Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Friends with Benefit...Roller Lash...and a surprise!!!

H δίδυμες αδερφές Jean και η Jane Ford αναζητώντας την τύχη τους στο Σαν Φρανσίσκο, μια μέρα έριξαν ένα κέρμα και είπαν "Κορώνα ανοίγουμε ένα καφέ, γράμματα ανοίγουμε ένα μαγαζί καλλυντικών". Το κέρμα έφερε γράμματα και έτσι ξεκίνησε η περιπέτεια τους στο χώρο της κοσμετολογίας. Πιστεύοντας ότι το γέλιο είναι το καλύτερο καλλυντικό και ότι το makeup δεν χρειάζεται να είναι σοβαρό για να φαίνεται ωραίο, προσέγγισαν με εντελώς διαφορετικό τρόπο την ομορφιά. Άνοιξαν ένα μικρό μαγαζάκι που το ονόμασαν The Face Place και μετά από ένα χρόνο κυκλοφόρησαν το πρώτο τους προϊόν, το Rose Tint. Πέρασαν αρκετά χρόνια μέχρι να εδραιωθούν στο χώρο και να βγάλουν τους πρώτους τους καταλόγους. Το Face Place μετονομάστηκε σε Benefit Cosmetics μετά από επιθυμία της Jane η οποία, εντυπωσιασμένη από το ταξίδι της στην Ιταλία, ήθελε μια ονομασία που να περιέχει τη λέξη "Bene". Χρόνια μετά τη δημιουργία του Rose Tint, που δεν ήταν άλλο από το γνωστό μας Benetint, πολλά βραβεία και επιτυχίες, η εταιρεία έφτασε και στην Ελλάδα και ομόρφυνε το νεσεσέρ μας και εμάς τις ίδιες!

Μετά από την τεράστια επιτυχία της μάσκαρας They're Real, ένα προϊόν που αγαπήθηκε παγκοσμίως από εκατομμύρια γυναίκες, η Benefit έρχεται να προσθέσει μια καινούργια μάσκαρα στη γκάμα της η οποία υπόσχεται να προσφέρει πιο μακριές, πιο πλούσιες, πιο στριφογυριστές βλεφαρίδες. Πρόκειται για τη μάσκαρα Roller Lash η οποία θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στα Sephora στις 2 Μαρτίου!!!


Benefit Roller Lash mascara
Benefit Roller Lash mascara


Πάμε τώρα για την έκπληξη! Όπως μάλλον θα υποψιάζεστε και αν δεν βαρεθήκατε να διαβάζετε τις φλυαρίες μου για το success story των αδερφών Ford, θα βρείτε πολύ ενδιαφέρον το επόμενο b(v)loggers challenge. Τη διαδικασία την ξέρετε, αφήνετε ένα σχόλιο με το e-mail σας και τη διεύθυνση του blog σας ή του καναλιού σας. Αυτή τη φορά είπα να αλλάξω λίγο τους κανόνες και να προτιμήσω την κλήρωση για να βγάλω τους νικητές. Εξακολουθεί να είναι ένα flash giveaway δηλαδή μπορείτε να στέλνετε τα σχόλια σας μέχρι αύριο 27/2/2015 στις 23:59. Δύο τυχερές θα κερδίσουν μια μάσκαρα Roller Lash σε μίνι συσκευασία και θα έχουν την ευκαιρία να είναι από τις πρώτες που θα δοκιμάσουν και θα κάνουν review σε αυτό το μικρό θαύμα!!! Πώς σας φαίνεται το challenge?


Benefit Roller Lash
Two Roller Lash mascaras are waiting for you to test and review

Περιμένω σχόλια σας και συμμετοχές!

Σάββατο 28/2/21015

Οι νικητές!!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή. Ήρθε η ώρα να επιλέξω τις νικήτριες!!! Συγχωρήστε μου κάποια λάθη που μπορεί να έχω κάνει στη διαδικασία του διαγωνισμού αλλά είναι το δεύτερο giveaway που κάνω με κλήρωση και δεν έχω μεγάλη εμπειρία σ' αυτά.


Έτσι λοιπόν, η Rose Lips και η Stella κερδίζουν μια μάσκαρα Roller Lash και θα έχουν την ευκαιρία να τη δοκιμάσουν και να κάνουν review σε αυτό το προϊόν που είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα πάρει περίοπτη θέση στο νεσεσέρ μας. Σύντομα θα ακολουθήσει και άλλο bloggers challenge με καινούργιο προϊόν μακιγιάζ από γνωστή ελληνική εταιρεία, οπότε κορίτσια μείνετε συντονισμένες!!!

Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο!!!

7 σχόλια:

  1. Πολύ τέλεια φαίνεται αυτή η μάσκαρα! :)
    http://thewillbyds.blogspot.gr/
    bizzz_depi@windowslive.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι με βάζεις σε πειρασμό για εταιρία που δεν έχω δοκιμάσει ξανά!
    geovasiliad@gmail.com
    http://citylifeallaboutyou.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο το ταξίδι τους προς την επιτυχία!Θέλω πολύ να την δοκιμάσω!!!Σε ευχαριστούμε πολύ!
    roselipsblog@gmail.com
    http://roselipsblog.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποσο ωραιο δωρο!το mail μου ειναι stella8damas@yahoo.gr και το blog μου ειναι το http://starsandstellars.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειχα δει σε teaser τη φωτογραφια του σκυλιυ και προσπαθουσα να καταλαβω τι ηταν αυτο που εβλεπα χι χι. Fingers crossed γιατι με τρωει η περιεργια. Το link για το blog ειναι http://missticklemepink.blogspot.gr/ και το email μου missticklemepink@gmail.com . Ετοιμαζω και καναλι, το οποιο ομως θα ανεβει αρχες Μαρτιου, οποτε δε βαζω link για αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν την έχω ξανά ακούσει αυτήν την μάσκαρα!
    Θα ήθελα πολύ να την δοκιμάσω, μιας και δεν έχω δοκιμάσει κανένα προϊόν από την εταιρεία!
    Το blog μου είναι το http://whenelenametbeautyy.blogspot.gr/ και το email μου whenelenametbeauty@gmail.com.
    Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την βλέπω συνέχεια στο instagram ! http://womensstuff83.blogspot.gr/ , email : naarban@gmail.com Thanksss

    ΑπάντησηΔιαγραφή