Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

February Lookfantastic box - My Love!!!

Την Παρασκευή, έλαβα δυο συνδρομητικά κουτάκια και έτσι γιόρτασα τον Α. Βαλεντίνο μια μέρα νωρίτερα!!! Ένα από τα κουτάκια ήταν και αυτό του Lookfantastic. Είναι το τέταρτο κουτάκι που λαμβάνω από το Lookfantastic και μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή και μετά την διακοπή των international αποστολών από το Memebox, είναι το καλύτερο κουτάκι που κυκλοφορεί. Αυτό το μήνα έφτασε κάπως πιο νωρίς από ό,τι τους προηγούμενους μήνες, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την εκτίμηση μου. Τώρα πλέον μάλιστα, μπορεί να πραγματοποιήσει κανείς 3μηνιαίες, 6μηνιαίες και ετήσιες συνδρομές, κατεβάζοντας ακόμα περισσότερο την τιμή του κουτιού που κανονικά είναι 20€ περίπου το μήνα (με δωρεάν μεταφορικά).


February Lookfantastic box
February Lookfantastic box


Οι επιλογές του μήνα ήταν προϊόντα περιποίησης σώματος, προσώπου και μαλλιών καθώς και ένα προϊόν μακιγιάζ. Ένα κουτί που, κατά τη γνώμη μου, ήταν μια ισορροπημένη επιλογή full και travel size προϊόντων και που πιστεύω ότι ικανοποίησε τις περισσότερες συνδρομήτριες.
Πάμε λοιπόν να δούμε τα περιεχόμενα του δικού μου κουτιού:

Unboxing February Lookfantastic box
Unboxing February Lookfantastic box

  • MoroccanOil Treatment – Full Size 25ml £13.45
Θεωρείται από πολλούς το καλύτερο λάδι αργκάν για τα μαλλιά που κυκλοφορεί στην αγορά. Το έχω δοκιμάσει και ναι μεν συμφωνώ στο ότι πράγματι είναι ένα λάδι υψηλών προδιαγραφών, όμως πιστεύω ότι πλέον κυκλοφορούν εξίσου καλά λαδάκια σε αρκετά χαμηλότερη τιμή. Έχω κάνει review για το MoroccanOil εδώ. Δεν κατενθουσιάστηκα που το συνάντησα στο κουτάκι μου, γιατί δεν ήταν κάτι καινούργιο που θα δοκίμαζα πρώτη φορά, είναι όμως αρκετά πρακτική η μικρή συσκευασία του για χρήση σε κάποιο ταξίδι.

MoroccanOil Treatment
MoroccanOil Treatment

  • Dr PAWPAW Multi-Purpose Soothing Balm, δειγμα 10ml (Full Size 25ml £6.95)
Από την εταιρεία Dr Pawpaw, ένα πολυχρηστικό balm. Το pawpaw, από ό,τι διάβασα είναι ο καρπός της παπαγιας. Μετά από μια διαδικασία ζύμωσης (fermentation) το συστατικό αυτό αποκτά εξαιρετικές καταπραϋντικές ιδιότητες για το δέρμα, τα χείλη και τα μαλλιά. Το balm αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να μαλακώσει τα πετσάκια των νυχιών, σαν primer πριν το makeup ή ακόμα σαν ενυδατική νυκτός.

Dr PAWPAW Multi-Purpose Soothing Balm
Dr PAWPAW Multi-Purpose Soothing Balm

  • Erno Laszlo Sea Mud Deep Cleansing Bar, travel size (full Size £45.00)
Το ινστιτούτο κοσμετολογίας του Ούγγρου Dr. Erno Laszlo ιδρύθηκε το 1927 στην Βουδαπέστη και στη συνέχεια έφτασε στο Hollywood αποκτώντας φανατικές πελάτισσες όπως η Greta Garbo, η Grace Kelly και η Marilyn Monroe. Ο Woody Allen κάνει διάσημο το μαύρο σαπούνι του οίκου κάνοντας αναφορά σε αυτό στην ταινία του Annie Hall. "Βρήκα αυτό στο διαμέρισμα. Μαύρο σαπούνι. Έπλενε το πρόσωπο της 800 φορές την ημέρα με αυτό το σαπούνι. Μη με ρωτάς γιατί...". Διαβάζοντας όλα αυτά για αυτό το προϊόν, δε μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου που μου δίνεται η ευκαιρία να το δοκιμάσω, παρόλο που δε νομίζω πότε να το αγοράσω σε full size (μα σαπούνι που κοστίζει 60€?). Περιέχει ευεργετική λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα και προσφέρει βαθύ καθαρισμό και ελαφριά απολέπιση.

Erno Laszlo Sea Mud Deep Cleansing Bar
Erno Laszlo Sea Mud Deep Cleansing Bar

  • Monu Illuminating Primer, 20ml (full size 50ml £27.95)
Η πρώτη μου γνωριμία με τα primers έγινε όταν δοκίμασα πρώτη φορά το Porefessional της Benefit. Είχα εντυπωσιαστεί με τη λείανση που προσέφερε στην επιδερμίδα μου δημιουργώντας έναν τέλειο καμβά για να απλώσω το makeup μου. Στη συνέχεια όμως και από τότε που κυκλοφόρησαν οι BB κρέμες, θεώρησα περιττή τη χρήση primer αφού οι περισσότερες BB λειτουργούν και ως primer. Παρόλα αυτά θα το δοκιμάσω αυτό το primer από τη Monu, πρώτον γιατί υπόσχεται ότι προσφέρει και κάποια λάμψη και δεύτερο, φαίνεται ότι έχει πολύ ελαφριά σύσταση παρόλο που περιέχει σιλικόνη όπως τα περισσότερα primers.

Monu Illuminating Primer
Monu Illuminating Primer

  • Korres κίτρο μικρο γαλάκτωμα σώματος, 50ml (full size 200ml £10.00)
Αν και δεν ενθουσιάστηκα που βρήκα στο κουτάκι μου, ένα προϊόν που μπορώ άνετα να βρω στο φαρμακείο της γειτονιάς μου, μπορώ να πω ότι ένιωσα πολύ όμορφα που είδα ότι μια ελληνική εταιρεία έχει φτάσει τόσο ψηλά ώστε να φιγουράρει δίπλα σε τόσο διάσημες εταιρείες και να λαμβάνει θετικά σχόλια από bloggers σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά που το Lookfantastic έχει επιλέξει προϊόν από τον Κορρέ για το κουτάκι του. Μπράβο!!!


Korres citrus little body milk
Korres citrus little body milk

  • Bellapierre Cosmetics Natural Lip Pencil in Cinnamon (full size £12.80)
Τελευταίο προϊόν είναι ένα μολύβι για τα χείλια από την εταιρεία mineral μακιγιάζ Bellapierre Cosmetics. Το μολύβι αυτό είναι φτιαγμένο με 100% αγνά μεταλλικά στοιχεία, φυσικά κεριά από jojoba, κάρθαμο και βιταμίνη Ε και υπόσχεται μεγάλη διάρκεια. Μου άρεσε πολύ το χρώμα, της κανέλας και το προτιμώ από το λευκό μολύβι ματιών της ίδιας εταιρείας που είδα σε άλλα κουτάκια.


Bellapierre cosmetics Natural Lip Liner in Cinnamon
Bellapierre cosmetics Natural Lip Liner in Cinnamon

Bellapierre cosmetics Natural Lip Liner in Cinnamon swatch
Bellapierre cosmetics Natural Lip Liner in Cinnamon swatch


Σε γενικές γραμμές, ήταν ένα καλό κουτάκι αλλά δεν ξετρελάθηκα όπως με τα προηγούμενα κουτιά του Lookfantastic. Ίσως φταίει το γεγονός ότι τα προϊόντα από δυο εταιρείες τα είχα ήδη δοκιμάσει οπότε δεν συνάντησα μεγάλες προκλήσεις σε αυτό το κουτί. Παρόλα αυτά ανυπομονώ για το επόμενο γιατί οι εταιρείες που βρίσκω στο Lookfantastic είναι πάντα αξιόλογες, πολλές φορές με προϊόντα δυσεύρετα στην Ελλάδα και με δείγματα ικανοποιητικού μεγέθους ώστε να μπορεί να βγάλει κανείς άνετα συμπεράσματα.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προιόντα του κουτιού του Lookfantastic;



2 σχόλια:

  1. Ούτε κι εμένα με ενθουσίασε να σου πω την αλήθεια! Έχω δει από άλλες φορές ότι έχουν πιο ωραία προϊόντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αυτη τη φορα δεν ειχε κατι το φοβερα εξαιρετικο. Τουλαχιστον εφτασε σχετικα γρηγορα, γιατι τον προηγουμενο μηνα εκανε 25 μερες να φτασει...

      Διαγραφή