Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

September(2014) Beautytestbox - Better late than never

Μετά από ένα κουραστικό μήνα στη δουλειά και με ελάχιστο ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθώ με το blogging, κατάφερα επιτέλους να βρω την ευκαιρία να γράψω λίγα λόγια για το Beautytestbox του Σεπτεμβρίου. Έφτασε στα χέρια μου την προηγούμενη εβδομάδα και για ακόμα μια φορά ήταν εξαιρετικό, με νέες, ενδιαφέρουσες συνεργασίες και καινούργια προϊόντα για να δοκιμάσω.

September Beautytestbox
September Beautytestbox

Πάμε να δούμε τα προϊόντα που περιείχε το δικό μου Beautytestbox.


Ferveli κρέμα νυκτός με τριαντάφυλλο
Ferveli κρέμα νυκτός με τριαντάφυλλο
  • Ferveli κρέμα νυκτός τριαντάφυλλο 50 ml/21,30€
Οργανική κρέμα νυκτός με τριαντάφυλλο από την ελληνική εταιρεία Ferveli. Περιέχει ροδέλαιο, ελαιόλαδο και μελισσοκέρι, αγνά συστατικά που είναι ό,τι καλύτερο για την ενυδάτωση της επιδερμίδας και τη διατήρηση της ελαστικότητας της. Από μια δοκιμή που έκανα σχημάτισα τις καλύτερες εντυπώσεις. Παρόλο που στην αρχή το σκέφτηκα λίγο αν θα την χρησιμοποιήσω γιατί η επιδερμίδα μου είναι αρκετά λιπαρή στην περιοχή Τ, τελικά είδα ότι η υφή της είναι αρκετά ελαφριά και απορροφάται γρήγορα. Θα συνεχίσω λοιπόν να τη χρησιμοποιώ και θα επανέλθω με review.


Red Carpet Manicure Gel polish
Red Carpet Manicure Gel polish
  • Red Carpet Manicure Gel polish 9 ml/15.5€
Η Red Carpet Manicure είναι μια Αμερικάνικη εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη η οποία έχει πρωτοπορήσει στο χώρο του μανικιούρ δημιουργώντας ένα καινοτόμο σύστημα περιποίησης άκρων με ημιμόνιμα βερνίκια για το σπίτι. Έτσι, αγοράζοντας το επαναστατικό kit της Red Carpet που περιέχει και την λάμπα LED πολυμερισμού των βερνικιών μπορούμε να έχουμε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στα νύχια μας που διαρκεί γύρω στις 20 μέρες.

Δυστυχώς όμως, η σχέση μου με τα μόνιμα/ημιμόνιμα βερνίκια έληξε άδοξα! Αφού έκανα για αρκετό καιρό ημιμόνιμο, συνειδητοποίησα ότι τα νύχια μου είχαν αδυνατίσει τόσο πολύ που είχαν γίνει σχεδόν σαν τσιγαρόχαρτα και έσπαγαν με το παραμικρό. Μετά από αρκετό καιρό αποχής από το βάψιμο και θεραπείας στα νύχια, τώρα χρησιμοποιώ πλέον μόνο τα απλά βερνίκια. Με σιγουριά όμως ότι θα είναι κάτι το εξαιρετικό αυτό το βερνίκι της Red Carpet, στην απόχρωση 134, plum up the volume, θα το χαρίσω στην κολλητή μου η οποία είναι φανατική του μόνιμου.


  • Miriam Quevedo Extreme Caviar Shampoo for Dyed Hair 250 ml/25,30 & Luxe Serum 250 ml/34,00.
Δυο δειγματάκια από τη γνωστή ισπανική εταιρεία Miriam Quevedo. Η εταιρεία κυκλοφορεί καινοτόμα προϊόντα για το πρόσωπο και τα μαλλιά με τα πολυτελέστερα ενεργά συστατικά όπως χαβιάρι, πλατίνα, διαμάντια και χρυσό (!!!). Έχοντας ήδη δοκιμάσει την ενυδατική προσώπου Platinum gel cream με χαβιάρι για μεικτά/λιπαρά δέρματα και έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, είμαι πολύ περίεργη να δοκιμάσω και ένα προϊόν για τα μαλλιά από τη Miriam Quevedo, ειδικά το serum.


Moxie pands
Moxie pands
  •  Moxie pands 
Το φοβερό με την Mia Klitsas, ιδρύτρια της Αυστραλιανής εταιρείας Millie & More που λανσάρει τα απίθανα προϊόντα γυναικείας υγιεινής Moxie, είναι ότι ήταν μόλις 22 χρονών όταν συνέλαβε την ιδέα! Εκτός των άλλων, να δώσει λίγο περισσότερο έμφαση και στην συσκευασία του προϊόντος! Γιατί στο τέλος οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά! Και έτσι βγήκε κερδισμένη και φυσικά μερικά εκατομμύρια πλουσιότερη. Το αξίζει όμως! Οι συσκευασίες των Moxie είναι τόσο όμορφες, δε θυμίζουν καθόλου πλέον τα βαρετά και άχαρα πακέτα με σερβιέτες και ταμπόν. Έτσι, βγαίνουμε και εμείς κερδισμένες κυκλοφορώντας με τις Moxie στην τσάντα μας. Ειδικά οι μεταλλικές συσκευασίες των ταμπόν που θυμίζουν περισσότερο κουτί για καραμέλες, μου έχουν κλέψει την καρδιά.
 

Golden Rose Velvet Matte Lipstick
Golden Rose Velvet Matte Lipstick, No.14
  • Golden Rose Velvet Matte Lipstick, No.14 6,89€
Το τελευταίο προϊόν του κουτιού ήταν αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο. Αγαπώ την Golden Rose, μια εταιρεία που εντυπωσιάζει με την την αρκετά οικονομική τιμή αλλά και την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της. Το χρώμα του ματ κραγιόν που είναι αρκετά πιο σκούρο από ό,τι φαίνεται στην φωτογραφία, το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή και θα το χρησιμοποιώ συνέχεια.


Τέλος, έκανα μια μικρή παραγγελία και μαζί με το κουτάκι μου ήρθε και ένα βερνίκι από την αγαπημένη Peggy Sage σε γκρι απόχρωση και με ματ εφέ. Το δοκίμασα αμέσως και το φοράω όλη την εβδομάδα.

Peggy Sage Smoky Mat No.322
Peggy Sage Smoky Mat No.322
Peggy Sage Smoky Mat No.322 on my nails
A grey mat effect on my nails

Αυτό ήταν το κουτάκι μου για τον Σεπτέμβρη. Εσάς πώς σας φαίνεται;





3 σχόλια:

  1. τα προϊόντα των μαλλιών με χάλασαν, αλλά κατά τα άλλα είναι υπέροχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραίο το κουτάκι σου , το δικό μου πάλι ήταν μια σκέτη απογοήτευση!

    θα χαρώ να σε δω και στο δικό μου blog
    http://fay-justbeauty.blogspot.gr/
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή