Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

A Glowing Christmas with December Glowbox!!!

Πώς πέρασε ο καιρός και κοντεύουν τα Χριστούγεννα ούτε που το κατάλαβα! Στολισμένα δέντρα, πολύχρωμα λαμπιόνια, δρόμοι φωταγωγημένοι με αστεράκια και αγγελούδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια να αντηχούν στις αγορές και, το κυριότερο, μια κεφάτη διάθεση και πολλά χαμόγελα ακόμα και εν μέσω κρίσης.

Έφτασε λοιπόν και το Glowbox του Δεκεμβρίου για να συμπληρώσει την εορταστική ατμόσφαιρα! Για να δούμε τα κατάφερε;


December Glowbox
December Glowbox

Από τότε που κυκλοφόρησε το Glowbox, έχω παραμείνει πιστή συνδρομήτρια, δεν έχω χάσει ούτε ένα κουτάκι, κάποια με ενθουσίασαν και κάποια με απογοήτευσαν. Αυτή τη φορά ανοίγοντας το κουτάκι-έκπληξη από τη γνωστή πλέον συνδρομητική υπηρεσία, περίμενα κάτι γιορτινό, κάτι διαφορετικό, κάτι που θα με έκανε να πω ουαουυυυ!

Στάθηκε το Glowbox Δεκεμβρίου αντάξιο των προσδοκιών μου;


Unboxing December Glowbox
Unboxing December Glowbox

Πάμε να δούμε τα περιεχόμενα του κουτιού μου.

  • AVON / Makeup Setting Spray /16€
Από τη γνωστή σε όλες μας αγγλική εταιρεία Avon, ένα spray σε full size για σταθεροποίηση του μακιγιάζ. Περιέχει ενυδατικά στοιχεία καθώς και βιταμίνες C, E και A. Είμαι περίεργη να το δοκιμάσω και να δω αν μπορεί να βοηθήσει το λιπαρό μου δέρμα να διατηρήσει για περισσότερη ώρα το μακιγιάζ.

AVON Makeup Setting Spray
AVON Makeup Setting Spray

  • MODELS OWN /Βερνίκι νυχιών (από τη συλλογή fireworks) /7,90€
Άλλο ένα full size προϊόν, ένα άκρως χριστουγεννιάτικο βερνίκι νυχιών που νομίζω ότι δε θα μπορούσα να το φορέσω σε άλλη περίοδο. Είναι από την αγγλική εταιρεία Models Own και από τη συλλογή fireworks, ένα διάφανο βερνίκι με γκλίτερ σε διάφορους σχηματισμούς, φοριέται μάλλον πάνω από άλλα βερνίκια. Σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορείς να φοράς καθημερινά, μπορείς όμως να δώσεις μια γιορτινή πινελιά στο μανικιούρ σου, περνώντας το βερνίκι σε ένα μόνο νύχι ή και σε όλα, για πιο extreme αποτέλεσμα.


MODELS OWN Nail polish from Fireworks collection
MODELS OWN Nail polish from Fireworks collection

  • APIVITA / Bee Radiant Κρέμα Αντιγήρανσης και Λάμψης / 36 €/50ml
Ένα προϊόν από την αγαπημένη Apivita, από την νέα σειρά της Bee Radiant, με βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού για λαμπερή επιδερμίδα, Crocus Chrysanthus για ενίσχυση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης και φυσικά εκχύλισμα πρόπολης για αντιγήρανση, με ελαφριά υφή, χωρίς parabens και όπως πάντα με την εγγύηση της Apivita που ποτέ δε μας απογοητεύει.


Apivita Express Gold with Bilberry and Apivita Bee Radiant cream samples
Apivita Express Gold with Bilberry and Apivita Bee Radiant cream samples

  • Apivita / Express Gold with Bilberry / 4,90/2x8ml
Άλλο ένα κατακαίνουργο προϊόν από την Apivita, μια κρέμα απολέπισης με Bilberry (το γνωστό μας μύρτιλλο), με κόκκους από αμύγδαλα, λεβάντα, μέλι και αιθέρια έλαια πορτοκαλιού. Υπόσχεται λεία και λαμπερή επιδερμίδα.


Molton Brown Kumudu Volumizing Shampoo & Conditioner
Molton Brown Kumudu Volumizing Shampoo & Conditioner

  • Molton Brown / Kumudu Volumizing Shampoo & Conditioner /23€/300 ml.
Δυο δειγματάκια σαμπουάν και conditioner από Molton Brown. Δεν έχω δοκιμάσει σαμπουάν από αυτήν την εταιρεία, έτσι, παρόλο που τα δείγματα αυτά είναι αρκετά για μια μόνο χρήση, χάρηκα που τα είδα στο κουτί μου.


Kitsch hair tie
Kitsch hair tie

  • Kitsch hair tie
Μια τελευταία προσθήκη στο κουτάκι μου ήταν ένα από τα αγαπημένα λαστιχάκια της Kitsch που τόσο πολύ ευχαριστήθηκα να τα φοράω το καλοκαίρι.

Σε γενικές γραμμές, το Glowbox του Δεκεμβρίου ήταν ένα καλό κουτάκι αλλά δε με απογείωσε. Αυτά που μου άρεσαν περισσότερο ήταν τελικά το βερνίκι και το λαστιχάκι, είχαν και τα δυο την απαραίτητη για τα Χριστούγεννα δόση γκλίτερ και έτσι έκαναν το κουτάκι μου κάπως πιο γιορτινό.

Για τα δείγματα, το έχουμε ξανασυζητήσει, δε πετάω από τη χαρά μου αλλά δε με ενοχλούν ιδιαίτερα, αρκεί να είναι δείγματα από καινούργια προϊόντα και νέες εταιρείες. Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ότι το Glowbox, κάπου έχει αρχίσει να επαναλαμβάνεται στα κουτάκια του με ίδια δείγματα αλλά και με ίδιες εταιρείες και δε μπορώ να καταλάβω το λόγο. Ενώ βλέπω ότι σε εβδομαδιαία σχεδόν βάση βγάζει στο eshop νέες, αξιόλογες και δυσεύρετες εταιρείες όπως Badger, Figs & Rouge και πολλές άλλες, ή προϊόντα όπως Konjac sponges που πολλές από εμάς θα ήθελαν να δοκιμάσουν, γιατί προσθέτουν στα κουτιά συνέχεια Molton Brown και Apivita;
Για να κλείσω με αυτό το θέμα, απλά θα ήθελα πολύ στα επόμενα κουτάκια του Glowbox να δω πιο μεγάλη ποικιλία από νέα προϊόντα και εταιρείες.

Εσείς παραγγείλατε το Glowbox του Δεκέμβρη; Πώς σας φάνηκε;




2 σχόλια:

  1. πολύ όμορφο post! :)
    Εγώ το παρήγγειλα για πρώτη φορά και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένη!
    Δεν είχαμε ακριβώς τα ίδια πράγματα...
    έχω κάνει και εγώ σχετικό post με το κουτί Δεκεμβρίου και α θες μπορείς να το τσεκάρεις εδώ=> http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/2014/12/unboxing-glowbox.html
    πολλά φιλιά και καλές γιορτές με χαμόγελα! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Μαράκι, μόλις είδα και το δικό σου post. Πράγματι, έχουμε διαφορετικά πράγματα, αυτό οφείλεται στο ότι τα περισσότερα τα είχα λάβει σε προηγούμενο κουτάκι. Φιλιά και καλές γιορτές!!!

      Διαγραφή