Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Liebster award - A great honour!

Περίεργος καιρός δεν είναι αυτός; Ό,τι πρέπει για cocooning! Έτσι είχα λίγο περισσότερο χρόνο για να ετοιμάσω αυτήν την ανάρτηση που είναι αφιερωμένη στα βραβεία Liebster. Είμαι πολύ συγκινημένη και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την Μαρία από το omorfhmesaexw για την τιμή που μου έκανε και μου απένειμε αυτό το βραβείο. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Roulita από το ChubbyCheeks για το βραβείο που μου έδωσε. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ιδέα για την ύπαρξη αυτού του βραβείου μέχρι τη στιγμή που είδα τις σχετικές αναρτήσεις. Σας ευχαριστώ κορίτσια, μου δώσατε μεγάλη χαρά με αυτή τη διάκριση!!!




Από τη γερμανική λέξη Liebster που σημαίνει γλυκός, ευγενικός, καλός, αξιαγάπητος, ευχάριστος, χαριτωμένος, πήρε την ονομασία του αυτό το βραβείο το οποίο απονέμεται σε πολλά υποσχόμενους bloggers που έχουν λιγότερους από 300 followers. Το βραβείο αυτό είναι ένα βραβείο Καταξίωσης! Δεν παίρνεις κάποιο μετάλλιο, κάποιο κύπελλο ή χρήματα, άλλα μόνο αναγνώριση που σου δίνει όμως μια ώθηση για να συνεχίσεις να δουλεύεις με το blog σου με μεγαλύτερο κέφι και ενθουσιασμό!!!

Επίσης, αυτό το βραβείο λειτουργεί αλυσιδωτά. Από τη στιγμή που αποδεχόσαστε το βραβείο θα πρέπει να βρείτε και εσείς με τη σειρά σας άλλους bloggers που μόλις έχουν ξεκινήσει και θεωρείτε ότι έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν. Μπορείτε να αποδεχτείτε το βραβείο ή μπορείτε να το προσπεράσετε και να κόψετε την αλυσίδα. Δεν είναι υποχρεωτικό να το αποδεχτείτε, αλλά σκεφτείτε ότι μπορείτε να φτιάξετε τη μέρα κάποιου άλλου blogger αν τον προτείνετε. Αν λοιπόν αποφασίσετε να αποδεχτείτε το βραβείο, οφείλετε να ακολουθήσετε κάποιους απλούς κανόνες που είναι οι παρακάτω:

1) Ευχαριστείτε τον blogger που σας έχει προτείνει και αναρτάτε τη διεύθυνση του blog του. Συμπεριλάβετε στην ανάρτησή σας το εικονίδιο του Liebster award είτε με αντιγραφή και επικόλληση, είτε χρησιμοποιώντας το σαν widget ή gadget.

2) Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις που θα σας θέσει ο blogger, o οποίος σας απένειμε το βραβείο.

3) Προτείνετε άλλα 10 blog με λιγότερους από 200-300 followers.

4) Αναρτήστε την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από τα 10 blog που έχετε επιλέξει και παρέχετε ένα link του post σας, ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν.


Οι κανόνες είναι νομίζω απλοί, οπότε πάμε να δούμε τις απαντήσεις μου στα 10 ερωτήματα:

1) Γιατί ξεκινήσατε το blog;

Περνώντας μια φάση κατάθλιψης ύστερα από μια ερωτική απογοήτευση και προσπαθώντας να βρω έναν τρόπο να αποσπάσω το μυαλό μου σε άλλες δραστηριότητες, στράφηκα στη δημιουργία αυτού του blog εκτονώνοντας την ενέργεια μου σε κάτι που ούτως ή άλλως αγαπούσα πάντα, το γράψιμο, το μακιγιάζ και η περιποίηση. Αντί λοιπόν να κάνω άσχημες σκέψεις που με έριχναν, σκεφτόμουν κρέμες, σκιές, ρουζ. Δεν υπάρχει καλύτερη ψυχοθεραπεία! Κοντεύει ένας χρόνος από τότε που ξεκίνησα το blog και ο ενθουσιασμός μου και η αγάπη μου για το blogging μεγαλώνει καθημερινά όλο και περισσότερο. Ξεκίνησε σαν μια λύση προσωπικής ανάγκης και κατέληξε έρωτας!

2) Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει; 

Έχω μεγάλο πάθος με τα καλλυντικά και τα προϊόντα γυναικείας περιποίησης, πράγμα προφανές. Αλλά ακόμα μεγαλύτερο πάθος έχω με τη μουσική! Πηγαίνω σε συναυλίες όποτε μπορώ και ακούω συνέχεια μουσική, στο σπίτι, στο γραφείο, παντού.

3) Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο; 

Τα σχόλια είναι ο πιο εποικοδομητικός και ίσως και ο μοναδικός τρόπος για να επικοινωνήσει ο blogger με το αναγνωστικό του κοινό. Με τα σχόλια μπορεί ο blogger να καταλάβει αν η ανάρτηση του είχε κάποια επίδραση, θετική ή αρνητική στους αναγνώστες. Επίσης, κάποιες επισημάνσεις στα σχόλια μπορούν να βοηθήσουν έναν blogger είτε να βελτιώσει το blog του είτε ακόμα να ενημερωθεί για κάτι που δεν γνώριζε.

4) Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας;

Μιλάω για ομορφιά κυρίως, για προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης. Τα προϊόντα αυτά τα έχω αγοράσει πάντα με δικά μου χρήματα και εκθέτω την ειλικρινή μου άποψη για αυτά.

5) Έχετε δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε γνωριστεί ποτέ προσωπικά; 

Δεν έχει τύχει να γνωρίσω προσωπικά κανέναν, όμως κάποιες κοπέλες τις νιώθω κιόλας φίλες μου γιατί αισθάνομαι την αγάπη τους μέσα από την επικοινωνία που έχει δημιουργηθεί από τα σχόλια.

6) Πώς φαντάζεστε το blog σας σε δύο χρόνια; Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει / να αλλάζει και με ποιο τρόπο;

Σαφώς πιστεύω ότι επιθυμία κάθε blogger είναι να αυξήσει το αναγνωστικό του κοινό και αυτό είναι κάτι που θα ήθελα και εγώ. Είναι ίσως η μοναδική ουσιαστική επιβράβευση των κόπων του blogger. Δεν είναι βέβαια για μένα αυτοσκοπός, θα συνεχίσω το blog με τον ίδιο ενθουσιασμό έτσι κι αλλιώς γιατί είναι κάτι που αγαπώ, κάτι που με ηρεμεί και με γεμίζει. Επίσης, θα ήθελα να ασχοληθώ και με άλλα θέματα εκτός από ομορφιά, όπως υγιεινή διατροφή, μόδα, άσκηση και κάποια κοινωνικά θέματα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

7) Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα;

Είναι πραγματικά μια ερώτηση για την οποία δεν έχω καμία απάντηση. Ειλικρινά δεν ξέρω!!! Μπορώ όμως να απαντήσω στην ερώτηση τι ΔΕΝ κάνω καλά! Ξέρω για παράδειγμα ότι πολλές φορές φλυαρώ, ξέρω επίσης ότι οι φωτογραφίες μου δεν είναι και οι καλύτερες. Προσπαθώ όμως αρκετά να βελτιώσω τις αδυναμίες μου και περιμένω και από τους αναγνώστες να με βοηθήσουν με τα σχόλια τους να το πετύχω.

8) Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας; 

Έχοντας μια απαιτητική δουλειά που μου επιτρέπει μόνο βραδινές ώρες να ασχοληθώ με το blog, ο χρόνος είναι δυστυχώς περιορισμένος. Συνολικά θα έλεγα 3-4 ώρες την εβδομάδα.

9) Πώς γεννιούνται τα post σας;

Από τότε που ξεκίνησα το blog, οι αναρτήσεις μου γεννιούνται στο μυαλό μου κάθε ώρα και στιγμή. Ένα παράδειγμα είναι ένα τριήμερο στο Πήλιο που, ενώ ήμουν σε εκδρομή με τον φίλο μου, εγώ σκεφτόμουν πώς θα φτιάξω ένα post για τα beauty samples που χρησιμοποίησα σ' αυτό το ταξίδι. Τρελό δεν είναι;


10) Ευχές για τον αναγνώστη. 

Εύχομαι σε όλους, πάνω από όλα υγεία που είναι το πολυτιμότερο αγαθό, αγάπη που είναι κινητήριος δύναμη και πολλά χαμόγελα γιατί η ζωή είναι ωραία κι ας θέλει να μας πείσει μερικές φορές για το αντίθετο!

Τέλος, ήρθε η ώρα να προτείνω και εγώ με τη σειρά μου 10 blogs που θεωρώ αρκετά ενδιαφέροντα:
  1. Something about beauty
  2. Chubby Cheeks
  3. Kwnstantina N
  4. Women's stuff
  5. When Elena met beauty
  6. Geta(loca)life 
  7. Anna's diary
  8. Budget-licious
  9. For beautiful girls 
  10. Katia's beauty world 

Κορίτσια συγχαρητήρια, σας εύχομαι τα καλύτερα και καλή συνέχεια!!!



    10 σχόλια:

    1. Σε ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες!! Πιστεύω ότι ο καθένας μαςπου μπορεί να πει τις σκέψεις του γράφοντας, ποτέ δεν σταματάει να σκέφτεται και να "δημιουργεί". Σου εύχομαι η νέα χρονιά να έχει ακόμη περισσότερα υπέροχα posts, να γίνει χαμός από followers και φυσικά να είσαι καλά εσύ και οι δικοί σου άνθρωποι και να περνάτε όμορφα!! Φιλιά!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Σ΄ ευχαριστώ Κωνστανίνα μου! Και εγώ σου εύχομαι η νέα χρονιά να σου φέρει όλα τα καλά! Φιλιά!!!

        Διαγραφή
    2. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!! <3 Χαίρομαι που σου αρέσει το blog μου!!! Σου εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα!! Να έχεις μία ευχάριστη και δημιουργική χρονιά! Πάνω από όλα υγεία... και φυσικά μόνο επιτυχίες! Φιλάκια :)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. μεσα απο αυτο το βραβειο γνωρισα το blog σου!σε ευχαριστω πολυ!τωρα θα με βλεπεις στα σχολια σου!χαχα!συμφωνω με ολες τις ευχες και ανταποδιδω! :)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Μόλις επέστρεψα από την καθιερωμένη μου Κυριακάτικη βόλτα στο κέντρο και βρήκα αυτή την γλυκύτατη έκπληξη να με περιμένει! Σ' ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου που με σκέφτηκες! Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει το blog μου και θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για αυτό το συμπαθέσταστο βραβείο που του χάρισες! Οι απαντήσεις που έδωσες μου άρεσαν πραγματικά πολύ, ιδιαίτερα συνειδητοποιημένες και ξεκάθαρες! Χαίρομαι, γιατί μέσα από αυτές σε γνωρίζουμε καλύτερα.. Πραγματικά είναι τόσο πιεσμένο το καθημερινό μου πρόγραμμά, καθώς και το πρόγραμμα blogging. Είναι αρκετά πράγματα που πρέπει να γίνουν και έχουν ήδη μείνει πίσω και έτσι δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να κάνω μία κανονική ανάρτηση για το βραβείο... Θα δημοσιεύσω όμως κάτι πιο σύντομο στη σελίδα μου στο facebook! Σ' ευχαριστώ πολύ και πάλι! Καλό μήνα εύχομαι και ένα όμορφο βράδυ Κυριακής!! Φιλιά πολλά!! <3 <3 <3

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Μόλις το είδα!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκεις το blog μου ενδιαφέρον!
      Για εμένα το blogging είναι το χόμπι μου και μου αρέσει πάρα πολύ! Ελπίζω να βρώ σύντομα το χρόνο να κάνω όλα αυτά που απαιτούνται για το βραβείο!!!
      Σε ευχαριστώ και πάλι! Φιλάκια!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και εύχομαι σε όλες μας καλή συνέχεια!!! Αύριο κιόλας θα έχω έτοιμο το post!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. Σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο και τις ευχές σου. Χαίρομαι ιδιαίτερα που σου αρέσει το blog μου. Θα προσπαθήσω να το κάνω! Σου εύχομαι πρώτα απο όλα υγεία και πολλά χαμόγελα! ;-) ;-)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. Οι απαντήσεις σου μου άρεσαν πολύ! Διασκέδασα ιδίως μ' αυτήν με το πώς γεννιούνται τα post σου. Όντως το Πήλιο είναι ατμοσφαιρικό και δίνει την έμπνευση για γράψιμο πάνω σε διάφορα θέματα και γιατί όχι και για beauty samples! (Μαρία από Όμορφη μέσα έξω)

      ΑπάντησηΔιαγραφή