προσβάσιμες για δοκιμή και αγορά. Παρόλο που είμαστε στο 2020, υπάρχουν ακόμα αρκετές περιοχές στην Ελλάδα στις οποίες η πρόσβαση σε ένα κέντρο αισθητικής για να δοκιμάσει κανείς τα προϊόντα Dermalogica δεν είναι πάντα εφικτή. Σε καμία περίπτωση πάντως αυτό δε ρίχνει το prestige της εταιρείας σας, αντίθετα το ανεβάζει. Ευχαριστώ λοιπόν που διευκρινίσατε εδώ, με ποιο τρόπο μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στα προϊόντα σας είτε διαδικτυακά, είτε μέσα από το δίκτυο συνεργατών σας.
      Τέλος, ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση σχετικά με τις προσφορές που ισχύουν στα site της εταιρείας, σίγουρα αυτές οι πληροφορίες θα μου φανούν πολύ χρήσιμες για να δοκιμάσω ακόμα περισσότερα από τα προϊόντα της εταιρείας σας. Δείτε ακόμα τι έγραψα παλιότερα για ένα άλλο προϊόν Dermalogica στο παρακάτω link:
      https://fabandglowing.blogspot.com/2020/02/january-beauty-pick-me-ups.html

      Διαγραφή