Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

July Beautytestbox - It's Live! Go! Go! Go!

Όπως οι ήρωες του Big Bang Theory στήθηκαν μπροστά από τα laptop τους, έτοιμοι να αγοράσουν εισιτήρια για το ComicCon και έλιωσαν τα δάκτυλα τους από τα πολλά refresh, έτσι και εμείς τα κοριτσάκια, εδώ και αρκετό καιρό, σε καθορισμένη ημερομηνία και ώρα, κάνουμε το δικό μας αγώνα για την απόκτηση του συνδρομητικού κουτιού Beautytestbox. Μερικές φορές (και μετά από αρκετά refresh) με επιτυχία...


Έτσι πρόλαβα και εγώ αυτό το μήνα και αγόρασα το κουτάκι που κάθε φορά μας ενθουσιάζει με τις φανταστικές επιλογές των προϊόντων του. Γι αυτό και είναι δικαιολογημένη η απίστευτα γρήγορη εξάντληση των αποθεμάτων του.

July Beautytestbox
July Beautytestbox
Ας πάμε λοιπόν να δούμε τι ωραία πραγματάκια είχε το δικό μου κουτάκι:
  • Avene Emulsion SPF50, 50 ml/17,80. H Avene είναι μια γαλλική εταιρεία καλλυντικών γνωστή για τα εξαιρετικά αντηλιακά της αλλά και γενικότερα για τα ποιοτικά της προϊόντα για όλη την οικογένεια. Πάντα σε μια επίσκεψη μου στο φαρμακείο αγόραζα και κάτι από την Avene, ειδικότερα προϊόντα καθαρισμού προσώπου. Την συγκεκριμένη κρέμα τη χρησιμοποιούσα χρόνια και είναι από τις αγαπημένες μου. Ειδικά οι μεικτές, λιπαρές επιδερμίδες θα την ερωτευτούν γιατί έχει λεπτόρρευστη υφή και απλώνεται πολύ εύκολα.
  • Kyana σιλικόνη επανορθωτικής δράσης 50 ml/15,50. Μια σιλικόνη από την Θεσσαλονικιώτικη εταιρεία Kyana, πλούσια σε αιθέρια έλαια, χρησιμοποιείται για θρέψη και αναδόμηση της τρίχας και προσφέρει μέγιστη προστασία στα μαλλιά. Την έχω ήδη δοκιμάσει και τη λατρεύω, μου τελείωνε και ήμουν έτοιμη να την ξανααγοράσω, οπότε χάρηκα πολύ όταν την είδα στο κουτάκι μου.
Avene Emulsion spf50 and Kyana Hair silicon
Avene Emulsion spf50 and Kyana hair silicon
  • Euthalia physis  100% natural handmade soap 80g/6,03. Ένα χειροποίητο σαπουνάκι από ελαιόλαδο από την εταιρεία Euthalia physis, άλλη μια ελληνική εταιρεία που δεν γνώριζα. Η γιαγιά Ευθαλία από τη Σκόπελο ήταν η εμπνεύστρια της ιδέας της κατασκευής καλλυντικών βασισμένα σε ένα από τα πιο αγνά συστατικά της φύσης, το ελαιόλαδο. Έχω ξαναμιλήσει για τα σαπούνια από ελαιόλαδο (δες εδώ), τα χρησιμοποιώ συνέχεια και θα είναι μεγάλη η χαρά μου να δοκιμάσω αυτό το σαπουνάκι. Η συσκευασία του είναι πανέμορφη, μου αρέσει όπως ανοίγει το κουτάκι σαν λουλούδι και αναδύεται αυτή η ωραία μυρωδιά που μου θυμίζει τη δική μου γιαγιά.

Euthalia physis 100% natural handmade soap
Euthalia physis 100% handmade soap
Unboxing Euthalia physis 100% handmade soap made of pure oil oil
Such a nice packaging
  • Z-Gel 60 ml/30,00. Ό,τι πρέπει για τις διακοπές. Κάηκες από τον ήλιο; Z-gel. Σε τσίμπησε κουνούπι ή κάποιο άλλο έντομο; Z-gel. Έπαθες κράμπα ή μελανιά; Ζ-gel. Σου έσπασε κάποιος τα νεύρα ή αγχώθηκες για κάτι; Z-gel πίσω από τα αυτάκια. Ελπίζω να μη σου συμβεί τίποτα από όλα αυτά, αλλά για κάθε ενδεχόμενο, γιατί να μην έχεις ένα τέτοιο πολυχρηστικό προϊόν στο νεσεσέρ σου; Τέλεια επιλογή!!!

Z-gel all purpose soothing gel
Z-gel all purpose soothing gel
  • Horst Kirchberger Advanced Soft Focus makeup 30 ml/36,90. Πράγματι έχει πολύ ελαφριά υφή και αφήνει ένα ιδανικό ματ αποτέλεσμα χωρίς να ξηραίνει το δέρμα. Είναι λίγο σκούρα η απόχρωση για τη δική μου επιδερμίδα αλλά σίγουρα θα το χρησιμοποιήσω αργότερα το καλοκαίρι, όταν θα έχω πάρει λίγο χρώμα.

Horst Kirchberger Advanced Soft Focus makeup
Horst Kirchberger Advanced Soft Focus makeup

Τέλος, έκανα μια μικρούλα παραγγελία, ένα υπέροχο lip & cheek balm από τη MeMeMe, μια εταιρεία που αγαπώ πολύ για τις τόσο όμορφες συσκευασίες των προϊόντων της. Μα, δεν είναι κουκλίστικο αυτό το κουτάκι;

MeMeMe Boho Balm, Cheek&Lip Tint
MeMeMe Boho Balm, Cheek & Lip Tint

Αυτό ήταν το δικό μου Beautytestbox για τον Ιούλιο. Πως σας φάνηκε; Τι προϊόντα είχε το δικό σας Beautytestbox;

4 σχόλια:

  1. Με γεια σου!! Μια χαρά το κουτάκι!!! Εγώ δυστυχώς δεν το πρόλαβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανέμορφα όλα!! Το σαπουνάκι το έχω και είναι υπέροχο! Αν διαβάζεις το blog μου, θα δεις και την αναλυτική μου άποψη. Το Boho Balm το έχω επίσης και δεν ζω χωρίς αυτό! Το φοράω και στην παραλία και δίνει τέλειο φυσικό αποτέλεσμα! Να τα χαρείς όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβάζω το blog σου ανελλιπώς και έχω να πω ότι γράφεις υπέροχα και ότι λατρεύω τις τέλειες φωτό σου. Το Boho Balm το δοκίμασα και εγώ σήμερα στην παραλία και πραγματικά εντυπωσιάστηκα, είναι μοναδικό! Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Υπεροχο και αυτη τη φορα το μαγικο κουτακι!!! Να τα χαρεις κοριτσι!
    φιλια
    Μαιρη

    WIN A SUMMER ESSENTIAL PRODUCT!
    Castalia After Sun Giveaway!
    http://fairymakeuptales.blogspot.gr/2014/07/castalia-after-sun-giveaway.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή