Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Pamper yourselves with October(2014) Glowbox

Είναι μέσα Οκτώβρη και το καλοκαίρι δε θέλει να μας αφήσει! Ευτυχώς, γιατί μπορούμε ακόμα να κάνουμε ευχάριστες βόλτες στη φύση και να απολαμβάνουμε τον καφέ ή το ποτό μας κάπου έξω, ή ακόμα καλύτερα κοντά στη θάλασσα. Πριν πάω να πιω και εγώ το καφεδάκι μου και να χαζέψω στις βιτρίνες (ούτε λόγος για ψώνια, λεφτά δεν υπάρχουν!!!), σκέφτηκα να σας δώσω μια εικόνα του Glowbox Οκτωβρίου που μόλις παρέλαβα. Το Glowbox αυτό το μήνα σκέφτηκε να προσθέσει στο κουτάκι του προϊόντα που έχουν να κάνουν με την απολέπιση και ενυδάτωση της επιδερμίδας μας. Αφιερώστε λοιπόν μερικές ώρες και περιποιηθείτε τον εαυτόν σας, όλες μας το έχουμε ανάγκη αυτό.

October(2014) Glowbox
October Glowbox

Πάμε λοιπόν να δούμε τι περιέχει το κουτάκι μου:

  • I LOVE .../Spa Line Deliciously Soft Sugar Scrub/ 6,70€
Η αγγλική εταιρεία I LOVE... είναι μια εταιρεία που ξεκίνησε το 2008 κυκλοφορώντας αποκλειστικά προϊόντα για το μπάνιο και το σώμα. Η βασική ιδέα του ιδρυτή της, James Brown (καμία σχέση με τον τραγουδιστή), ήταν να δημιουργήσει μια σειρά προϊόντων με υπέροχα αρώματα, τέτοια αρώματα που να ξυπνούν ευτυχισμένες αναμνήσεις και θετικά συναισθήματα στην ψυχολογία μας. Οι μυρωδιές από τις διακοπές του στη θάλασσα, τα χωνάκια από παγωτό βανίλια στην παραλία, τα μπισκότα από καρύδα της γιαγιάς του, η φρεσκοστιμμένη λεμονάδα της μαμάς του, το μιλκσέικ φράουλας που πρωτοήπιε όταν ήταν παιδί στα McDonald's, όλες αυτές οι αναμνήσεις αποτέλεσαν τη βασική του έμπνευση.
Λατρεύω τα scrubs!!! Τα χρησιμοποιώ συνέχεια και στο πρόσωπο και στο σώμα. Οπότε, καταλαβαίνετε τη χαρά μου όταν είδα στο κουτί μου ένα scrub σώματος, και σε full size, και από μια εταιρεία που δεν είχα ξαναδοκιμάσει. Περιέχει ζάχαρη, μάνγκο, ηλιέλαιο, βιταμίνη Ε και φυσικά έχει υπέροχο άρωμα.


I LOVE ...Spa Line Deliciously Soft Sugar Scrub
I LOVE ...Spa Line Deliciously Soft Sugar Scrub
I LOVE ...Spa Line Deliciously Soft Sugar Scrub texture
I LOVE ...Spa Line Deliciously Soft Sugar Scrub

  • REN CLEAN SKINCARE/ V-Cense Revitalizing Night Cream
To Glowbox μας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πρώτες ένα ολοκαίνουργιο προϊόν από τη γνωστή αγγλική εταιρεία REN Clean Skincare. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 και έγινε γρήγορα αγαπημένη των περισσότερων beauty editors, προσφέροντας προϊόντα περιποίησης υψηλής ποιότητας, απαλλαγμένα από parabens, sulfates και πολλά άλλα βλαβερά συστατικά.
Αν και αποφεύγω τις κρέμες νυκτός γιατί αποδεικνύονται λίγο βαριές για τη λιπαρή μου επιδερμίδα,  θα την δοκιμάσω γιατί φαίνεται πολλά υποσχόμενη.


REN CLEAN SKINCARE, V-Cense Revitalizing Night Cream
REN CLEAN SKINCARE, V-Cense Revitalizing Night Cream

  • ILA/Body lotion for Nurturing Skin /14€/150 ml, 24€/300ml
Η αγγλική εταιρεία Ila ιδρύθηκε από την Denise Leicester, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της ως νοσοκόμα, αλλά ταυτόχρονα ασχολήθηκε με την αρωματοθεραπεία αλλά και τη θεραπεία yoga και την ολιστική θεραπεία. Οι μελέτες της πάνω στη δυναμική της θεραπείας με τη χρήση φυσικών μέσων την οδήγησαν το 2005 στην ίδρυση της Ila (σημαίνει "Γη" στα σανσκριτικά), μιας εταιρείας οργανικών προϊόντων, εντελώς απαλλαγμένων από οτιδήποτε χημικό. Η εταιρεία χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα φυτικά και ορυκτά υλικά που συλλέγονται σε δυσπρόσιτες περιοχές από παραγωγούς που σέβονται τις παραδοσιακές και βιώσιμες πρακτικές.
Περίμενα πώς και πώς να δοκιμάσω σε κάποιο κουτάκι προϊόντα από την Ila. Επιτέλους οι ευχές μου έγιναν πραγματικότητα! Μια λοσιόν σώματος με περιποιητικό έλαιο βερίκοκου και γεράνι σε travel size ήταν μια ευχάριστη έκπληξη στο κουτάκι μου. Μπαίνει κατευθείαν στο νεσεσέρ μου για το ταξιδάκι μου το τετραήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

ILA Body lotion for Nurturing Skin
ILA, Body lotion for Nurturing Skin

  • MARIO BADESCU / Almond & Honey Face Scrub /25€/118 ml
Αγαπώ τα προϊόντα Mario Badescu, ειδικά τα προϊόντα καθαρισμού. Το scrub προσώπου που είχε το κουτάκι μου έχει σύνθεση από αλεσμένα αμύγδαλα. καλαμποκάλευρο και μέλι. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω με review.

MARIO BADESCU Almond & Honey Face Scrub
MARIO BADESCU, Almond & Honey Face Scrub

  • EGYPTIAN MAGIC/ All Purpose Skin Cream / 25€/59 ml, 39€/118 ml
Την Egyptian Magic Skin Cream, μια πολυχρηστική κρέμα που έχει φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πρώτοι μέσα από τo Glowbox. Δυστυχώς για μένα δεν είναι η πρώτη φορά γιατί είχα λάβει δειγματάκια σε προηγούμενο Glowbox. Μπορώ όμως να σας πω, αφού την έχω δοκιμάσει, την άποψη μου. Αυτή η κρέμα είναι πραγματικά θαυματουργή. Τη δοκίμασα κυρίως στα χείλη αλλά και σε πολύ ξηρές περιοχές όπως αγκώνες, φτέρνες με εξαιρετικά αποτελέσματα και super ενυδάτωση. Είναι βέβαια λίγο ακριβή για να την χρησιμοποιήσει κανείς σε όλο το σώμα, αλλά έτσι είναι, τα άριστα προϊόντα έχουν τις περισσότερες φορές και υψηλή τιμή!

EGYPTIAN MAGIC, All Purpose Skin Cream
EGYPTIAN MAGIC, All Purpose Skin Cream

Σε γενικές γραμμές, έμεινα ικανοποιημένη από το κουτάκι του Οκτωβρίου. Η μοναδική μου παρατήρηση έχει να κάνει με τα δειγματάκια της Egyptian Magic. Αν το Glowbox θέλει να επαναλαμβάνει κάποιο προϊόν από προηγούμενο κουτάκι, καλό θα ήταν να είναι ένα full size ή έστω travel size προϊόν. Διαφορετικά, αναιρεί το λόγο ύπαρξης του κουτιού που είναι η δοκιμή καινούργιων προϊόντων. Δεν έχω καθόλου πρόβλημα να λαμβάνω δείγματα στο κουτί μου, αρκεί να μην είναι από προϊόντα που ήδη έχω δοκιμάσει από την ίδια συνδρομητική υπηρεσία. Ή αλλιώς, θα έπρεπε να κοιτάζει και λίγο τα προφίλ και τους λογαριασμούς των πελατών του και να μην επαναλαμβάνει τα ίδια προϊόντα σε πελάτες που έχουν αγοράσει προηγούμενα κουτιά.

Εσείς πήρατε το κουτάκι του Οκτωβρίου; Πώς σας φαίνεται;



6 σχόλια:

  1. Ειδικά το scrub σώματος και η λοσιόν της Ila-spa μυρίζουν υπέροχα! Ελπίζω να τα χαρείς όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λοσιόν σώματος Ila πόσα ml είναι; ωραίο review,μπράβο και καλή αρχή <3 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Η λοσιόν ila-spa ειναι στα 50 ml. Από ο,τι είδα από τον κατάλογο των προιόντων, ειναι μέρος του travel essentials collection της ila που αποτελείται απο 5x50ml μπουκαλάκια σε ενα πολύ όμορφο διαφανές τσαντάκι.

      Διαγραφή
  3. Νομίζω ότι έχουμε ακριβώς την ίδια άποψη! Ένα πολύ ωραίο κουτάκι, με επιτυχημένες επιλογές, αλλά η Egyptian Magic ήταν επανάληψη συν του ότι υπήρχαν πολλά travel-size. Γενικά πάντως με ικανοποίησαν οι επιλογές!! Φιλιά, Μαρτίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, είναι όλα ωραία προιόντα από αξιόλογες εταιρείες. Σήμερα το πρωί δοκίμασα το scrub και μου άρεσε πολύ. Είναι σα να απλώνεις πάνω σου πραγματικούς κόκκους ζάχαρης, απίστευτη η αίσθηση! Φιλιά και καλή εβδομάδα!!!

      Διαγραφή