Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Review - First Aid Beauty Hello FAB Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer

Γεια σας, γεια σας! Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα αποχής από το blogging, επιστρέφω με μια σειρά από reviews σε προϊόντα που δοκίμασα πρόσφατα. Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα προϊόν ενυδάτωσης και priming από την εταιρεία First Aid Beauty, το Hello Fab Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer.

First Aid Beauty - Hello FAB Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer
First Aid Beauty - Hello FAB Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer

Η εταιρεία: Γνωστή και ως FAB, η αμερικάνικη εταιρεία First Aid Beauty υπόσχεται να δώσει λύσεις στα προβλήματα των ευαίσθητων επιδερμίδων, προσφέροντας μια συλλογή από προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος που δεν προκαλούν ερεθισμούς, έχουν ορατά, κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα και μας κάνουν να δείχνουμε και να αισθανόμαστε FABulous και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Η εταιρεία δεσμεύεται ότι τα προϊόντα της είναι cruelty free, δερματολογικά ελεγμένα, με απουσία τεχνητού αρώματος και με καθαρά και ασφαλή για τις ευαίσθητες επιδερμίδες συστατικά.

Το προϊόν: Δεν είναι προϊόν skincare, δεν είναι προϊόν μακιγιάζ, είναι και τα δυο. Το Hello Fab Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer είναι ένα προϊόν 2 σε 1, εκτελεί δηλαδή χρέη ενυδατικής και primer μαζί.

Yφή: Παχύρρευστη, κρεμώδης η υφή του Hello Fab αλλά το προϊόν απλώνεται εύκολα και απορροφάται αρκετά γρήγορα αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα καρύδας το οποίο όμως μετά από δευτερόλεπτα εξαφανίζεται.

Τελείωμα: Οι φωτοανακλαστικές μικροπέρλες που περιέχει δίνουν μια δροσερή λάμψη (dewy glow) στο δέρμα, μια λάμψη που μοιάζει σχεδόν φυσική.

First Aid Beauty - Hello FAB Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer
First Aid Beauty, Hello FAB Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer Swatch

 

Τρόπος χρήσης: Το φοράς μόνο του σαν ενυδατική ημέρας για φυσικό και διακριτικά dewy αποτέλεσμα ή κάτω από το makeup για να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ σου και να του δώσεις διάρκεια.

Περιέχει (ενεργά συστατικά): Νερό καρύδας για ενυδάτωση, πρωτεΐνη κινόα για προστασία, αποκατάσταση και ενδυνάμωση του δερματικού φραγμού και μικροπέρλες για αποτέλεσμα λάμψης. Είναι vegan, gluten-free, cruelty-free.

Δεν περιέχει: Alcohols, artificial colorants, artificial fragrance, lanolin, mineral oil, parabens, petrolatum, phthalates, propylene glycol, sulfates, talc, formaldehydes, oxybenzone, coal tar, hydroquinone, triclocarbon, ethanol

Ας κάνουμε εδώ μια μικρή παρένθεση και ας επισημάνουμε μερικά πράγματα σχετικά με τις λίστες των συστατικών στα καλλυντικά προϊόντα. Εδώ στην Ευρώπη (στην Αμερική ισχύουν άλλοι κανόνες), η σειρά με την οποία παρουσιάζονται τα συστατικά στη συσκευασία είναι ανάλογα με την ποσόστωση των συστατικών στη τελική φόρμουλα του προϊόντος και η σειρά αυτή είναι φθίνουσα, δηλαδή πρώτο αναγράφεται το συστατικό με τη μεγαλύτερη ποσόστωση και τελευταίο γράφεται αυτό με τη μικρότερη. Στη λίστα του συγκεκριμένου προϊόντος έχω αφήσει με έντονα γράμματα το συντηρητικό συστατικό phenoxyethanol γιατί είναι ένα συστατικό που, σύμφωνα με τους κανονισμούς, δε μπορεί να υπάρχει σε ένα καλλυντικό προϊόν σε ποσοστό μεγαλύτερο του 1%, οπότε μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει ότι τα συστατικά κάτω από αυτό είναι σε ποσότητα μικρότερη από 1%. Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε και εσείς να διαβάζετε και να κατανοείτε μια λίστα συστατικών θα σας δώσω σε επόμενες αναρτήσεις review (δεν έχω ισχυριστεί ποτέ ότι είμαι ειδική/επαγγελματίας στην κοσμετολογία οπότε, αν υπάρχει κάπου λάθος, μπορείτε άνετα να το επισημάνετε στα σχόλια) 

First Aid Beauty - Hello FAB Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer
First Aid Beauty - Hello FAB Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer

 

Συστατικά (πλήρης λίστα): cocos nucifera (coconut) fruit juice, glucose, maltodextrin, c12-15 alkyl benzoate, aqua (water, eau), dimethicone, butylene glycol, glycerin, caprylic/capric triglyceride, mica, sodi-um acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, cocos nucifera (coconut) fruit extract, hydrolyzed quinoa, selaginella lepidophylla extract, pyrus malus (apple) fruit extract, prunus armeniaca (apricot) fruit extract, saccharomyces/zinc ferment, saccharomyces/silicon ferment, saccharomyces/magnesium ferment, saccharomyces/iron ferment, saccharomyces/copper ferment, dipteryx odorata seed extract, coffea arabica (coffee) seed extract, vanilla planifolia fruit extract, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, chrysanthemum parthenium (feverfew) extract, camellia sinensis leaf extract, tocopherol, lactobacillus ferment, leuconostoc/radish root ferment filtrate, sorbitan oleate, ethylhexylglycerin, dimethicone crosspolymer, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, polysorbate 80, isohexadecane, sodium benzoate, potassium sorbate, phenoxyethanol, sodium hydroxide, disodium edta, tin oxide, ci 77891 (titanium dioxide), ci 77491 (iron oxide)

 

Ιδανικό για: Κανονικές και ξηρές ή αφυδατωμένες επιδερμίδες, δεν συνίσταται για λιπαρές.

Αποτελεσματικό για: Κουρασμένα, αφυδατωμένα δέρματα με έντονους πόρους και ρυτίδες.

Που το βρίσκεις: Στα Sephora και στο Lookfantastic (προτιμώ το Loοkfantastic γιατί εκεί το βρίσκεις αρκετά συχνά με έκπτωση από 20% και πάνω)

Η κριτική μου: Είμαι αισίως στο δεύτερο σωληνάριο και το χρησιμοποιώ ανελλιπώς καθημερινά σαν κρέμα ημέρας. Καταγοητευμένη από το τελείωμα της, την εφαρμόζω πλέον πολύ συχνά και μόνη της. Νιώθω το μεικτό δέρμα μου ενυδατωμένο και λαμπερό για αρκετές ώρες χωρίς να βλέπω να βγαίνει λιπαρότητα στην περιοχή Τ όπως συνήθως μου συμβαίνει με κάποια makeup ή primers. Δεν είναι ένα οικονομικό προϊόν, όμως αξίζει κάθε ευρώ και το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Επανέρχομαι σύντομα με νέα reviews και παρουσιάσεις νέων προϊόντων ομορφιάς. Να περνάτε όμορφα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου