Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Naked On The Run! We have a winner!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Φτάσαμε στην ώρα της ανακοίνωσης του νικητή του πρώτου μου Giveaway! Καταρχήν, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό για αυτή την όμορφη παλέτα, την Naked On The Run της Urban Decay. Ακόμα περισσότερο θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που, παρόλο που δεν ήταν απαραίτητο για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, έγιναν μέλη του blog μου ή με ακολούθησαν στο Google+. Ένας διαγωνισμός είναι προφανές ότι έχει σκοπό να διαφημίσει και να προωθήσει ένα blog ώστε να αποκτήσει περισσότερους followers. Ακόμα και έτσι, εύχομαι και ελπίζω ότι μερικά από τα νέα μέλη, μελλοντικά, θα μπουν στη διαδικασία να διαβάσουν και άλλες αναρτήσεις μου εκτός από αυτή του διαγωνισμού.





Πάμε λοιπόν στο αποτέλεσμα που όλοι περιμένατε. Είμαι λίγο αρχάρια με τους διαγωνισμούς οπότε συγχωρήστε μου κάποια λάθη που μπορεί να έχω κάνει. Μου πήρε λίγο χρόνο η διαδικασία του διαβάσματος των μηνυμάτων και της εξαίρεσης κάποιων διπλών ή κάποιων μηνυμάτων που δεν είχαν καθόλου στοιχεία (ούτε όνομα, ούτε mail), παρόλα αυτά έφτασα στο αποτέλεσμα που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία.



Συγχαρητήρια λοιπόν στη Ζωή Σκαρμούτσου!!! Είμαι σίγουρη ότι θα την ευχαριστηθεί πολύ αυτήν την παλέτα!  H Ζωή έχει ήδη ενημερωθεί με e-mail και θα πρέπει να μου στείλει τα στοιχεία της εντός 48 ωρών ώστε να κατοχυρώσει το δώρο της, διαφορετικά θα πρέπει να επαναλάβω την κλήρωση. Το δώρο θα αποσταλεί από εμένα με ταχυδρομείο με δικά μου έξοδα, και δεν φέρω καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή καταστροφή του.

Ο διαγωνισμός έχει προωθηθεί από τα ακόλουθα sites διαγωνισμών:  
kerdise-to.gr  ediagonismoi.gr  saveandwin.gr  diagonismos.gr

Κορίτσια, το ξέρω ότι οι υπόλοιπες μπορεί να απογοητευθήκατε λίγο που δεν κερδίσατε. Μακάρι να μπορούσα να μοιράσω περισσότερα δωράκια σε όλες. Μείνετε όμως συντονισμένες, γιατί σύντομα θα ακολουθήσει διαγωνισμός με το προϊόν που ήρθε πρώτο στην wishlist των περισσοτέρων συμμετεχόντων σε αυτόν τον διαγωνισμό. Μπορείτε να μαντέψετε ποιο είναι αυτό;



2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στην τυχερή,γενικά φλερτάρω εδώ και καιρό με παλέτες της urban decay και όλο μου ξεφεύγουν,κάποια στιγμή θα αγοράσω που θα μου πάει :)
    Πολύ όμορφο το blog σου,έκανα μια βόλτα,και έγινα και μέλος του,θα χαρώ αν γίνεις και εσύ στο δικό μου,
    φιλιά,
    Δέσποινα.
    http://lipstickandlacelov.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι, η Urban Decay ειναι εγγύηση, ειδικά οι σκιές της εχουν απίστευτη απόδοση και διάρκεια.
      Σ'ευχαριστώ και σε καλωσορίζω στο blog μου! Έκανα και εγώ μια βόλτα στο δικό σου, μου άρεσε πολύ και έγινα μέλος.
      Φιλιά!!!

      Διαγραφή