Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Autumn Mascara Empties - Good buys or Goodbyes?

Μετά από τα skincare empties ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω και κάποια προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποίησα αυτό το φθινόπωρο και που τυχαίνει να είναι όλα μάσκαρες. Συνήθως, ανοίγω 3-4 μάσκαρες τις οποίες τις χρησιμοποιώ παράλληλα για 3 μήνες το πολύ και μετά τις αλλάζω για να αποφύγω τις μολύνσεις στα μάτια.

Autumn Mascara Empties
Autumn Mascara Empties

Πάμε να δούμε ποια προϊόντα χρησιμοποίησα το τελευταίο τρίμηνο για να τονίσω τις βλεφαρίδες μου.

  • Benefit they're Real!
Εδώ θα μιλήσουμε για ένα προϊόν μύθο. Είναι μια μάσκαρα που έχει καταπλήξει τους πάντες, έχουν γραφτεί διθυραμβικές κριτικές για την απόδοση και τη διάρκεια της και γενικά ανήκει στην wishlist κάθε γυναίκας. Εγώ τι να πω τώρα για όλο αυτό; Ειλικρινά κορίτσια, δεν έπεσα στα πατώματα δοκιμάζοντας αυτή τη μάσκαρα και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι, έχοντας δοκιμάσει τις μάσκαρες της Lancome, Hypnose Drama και Doll Eyes, είχα θέσει υψηλότερα standards, ίσως επειδή οι δικές μου βλεφαρίδες, επειδή είναι και κοντές και αραιές, θέλουν ένα πιο δραματικό αποτέλεσμα από αυτό που προσφέρει η They're Real, πάντως δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένη.
Αποφάσισα να την αγοράσω αρχικά, βλέποντας το δοκιμασμένο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες της αδερφής μου, η οποία όμως έχει αρκετά μακριές φυσικές βλεφαρίδες. Όταν την δοκίμασα, είδα καταρχήν ότι ανήκει στην κατηγορία mascara που προσφέρουν μόνο μήκος και όχι όγκο και αυτό δε μου άρεσε γιατί χρειάζομαι και τα δύο. Η διάρκεια της μου φάνηκε αρκετά ικανοποιητική, αυτό ήταν ένα θετικό. Όταν όμως ήρθε η ώρα του ντεμακιγιάζ και παρόλο που η μάσκαρα δεν θεωρείται αδιάβροχη, δε έλεγε να φύγει από τις βλεφαρίδες μου με τίποτα.
Το μόνο εξαιρετικό που βρήκα στην They're real ήταν το βουρτσάκι της που πραγματικά είναι από τα καλύτερα που έχω συναντήσει, αρκετά εργονομικό, μπορείς να πιάσεις και τις πιο μικρές βλεφαρίδες και να τις ξεχωρίσεις. Παρόλα αυτά και για όλα τα παραπάνω, θα πω σε αυτή τη μάσκαρα για πάντα Goodbye!!!


Benefit they're Real!
Benefit they're Real!

  • Chanel Inimitable Waterproof Mascara (#25 Brun)

Μια μάσκαρα σε καφέ χρώμα, απόκτημα κατά τη διάρκεια κάποιων τρελών προσφορών από τα Sephora. Ωραίο ζεστό χρώμα, τη χρησιμοποίησα κυρίως τα πρωινά στη δουλειά που δεν ήθελα πολύ έντονα τονισμένες βλεφαρίδες. Ικανοποιητική διάρκεια, ωραίο βουρτσάκι που με διευκόλυνε πολύ στην εφαρμογή και εύκολο ντεμακιγιάζ παρόλο που είναι αδιάβροχη. Η αγορά της βέβαια μόνο αν την πετύχω πάλι σε κάποιο bazaar. Προς το παρόν και μόνο λόγω υψηλής τιμής, Goodbye!!!


Chanel Inimitable Waterproof Mascara (#25 Brun)
Chanel Inimitable Waterproof Mascara (#25 Brun)

  • Seventeen X-Traordinaire (#03 Violet)
Με ένα μωβ βιολετί χρώμα εκπληκτικό, απίστευτα φωτεινό, όταν την είδα στο Hondos Center ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Όμως, το βουρτσάκι και γενικά η συσκευασία άθλια!!! Βγάζοντας το βουρτσάκι από το σωληνάριο, έχει τόσo πολλή ποσότητα μάσκαρας πάνω του που προσπαθώντας να το απλώσεις γίνεσαι χάλια. Όσο κι αν προσπαθούσα να αφαιρέσω την περίσσια ποσότητα περνώντας το βουρτσάκι πάνω στο στόμιο και πάλι δεν μπορούσα να τα καταφέρω να το απλώσω χωρίς να μουτζουρωθώ. Τελικά, τα κατάφερα χρησιμοποιώντας ένα καθαρό βουρτσάκι από μια παλιά μάσκαρα. Πάντως, αν  καταφέρεις να την εφαρμόσεις στις βλεφαρίδες σου, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό! Τρομερό χρώμα! Παρόλα αυτά, μεγάλη ταλαιπωρία στην εφαρμογή, για αυτό Goodbye!!!


Seventeen X-Traordinaire (#03 Violet)
Seventeen X-Traordinaire (#03 Violet)

  • Maybelline Falsies Volum'Express
Την αγόρασα από τα Hondos Center με κάποια έκπτωση της Maybelline. Την λάτρεψα και θα είναι σίγουρα μια από τις μελλοντικές αγορές μου. Προσφέρει ικανοποιητικό μήκος και όγκο και διαρκεί αρκετά. Το ευχάριστο για μένα είναι ότι μπορείς να την αφαιρέσεις πολύ εύκολα και γενικά δεν τη νιώθεις να βαραίνει καθόλου τις βλεφαρίδες σου. A good buy!!!


Maybelline Falsies Volum'Express
Maybelline Falsies Volum'Express

  • Yves Saint Laurent mascara volume effet faux cils Babydoll
Όλο σκοντάφτω πάνω σε αυτή τη μάσκαρα. Την είχα λάβει σε ένα παλαιότερο Glowbox αλλά την πέτυχα και σε κάποιο περιοδικό. Έτσι, είχα δυο mini συσκευασίες που ήταν ο,τι πρέπει για μένα που θέλω να τις αλλάζω συχνά. Επίσης, είναι ιδανικές για τα νεσεσέρ ταξιδιού. Η συγκεκριμένη, αν και υπόσχεται όγκο στις βλεφαρίδες, εγώ είδα να προσφέρει μόνο μήκος στις δικές μου. Όμως τις κάνει και φαίνονται πολύ μακριές και το βουρτσάκι της είναι φοβερό στο να τις ξεχωρίζει. Έχει επίσης αρκετή διάρκεια και μπορείς να την αφαιρέσεις και αυτή σχετικά εύκολα. Έχει αρκετά υψηλή τιμή αλλά νομίζω ότι αξίζει για το μήκος που προσφέρει και το εξαιρετικό βουρτσάκι. Οπότε, με κάποια καλή έκπτωση, A good buy!!!


Yves Saint Laurent mascara volume effet faux cils Babydoll
Yves Saint Laurent mascara volume effet faux cils Babydoll


Αυτά λοιπόν ήταν τα empties με μάσκαρες του φθινοπώρου; Έχετε χρησιμοποιήσει κάποια από αυτές;



2 σχόλια:

  1. Από τις 5 που έδειξες έχω δοκιμάσει τις τρεις!! Τη they 're real, της Maybelline και από YSL Babydoll και συμφωνώ σε όσα είπες! Η καλύτερη από αυτές για μένα είναι η YSL.. Από τη Maybelline δοκίμασε αν θες και τη the One by One volum express satin black είναι σε κοραλί χρώμα και μ αρεσει πιο πολύ!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία η πρόταση σου, θα την έχω στα υπ'όψη μου στις επόμενες αγορές μου. Φιλιά!!!

      Διαγραφή