Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Memebox Global #17 - A global craze!

Την ίδια μέρα που παρέλαβα το Glowbox Δεκεμβρίου, έφτασε και το πολυαναμενόμενο Memebox. Αυτή τη φορά αποφάσισα να γίνω πιο τολμηρή και να παραγγείλω για πρώτη φορά ένα Global box. Ποια είναι η διαφορά τους από τα Luckyboxes ή από τα θεματικά κουτιά; Τα global boxes είναι πραγματικά κουτιά-εκπλήξεις χωρίς συγκεκριμένη θεματολογία και με καινούργια προϊόντα που δεν έχουν κυκλοφορήσει σε κανένα προηγούμενο κουτάκι, όπως στα Luckyboxes. Οπότε είναι και λίγο ρίσκο, γιατί δεν γνωρίζεις τι θα σου τύχει, πάντα όμως παραμένουν πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσεις πρωτοποριακά προϊόντα με συνολική αξία πολύ μεγαλύτερη από την τιμή των κουτιών.


Memebox Global #17 is in my house!!!
Memebox Global #17 has just arrived

Πάμε να δούμε λοιπόν τι περιείχε το Global box #17.


Unboxing Memebox Global #17
Unboxing Memebox Global #17

  • Climax Water Pool Cleanser (150ml full size: $34)
Ας σηκώσει παρακαλώ, το χέρι όποια γνωρίζει τι κάνει το pool cleanser! Εγώ πάντως έμεινα μετεξεταστέα, οπότε έτρεξα στο google για να ξεστραβωθώ! Από ό,τι φαίνεται λοιπόν, το καθαριστικό αυτό δεν χρησιμοποιείται φυσικά για να καθαρίσουμε κάποια πισίνα αλλά αποτελεί μια νέα εφεύρεση των κορεατών για το καθαρισμό του προσώπου. Το pool cleanser, χάρη στη μορφή κολλώδους gel που έχει, αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και οποιαδήποτε ακαθαρσία από το πρόσωπο. Το συγκεκριμένο περιέχει σόδα και πάνω από 22 φυσικά συστατικά. Ενδιαφέρον φαίνεται, αν μη τι άλλο, σαν προϊόν, αλλά κάτι μου λέει ότι θα χρειάζεται και κάποιο extra καθαριστικό για να νιώσω απόλυτα καθαρή.


Climax Water Pool Cleanser
Climax Water Pool Cleanser

  • Shara Shara Bee Tox Spot Cream (15ml full size: $18) 
Έχω ενθουσιαστεί γιατί είναι  η πρώτη φορά που δοκιμάζω ένα προϊόν βασισμένο στο δηλητήριο της μέλισσας (bee venom) του οποίου η χρήση αποτελεί άλλο ένα νέο trend στο χώρο της κοσμετολογίας. Το δηλητήριο της μέλισσας έχει αντιγηραντικές ιδιότητες αλλά έχει και τη δυνατότητα να ελέγχει την έκκριση του σμήγματος και να καλμάρει τοπικά τις περιοχές με ακμή. Επίσης, η κρέμα αυτή περιέχει 6 φυτικά εκχυλίσματα, όπως έλαιο τεϊόδεντρου, εκχύλισμα κίτρου, έλαιο meadowfoam, βούτυρο καριτέ, καθώς επίσης σαλικυλικό οξύ, βοηθώντας στην γρήγορη επούλωση του δέρματος από τα σημάδια της ακμής.


Shara Shara Bee Tox Spot Cream
Shara Shara Bee Tox Spot Cream

  • Shara Shara Pink Piggy Collagen Cream (50ml full size: $22) 
Μια αντιρυτιδική κρέμα με βασικό συστατικό το κολλαγόνο σε υψηλή συγκέντρωση αλλά και άλλα αντιγηραντικά και ενυδατικά στοιχεία όπως αδενοσίνη, υαλουρονικό οξύ, έλαιο argan και σκουαλένιο. Πιστεύω ότι το δέρμα μου θα τα πάει καλά με αυτή την κρέμα γιατί η υφή της είναι πολύ λεπτόρρευστη.


Shara Shara Pink Piggy Collagen Cream
Shara Shara Pink Piggy Collagen Cream


  • Cheek Room Lip Palette - 02 (full size: $24)
Τι ευχάριστη έκπληξη! Επιτέλους, να και ένα προϊόν μακιγιάζ, κουράστηκα πια με τις κρέμες και τα προϊόντα καθαρισμού. Είναι μια παλέτα με χρώματα για τα χείλη σε ενδιαφέροντες συνδυασμούς. Περιέχει δυο αποχρώσεις κλασσικού κραγιόν, μια απόχρωση γυαλιστερού κραγιόν και μια απόχρωση lip balm. Χαριτωμένη συσκευασία με ένα μικρο πινελάκι για εύκολη εφαρμογή.


Cheek Room Lip Palette - 02
Cheek Room Lip Palette - 02


  • Dr. MJ Real Mucin Restore Sun Cream SPF45 PA+++ (50g full size: $41) 
ΟΚ, πρέπει να παραδεχτώ ότι η ιδέα να χρησιμοποιήσω μια κρέμα που περιέχει στα συστατικά της γλίτσα από σαλιγκάρια, λίγο με αηδιάζει, όμως είναι τόσο μόδα και όλες πλέον, μα όλες οι κορεάτικες εταιρείες κυκλοφορούν προϊόντα περιποίησης με βάση τα σαλιγκάρια. Έπρεπε, λοιπόν να το περιμένω ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν στα χέρια μου ένα τέτοιο προϊόν. Θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα, αφού ακόμα και το χειμώνα χρησιμοποιώ πάντα αντηλιακή και μάλιστα με δείκτη spf50.

Παρένθεση
Γέλασα τόσο πολύ πριν από κάποιες μέρες διαβάζοντας τα σχόλια στο instagram μιας Σουηδέζας που μόλις είχε παραλάβει το ίδιο κουτί και ωρυόταν ότι στην Στοκχόλμη που μένει, τον Νοέμβριο είχε συνολικά μόλις 3 ώρες ήλιο(!!!) και τι να την κάνει την αντηλιακή με SPF45 κιόλας δείκτη προστασίας! Φυσικά, εκεί στο Memebox δεν ασχολούνται με αυτά, εδώ δεν ασχολούνται τα συνδρομητικά στα οποία συμπληρώνεις και κάποιο προφίλ!!!


Dr. MJ Real Mucin Restore Sun Cream SPF45 PA+++
Dr. MJ Real Mucin Restore Sun Cream SPF45 PA+++

  • Palan Crysence Home Care Pouch Set (1000 ml : $186, 80ml περίπου $15)
Το μοναδικό προϊόν αυτού του κουτιού σε γενναιόδωρα όμως δείγματα, είναι ένας συνδυασμός σαμπουάν και θεραπείας με πρωτεΐνη. Περιέχει φυσικά μεταλλικά στοιχεία, πρωτεΐνη, κερατίνη, έλαιο jojoba, έλαιο τεϊόδεντρου και meadowfoam και κιτρικό οξύ. Υπόσχεται θρέψη των κατεστραμμένων μαλλιών και αναζωογόνηση του ευαίσθητου τριχωτού της κεφαλής. Επειδή τον τελευταίο καιρό, έχω σοβαρό θέμα με ξηροδερμία στο κεφάλι, θα το δοκιμάσω σίγουρα και περιμένω για την εξαιρετικά υψηλή τιμή του εντυπωσιακά αποτελέσματα.


Palan Crysence Home Care Pouch Set
Palan Crysence Home Care Pouch Set


Έμεινα γενικά πολύ ευχαριστημένη από τα περιεχόμενα του Memebox Global #17. Με 5 full size προϊόντα και ένα ικανοποιητικό δείγμα, ποικίλα και πρωτότυπα είδη περιποίησης προσώπου, μαλλιών και μακιγιάζ και μια συνολική αξία πάνω από $150 που, ακόμα κι αν ρίξεις στο μισό τις υπερτιμολογήσεις που κάνει στα προϊόντα του το Memebox, και πάλι είναι πολύ μεγαλύτερη από το ποσό που έδωσα για να το αποκτήσω. Άντε μετά να το συγκρίνεις με τα δικά μας εγχώρια κουτάκια!!!

Πώς σας φάνηκε το Memebox Global #17; Εγώ προσωπικά ένιωσα ότι μόλις έλαβα το πρώτο μου Χριστουγεννιάτικο δωράκι!!!



2 σχόλια:

  1. Έχω δει να κυκλοφορούν πολύ, τώρα τελευταία τα κουτιά αυτά, αλλά ακόμη κρατώ μια επιφύλαξη για την ποιότητα των προϊόντων, μάλλον μόνο γιατί απλώς δεν έχω δοκιμάσει ξανά κάτι παρόμοιο!
    Μου άρεσε γιατί είχε μόνο full size προϊόντα, και αφορούσαν και μακιγιάζ και περιποίηση! Να το χαρείς και να κάνεις και review!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω οτι αξίζει να δοκιμάσεις έστω και μια φορά, είναι εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσεις πολλές κορεάτικες μάρκες καλλυντικών που τα τελευταία χρόνια έχουν κατακλύσει την παγκόσμια αγορά. Καλό Σαββατόβραδο!!!

      Διαγραφή