Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Just Another Mani(c) Sunday - s01e10

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο φτάνει στο τέλος του. Είναι Κυριακή βράδυ και ήρθε η ώρα για την αγαπημένη μου συνήθεια, το εβδομαδιαίο μανικιούρ! Αυτή τη φορά αποφάσισα να ξεφύγω λίγο από τα σκούρα και χειμωνιάτικα και να χρησιμοποιήσω ένα χρώμα πιο φωτεινό, ένα χρώμα που προμηνύει την Άνοιξη.

Golden Rose Rich Color Nail Laquer
Golden Rose Rich Color Nail Laquer, #106


Το βερνίκι που χρησιμοποίησα είναι από την Golden Rose και τη σειρά Rich Color Nail Laquer το νούμερο 106, ένα φουξ χρώμα με ιριδισμούς. Δεν είχα ξαναδοκιμάσει βερνίκι από τη συγκεκριμένη σειρά της Golden Rose και εντυπωσιάστηκα πολύ από το φαρδύ του πινέλο, ίσως από τα πιο πρακτικά πινέλα που έχω συναντήσει. Η απόδοση του χρώματος είναι πολύ καλή, με ένα στρώμα έχεις καλό αποτέλεσμα, αλλά εγώ πάντα περνάω 2 στρώματα ούτως ή άλλως, γιατί πάντα στο πρώτο κάνω κάποια λαθάκια τα οποία μπορώ να καλύψω με το δεύτερο. Δεν ξέρω αν η διάρκεια του είναι ικανοποιητική, θα επανέλθω με εντυπώσεις όμως σύντομα.


Golden Rose Rich Color Nail Laquer applicator
Golden Rose Rich Color Nail Laquer applicator

Εσείς τι βερνίκι έχετε στα νύχια σας αυτή την εβδομάδα;
Αυτά από μένα! Φιλιά και καλή εβδομάδα σε όλους!!!


Spring is coming
Spring is on the way!!!


6 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία επιλογή! Το πινελάκι του θυμίζει αυτό της Essence το οποίο όντως είναι πολύ βολικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματι βολευει πολυ στο απλωμα. Απο Essence δεν εχω δοκιμασει ποτε βερνικια, αν εχουν τοσο πρακτικο πινελακι θα εχουν ενδιαφερον!!!

      Διαγραφή
  2. Ωραίο, το έχω κι εγώ και είναι απλά λατρεμένο! Οι ιριδισμοί που κάνει είναι τέλειοι :)
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημέρα! πράγματι η επιλογή του χρώματος είναι πολύ ωραία και πολύ ανοιξιάτικη! με την ευκαιρία να σου πω ότι παρακολουθώ το blog σου και μου αρέσει πολύ! και η μουσικούλα είναι τέλεια! έχω και εγώ το blog http://style-favorite.blogspot.gr/ αν θέλεις ρίξε μια ματιά και πες μου τη γνώμη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία αυτή η σειρά της Golden Rose! Θέλω σίγουρα να δοκιμάσω τη σειρά Jolly Jewels της εταιρίας! Love glitter!!:) xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή