Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Glowbox February - Is this love or what?

Σήμερα είναι του Αγίου Βαλεντίνου!!! Ε καλά τώρα, για νέο μας το λες; Έχει πλημμυρίσει ο τόπος καρδούλες, κόκκινα τριαντάφυλλα, ερωτικά τραγούδια, σοκολατάκια, αρκουδάκια λούτρινα, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς υπάρχει κάτι που να σου θυμίζει τον Έρωτα. Βρίσκω πάντα σε αυτήν τη μέρα μια φανταστική ευκαιρία για να ανεβάσω διάθεση, είτε είμαι ερωτευμένη είτε όχι, γιατί είναι όμορφο, έστω και για λίγο, αντί να ασχολούμαστε με τη βαρετή καθημερινότητα με τα άγχη της και τα προβλήματα της, να ασχολούμαστε με καρδιές, λουλούδια, τούρτες σοκολάτας, κόκκινα κραγιόν και εσώρουχα, να κάνουμε περισσότερες αγκαλίτσες με τον αγαπημένο μας ή να φλερτάρουμε ασύστολα αν είμαστε ελεύθεροι!!!

Εγώ πάντως τα δωράκια μου για του Α. Βαλεντίνου τα πήρα μια μέρα νωρίτερα! Εχθές την Παρασκευή, έλαβα όχι ένα αλλά δυο beauty boxes. Το πρώτο και περισσότερο επετειακό ήταν αυτό του Glowbox. Έχει γίνει πλέον αγαπημένη μου συνήθεια η αγορά κάθε μήνα αυτού του συνδρομητικού κουτιού, το αγαπώ απεριόριστα! Αυτό το μήνα το Glowbox έρχεται να μας θυμίσει ότι δεν πρέπει μόνο να αγαπάμε τους άλλους αλλά και τον εαυτό μας και να τον φροντίζουμε. Pampering λοιπόν του εαυτού μας είναι η πρόταση του Glowbox, όχι μόνο αυτή την ιδιαίτερη μέρα, αλλά όλες τις μέρες του χρόνου!!!

February Glowbox
February Glowbox - Do you feel the love?


Πάμε να δούμε τι περιείχε το κουτάκι μου.
  • Mario Badescu Strawberry Face scrub (25€/118ml)
Ξεκινάω με το προϊόν που με ενθουσίασε περισσότερο από όλα σε αυτό το κουτάκι. Ήθελα καιρό να δοκιμάσω αυτό το scrub του Mario Badescu το οποίο περιέχει πραγματικούς σπόρους φράουλας και φυσικά οξέα. Το χρησιμοποιούμε 2-3 φορές την εβδομάδα για να απομακρύνουμε τα αφυδατωμένα κύτταρα και να πετύχουμε βαθύ καθαρισμό των πόρων της επιδερμίδας. Ανυπομονώ να δω αν θα μου αρέσει!!!

Mario Badescu Face scrub
Mario Badescu Strawberry Face scrub

  • I Love... Set καρδιά με shower cream και lip gloss (5,50€)
Από ένα τέτοιο κουτάκι αφιερωμένο στην Αγάπη, δε θα μπορούσε να λείπει κάτι από την αγαπημένη εταιρεία I Love... που μας έχει τρελάνει με τα μοναδικά αρώματα των προϊόντων της. Μέσα σε μια διάφανη καρδιά, ένα shower cream από raspberry και blackberry και ένα φραουλένιο lip gloss έρχονται να μας γεμίσουν γλυκιές μυρωδιές, να μας ενυδατώσουν και να μας τονώσουν. 


I Love... Set
I Love... Berrylicious Set

  • Murad Complete Reform with Glyco Firming Complex (69€/30ml)
Από την αξιόλογη εταιρεία Murad και τη σειρά της Age Reform, ένα δείγμα των 5 ml από τον συσφιγκτικό και αντιρυτιδικό ορό Complete Reform. Περιέχει ένα πατενταρισμένο σύμπλεγμα που προστατεύει την ελαστίνη, ενώ αποκαθιστά την υφή και τον τόνο του δέρματος, με στόχο τη διατήρηση της νεανικής λάμψης και φωτεινότητας. Επίσης, περιέχει γλυκολικό οξύ που παρέχει μια ελαφριά απολέπιση και Βήτα-Καροτίνη που μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων. Θα το χρησιμοποιήσω με κάποια επιφύλαξη γιατί ήδη χρησιμοποιώ κάποιο προϊόν με γλυκολικό οξύ. Γενικά, προσοχή με το γλυκολικό, οποιαδήποτε εφαρμογή του καθιστά αναγκαία την αντηλιακή προστασία τα πρωινά. 


Murad Complete Reform with Glyco Firming Complex
Murad Complete Reform with Glyco Firming Complex

  • Lily Lolo Natural Eye Pencil Brown (11,50€)
Ένα μολύβι ματιών σε σοκολατί απόχρωση για ένα υπέροχο βαθύ βλέμμα. Η εταιρεία Lily Lolo είναι γνωστή για τα προϊόντα mineral μακιγιάζ. Αυτό το μολύβι είναι εμπλουτισμένο με ενυδατικά συστατικά, είναι αρκετά μαλακό και απλώνεται βελούδινα στο μάτι χωρίς να ερεθίζει.

Lily Lolo Natural Eye Pencil Brown
Lily Lolo Natural Eye Pencil Brown

  • Nourish Skincare/ Argan Skin Renew (30,50€/ 50ml)
Γνωρίζετε ότι το Ρόδο της Ιεριχούς λέγεται κι αλλιώς Φυτό της Νεκρανάστασης; Το φυτό αυτό είναι ένα άκρως ενεργειακό φυτό που χρησιμοποιείται ευρέως για Feng Sui και έχει πολλές και θαυματουργές ιδιότητες. Δημιουργώντας μια φόρμουλα που περιέχει αυτό το συστατικό, η εταιρεία Nourish Skincare μας δίνει μια κρέμα που είναι σε θέση να προσαρμοστεί δυναμικά στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας και να παρέχει ενυδάτωση ανάλογη με τις περιβαλλοντικές και θερμοκρασιακές αλλαγές. Επίσης, περιέχει μοσχολίβανο που τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα, έλαιο αργκάν, έλαιο jojoba, έλαιο άγριου τριαντάφυλλου και άλλα οργανικά φυτικά εκχυλίσματα.


Nourish Skincare/ Argan Skin Renew
Nourish Skincare/ Argan Skin Renew

Το κουτάκι αυτό με ικανοποίησε όπως τα περισσότερα κουτάκια του Glowbox. Αρκετά ενδιαφέροντα δείγματα για να δοκιμάσουμε και από πολύ καλές εταιρείες. Το περίμενα λίγο περισσότερο στο πνεύμα του Αγίου Βαλεντίνου, ίσως αν είχε εκτός από την καρδιά της I Love... και κάποιο κόκκινο βερνίκι ή κάποιο κόκκινο κραγιόν η ένα ροζ ρουζάκι θα ήμουν περισσότερο ενθουσιασμένη.

Πάω τώρα να κάνω ένα χαλαρωτικό αφρολουτράκι με το shower cream και να κάνω μια απολέπιση προσώπου με το φραουλένιο scrub γιατί "έχω απόψε ραντεβού, λαλαλα!!!"


Κλείνω με μια υπέροχη διασκευή ενός τραγουδιού του Bob Marley από την αισθαντική φωνή της Corinne Bailey Rae. Happy Valentine's Day!!!



7 σχόλια:

  1. Happy Valentine's κοριτσάκι μου!! Να τα χαρείς όλα!! Έχουμε ακριβώς τα ίδια, αν και εγώ δεν ενθουσιάστηκα... Μόνο η καρδούλα και το μολυβάκι μου άρεσαν, τα υπόλοιπαείναι σε πολύ μικρές ποσότητες, καθώς και 2 προϊόντα για λείανση και αντιγήρανση... Μου φάνηκαν κάπως άτοπα αυτά τα 3 δείγματα, αν και πολύ καλές εταιρείες!! Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, η αληθεια ειναι οτι τα δειγματα ειναι αρκετα μικρα, σε αυτο τον τομεα πραγματι εχει ενα θεμα το Glowbox. Εμενα, επειδη μου αρεσουν πολυ οι αντιρυτιδικες κρεμες, οροι κλπ (ανηκω σε αυτο το ηλικιακο group δυστυχως!!!) δε με πειραξε καθολου, αλλα μπορω να καταλαβω οτι καπως πιο νεαρες κοπελες ισως να απογοητευτουν απο αυτο το κουτακι που περιεχει 2 αντιγηραντικα προιοντα. Ισως το Glowbox θα επρεπε, αφου δε δινει σημασια στα προφιλ, τουλαχιστον να επιλεγει προιοντα για ολες τις ηλικιες, οπως προιοντα σωματος, μαλλιων ή μακιγιαζ.
      Καλο Σαββατοβραδο Μαρτινακι! Να περασεις ομορφα!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο το κουτάκι του Φεβρουαρίου :) Ειδικά το σετάκι I Love το ερωτεύτηκα χαχα.
    Πολλά Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο post!!! :) Εντελώς στο κλίμα δεν το λες... αλλά μου άρεσε η επιλογή των εταιρειών!!! Όμως με τόσο δείγμα και μάλιστα σε ανεπαρκή ποσότητα..Εμένα δεν με ενθουσιάζει καθόλου! Επίσης στο email έγραψαν θα περιέχει προϊόντα μακιγιάζ! Οκ δλδ όταν ακούς μακιγιάζ, Άγιος Βαλεντίνος κτλ το μυαλό σου δεν πάει σε κραγιόν, σκιά ξέρω εγώ οτιδήποτε! Όχι όμως σε ένα απλό gloss και ένα μολύβι! Σίγουρα καλά είναι κι αυτά αλλά για κάποιο άλλο κουτί.. Φιλάκια πολλά κοπέλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευα μου να το χαρείς το κουτάκι σου!! Η διαφορά μας είναι ότι δεν μου έτυχε ο ορός από murad! Ευτυχώς θα πω γιατί δε θέλω να χρησιμοποιώ αντιρυτιδικά προϊόντα!! Πάντως με κάλυψε σαν κουτί!! Φιλάκια πολλάαα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο κουτάκι, με ωραίες εταιρείες! δεν με ενθουσίασαν όμως οι μικρές τους συσκευασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, δυστυχως τα δειγματα ειναι κατι που δε μπορουμε να το αποφυγουμε. Συνηθως παντως τα περισσοτερα συνδρομητικα κουτια εχουν 1,2 full size προιοντα και τα υπολοιπα δειγματα. Απλα, τα δειγματα του Glowbox ειναι υπερβολικα μικρα και ισως αυτο πρεπει να προσεξει λιγο περισσοτερο το Glowbox για να κρατησει τους συνδρομητες του!

      Διαγραφή