Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Unboxing Cherrybox Summer 2020

Γεια σας, γεια σας! Ετοιμάζοντας τη νέα ανάρτηση που αναφέρεται στο καλοκαιρινό κουτάκι του Cherrybox, πρόσεξα ότι η προηγούμενη μου ανάρτηση ήταν αφιερωμένη στο ανοιξιάτικο κουτί και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι έχασα μια ολόκληρη εποχή. Με όλη αυτή την κατάσταση, έχασα τελείως την Άνοιξη και βρέθηκα χωρίς να το καταλάβω στο καλοκαίρι. Το καλοκαίρι όμως έφτασε και μαζί του έφτασε η ελπίδα για επιστροφή στην κανονικότητα. Ένα καλοκαίρι ίσως με λιγότερες αγκαλιές, πάρτι και συναυλίες, ένα καλοκαίρι όμως γεμάτο βουτιές σε δροσερά νερά, βόλτες σε χρυσαφένιες παραλίες, θέα σε υπέροχα ηλιοβασιλέματα και αυτά, κυρίες και κύριοι, και πολλά άλλα συνθέτουν το ελληνικό καλοκαίρι.

Cherrybox Summer 2020
Cherrybox Summer 2020


Ας αφήσω όμως το ελληνικό καλοκαίρι στην ησυχία του (αρκετά ταλαιπωρείται από κάποιους άλλους) και ας ασχοληθώ με το καλοκαιρινό κουτάκι του Cherrybox που μόλις έφτασε στα χέρια μου. Για να δούμε αναλυτικά τι περιέχει.

  • Apivita - Κρέμα προσώπου κατά των πανάδων με χρώμα SPF 50 | 50 ml /24,50€
Το πρώτο προϊόν του κουτιού και ίσως το πιο ενδιαφέρον είναι από μια αγαπημένη εταιρεία, την Apivita και πρόκειται για μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα. Με SPF 50 αλλά και ενεργά συστατικά που δρουν κατά της φωτογήρανσης και του σχηματισμού πανάδων, η κρέμα αυτή, εκτός από ισχυρή αντηλιακή προστασία, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και ομοιόμορφη ελαφριά κάλυψη, ο,τι δηλαδή σου προσφέρει και μια κρέμα BB. Έτσι, μπορείς τους καλοκαιρινούς μήνες να ξεχάσεις το makeup και να το αντικαταστήσεις με αυτήν την κρέμα. Ανυπομονώ να τη δοκιμάσω!

Apivita - Suncare Anti-Spot Face Cream SPF50
Apivita - Suncare Anti-Spot Face Cream SPF50

  • Bellapierre - Peach Blossom Eyeshadow Palette | 28,00€
Άλλη μια αγαπημένη εταιρεία που όμως πολύ συχνά συναντάμε σε διάφορα beauty boxes, είναι η Bellapierre Cosmetics. Την είδαμε στο προηγούμενο κουτάκι με μια παλέτα σκιών, τη βλέπουμε και σε αυτό πάλι με παλέτα. Δυστυχώς και την προηγούμενη και την τωρινή την είχα συναντήσει σε κουτιά από το Lookfantastic, έτσι αυτή η επιλογή του Cherrybox δε με ενθουσίασε. Σίγουρα όμως κάποιες φίλες που δεν έχουν την παλέτα Peach Blossom, θα την ευχαριστηθούν και θα κάνουν πολύ ωραία καλοκαιρινά μακιγιάζ.

Bellapierre - Peach Blossom Eyeshadow Palette
Bellapierre - Peach Blossom Eyeshadow Palette

  • Blue Scents - Shimmering Dry Oil | 100ml / 17,90€
Το λατρεμένο Salt & Sun της Blue Scents με το οποίο το Cherrybox είχε αρωματίσει παλαιότερα ένα κουτί του, δημιουργώντας κύματα ενθουσιασμού για το υπέροχο αυτό άρωμα, κυκλοφόρησε σε ιριδίζον ξηρό λάδι και θα έχεις την ευκαιρία να το δοκιμάσεις σε συλλεκτική έκδοση μέσα από το summer Cherrybox. Ανακινείς καλά, το απλώνεις και μυρίζεις καλοκαίρι για ώρες!

Blue Scents - Shimmering Dry Oil
Blue Scents - Shimmering Dry Oil

  • Mediterraneum Nostrum - Hair Liquid Conditioner | 170ml/ 6,04€
Πάνω στην ώρα που έψαχνα για ένα προϊόν προστασίας μαλλιών από την ηλιακή ακτινοβολία, έφτασε το Cherrybox με μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από την ελληνική Mediterraneum Nostrum. Πρόκειται για ένα conditioner μαλλιών χωρίς ξέβγαλμα με έλαιο αργκάν και βιολογικό λάδι ελιάς που όχι μόνο ενυδατώνει και ξεμπερδεύει τα μαλλιά αλλά και προστατεύει τα μαλλιά από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Τώρα που έχω και αυτό, είμαι πανέτοιμη για παραλία!

Mediterranean Nostrum - Hair Liquid Conditioner
Mediterranean Nostrum - Hair Liquid Conditioner

  • Messinian Spa - Body Yogurt and Aloe | 80ml /4,85€
Κάθισες λίγο παραπάνω στον ήλιο και κοκκίνισες; Στις αρχές του καλοκαιριού, λίγο από τον ενθουσιασμό μας που ξανασυναντάμε τη θάλασσα, λίγο από τη λαχτάρα μας να αποκτήσουμε γρήγορα το πολυπόθητο χρυσαφένιο μαύρισμα, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση. Τη λύση τη δίνει το Cherrybox με μια νέα κρέμα σώματος από τη Messinian Spa που βασίζεται σε κλασσικές συνταγές με συστατικά όπως πρωτεΐνες γιαουρτιού, αλόη, πανθενόλη, βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο, εκχύλισμα αγγουριού και έλαια από αβοκάντο, καλέντουλα και βερίκοκο.

Messinian Spa - Body Yogurt and Aloe
Messinian Spa - Body Yogurt and Aloe

  • Oh K! - After Sun Face & Neck Sheet Mask | 5,50€
Από την αγαπημένη μας κορεάτικη Oh K! μια μάσκα after sun, έρχεται να συμπληρώσει τα περιεχόμενα του καλοκαιρινού Cherrybox. Με ένα σύμπλεγμα θρεπτικών και καταπραϋντικών συστατικών και με σχήμα ιδανικό για να καλύψει πρόσωπο και λαιμό, αυτή η υφασμάτινη μάσκα θα σου χαρίσει την τέλεια φροντίδα και ενυδάτωση μετά από μια ημέρα εξαντλητικής ηλιοθεραπείας.

Oh K! - After Sun Face & Neck Sheet Mask
Oh K! - After Sun Face & Neck Sheet Mask

Αυτά λοιπόν ήταν τα προϊόντα του summer Cherrybox. Αν και όλα τα προϊόντα είναι χρήσιμα και ενδιαφέροντα και έρχονται από αγαπημένες εταιρείες, η γνώμη μου είναι ότι αυτό το κουτί δεν είναι από τα καλύτερα που έχουμε συναντήσει. Επαναλήψεις προϊόντων, όπως οι παλέτες σκιών σε δυο συνεχόμενα κουτιά, ή δυο παρόμοια προϊόντα, όπως λάδι σώματος και κρέμα σώματος στο ίδιο κουτί, δείχνουν έλλειψη φαντασίας και σημάδια κόπωσης για το Cherrybox. Για μένα το εποχιακό Cherrybox είναι βέβαια σταθερή αξία, είμαι συνδρομήτρια στο κουτί αυτό από το 2013 που πρωτοκυκλοφόρησε και ήταν μηνιαίο και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Παρόλα αυτά, μια ανανέωση πιστεύω ότι είναι απαραίτητη και ελπίζω και εύχομαι να έρθει σύντομα.

Εσείς προλάβατε το summer Cherrybox; Είναι από τα κουτιά που εξαντλούνται γρήγορα οπότε, αν σας ενδιαφέρει, πρέπει να βιαστείτε και να το παραγγείλετε εδώ. Το κουτί κοστίζει 20€, με δωρεάν μεταφορικά και περιέχει προϊόντα συνολικής αξίας πάνω απο 85€.

Καλό και ασφαλές καλοκαίρι σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου