Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

April Beauty Pick-Me-Ups

Είναι κάποιες μέρες που κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και νιώθεις κάπως, πώς να το περιγράψω, κάπως... Μπορεί να είσαι κουρασμένη ή απλά να είναι η ψυχολογία σου τέτοια που σου δίνει την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά με το πρόσωπο ή τα μαλλιά σου. Υπάρχουν κάποια προϊόντα όμως που καταφέρνουν να σου φτιάχνουν τη διάθεση, να σου ανεβάζουν την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση. Ξεκινάω λοιπόν και εγώ τις κλασσικές αναρτήσεις με τα αγαπημένα του μήνα που πέρασε και είναι αυτά που με κάνουν να χαίρομαι λίγο παραπάνω όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη!!!


April favorites
April favorites

Τα αγαπημένα αυτού του μήνα είναι προϊόντα περιποίησης προσώπου/μαλλιών και κάποια προϊόντα μακιγιάζ. Πάμε να τα δούμε!

  • Bourjois Rouge Edition Velvet
Δεν είμαι φανατική των ματ κραγιόν, παρόλο που όταν τα βλέπω στα περιοδικά ή σε άλλες κοπέλες φαίνονται υπερβολικά όμορφα. Ο λόγος είναι ότι, για να φαίνεται ωραίο το αποτέλεσμα, πρέπει να είναι εξαιρετικά ενυδατωμένα τα χείλη και να μην παρουσιάζουν σκασίματα. Αυτό για μένα σημαίνει καθημερινή απολέπιση στα χείλη και extra περιποίηση με balms. Παρόλα αυτά, από τότε που κυκλοφόρησε η Bourjois τη σειρά Rouge Edition Velvet μου άρεσαν τόσο πολύ οι αποχρώσεις τους που έγιναν αμέσως τα αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ που δεν λείπουν ποτέ από τη τσάντα μου. H απόχρωση Nude-ist (07), αλλά και η εντελώς καινούργια Don't pink of it! (10), ήταν οι αποχρώσεις που φορούσα καθημερινά μέσα στον Απρίλη.


Bourjois Rouge Edition Velvet
Bourjois Rouge Edition Velvet

Bourjois Rouge Edition Velvet, left Nude-ist, right Don't Pink on it!
Bourjois Rouge Edition Velvet, left Nude-ist, right Don't Pink of it!

  • Maybelline Master Graphic Eyeliner
Ένα μολύβι που γράφει υπέροχα και μπορεί να το χρησιμοποιήσει ακόμα και η πιο άσχετη (όπως εγώ!) και με το πιο ασταθές χέρι (όπως το δικό μου). Η μύτη του μολυβιού μοιάζει με μαρκαδόρου και έχει τέτοια κλίση που μπορείς να κάνεις πανεύκολα και λεπτή και χοντρή γραμμή. Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι δεν γράφει τόσο έντονα το μαύρο με το πρώτο πέρασμα.


Maybelline Master Graphic Eyeliner
Maybelline Master Graphic Eyeliner

  • Philip Kingsley Elasticizer
Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να δοκιμάσω το θρυλικό προϊόν που ο Philip Kingsley δημιούργησε ειδικά για την Audrey Herburn πριν από πολλά χρόνια. Ήταν τότε που εισήχθη στον χώρο της περιποίησης μαλλιών ο όρος "θεραπεία προ-λουσίματος". Το Elasticizer χρησιμοποιείται σαν μάσκα μαλλιών για μισή ώρα (ή και περισσότερο) πριν από το λούσιμο και έχει άμεσα αποτελέσματα. Τα μαλλιά αποκτούν ζωντάνια, ελαστικότητα και νεύρο και φαίνονται λαμπερά και απόλυτα υγιή. Το Elasticizer και το Philip Kingsley Daily Damage Defence, ένα conditioning spray που προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα, ήταν τα προϊόντα φροντίδας που χρησιμοποίησα περισσότερο αυτό το μήνα. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα τόσο από τα αποτελέσματα που σίγουρα θα το αγοράσω στο μέλλον όταν φυσικά θα πετύχω μια καλή έκπτωση σε κάποιο ξένο online shop γιατί στα ελληνικά e-shops η τιμή του είναι πολύ υψηλή.


Philip Kingsley Elasticizer
Philip Kingsley Elasticizer

  • Essie nail polish in Suite Retreat
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για το brand, αυτό το μήνα, όπως και τους προηγούμενους, φόρεσα, ξαναφόρεσα και λάτρεψα αυτό το βερνίκι της Essie σε μπλε-μωβ απόχρωση.


Essie nail polish in Suite Retreat
Essie nail polish in Suite Retreat

  • I love... Body Butter Strawberries and Cream
Αγαπώ... αυτή την εταιρεία για τις μοναδικές μυρωδιές που μας προσφέρει. Ειδικά οι λοσιόν και τα butters σώματος, αλλά και τα αφρόλουτρα τους είναι το κάτι άλλο. Η φραουλένια μυρωδιά αυτού του body butter είναι ονειρεμένη, η υφή, σαν μους, της κρέμας είναι τέτοια που νομίζεις ότι έχεις μπροστά σου μια τούρτα φράουλα έτοιμη να την φας!


I love... Body Butter Strawberries and Cream
I love... Body Butter Strawberries and Cream

  • The Konjac Sponge, French Pink Clay (Tired & Devitalized Skin)
Μια καινούργια μου εμμονή είναι αυτή του καθαρισμού του προσώπου! Τον περισσότερο χρόνο στο μπάνιο (μπορεί και συνολικά 20 λεπτά την ημέρα) τον ξοδεύω τελευταία στον πρωινό και βραδινό καθαρισμό. Ένα από τα αγαπημένα μου gadgets έχει γίνει τελευταία το Konjac sponge. Νομίζω ότι δεν χρειάζονται συστάσεις για αυτό το φοβερό σφουγγαράκι που μας έρχεται (από που αλλού!) από την μακρινή Κορέα και συγκεκριμένα από το ηφαιστειογενές νησί Jeju, γνωστό για πολλά προϊόντα ομορφιάς που βασίζονται σε συστατικά που βρίσκονται εκεί. Έχω πλέον αποκτήσει μια σχέση εξάρτησης με το Konjac μου, το χρησιμοποιώ καθημερινά, το προσέχω να στεγνώνει καλά και αυτό με τη σειρά του φροντίζει το πρόσωπο μου τέλεια!


The Konjac Sponge, French Pink Clay (Tired & Devitalized Skin)
The Konjac Sponge, French Pink Clay (Tired & Devitalized Skin)

  • The Wet Brush squirt - Blue
Τι να πρωτοπώ για το Wet Brush; Το αγαπώ, δείτε αν θέλετε και το review που έχω κάνει. Πρόσφατα έλαβα και το Wet Brush squirt, το οποίο είναι τοσοδούλικο και όταν το είδα σκέφτηκα "Όμορφο είναι αλλά μπορεί αυτό το τόσο μικρό βουρτσάκι να χειριστεί τις μαλλούρες μου;" Κορίτσια, μιλάμε για πολύ μαλλί!!! Κι όμως, τα κατάφερε τέλεια! Δε θα το πίστευα αν δε το δοκίμαζα αλλά είναι καταπληκτικό, ξεμπερδεύει τα μαλλιά μου πανεύκολα! Και το κυριότερο χωράει άνετα στο μικροσκοπικό νεσεσέρ που βάζω στη τσάντα μου!!!


The Wet Brush squirt - Blue
The Wet Brush squirt - Blue

Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα του Απρίλη. Ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα αυτό το μήνα;



15 σχόλια:

  1. Φανταστικά όλα! Ένα και ένα! Δεν έχω δοκιμάσει το konjac sponge αλλά το έχω στο μυαλό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστικά όλα! Ένα και ένα! Δεν έχω δοκιμάσει το konjac sponge αλλά το έχω στο μυαλό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφα τα αγαπημένα σου, φοβερό βερνίκι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αυτο το βερνικι ειναι απο τα αγαπημενα μου, εχω κανει και ξεχωριστη αναρτηση γι αυτο. Φιλιά:)

      Διαγραφή
  4. Πόσο όμορφα τα Rouge Edition Velvet της Bourjois!! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι ομορφα, πιο ακριβα απο τα Velvet matte της Golden Rose αλλα ευτυχως δεν ξεραινουν τοσο πολυ τα χειλη μου.

      Διαγραφή
  5. πολυ ωραια τα αγαπημενα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή τη wet brush θέλω πολύ να τη δοκιμάσω! Και έχει & θεϊκό χρώμα! :)
    Το Konjac sponge κάνει όντως τόσο καλή δουλειά, όσο φημολογείται?

    Buenas noches!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H wet brush ειναι πολυ καλη, ξεμπερδευει τα μαλλια χωρις να πονας καθολου. Αν βεβαια εχεις την Tangle Teezer δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο.Το Konjac sponge ειναι εξαιρετικο, αξιζει να το δοκιμασεις. Καλο βραδακι!

      Διαγραφή
  7. Τα περισσότερα από αυτά τα έχω στο μάτι και ειδικά τα κραγιόν από bourjois... Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κραγιον της Bourjois, αν σου αρεσουν τα ματ και τα lip stains ειναι must. Δε φευγουν με τιποτα. Καλο βραδάκι!!!

      Διαγραφή
  8. Αγαπώ το Konjac spong καθώς επίσης την κρέμα σώματος από I love.. Θέλω πολύ να δοκιμάσω τα κραγιόν της Bourjois, έχω ακούσει τόσο θετικά σχόλια.Υπέροχες αποχρώσεις!! Φιλιά κούκλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τα κραγιον της Bourjois ειναι λατρεια και οι αποχρωσεις ειναι φοβερες. Ανυπομονω τωρα να ερθουν και τα Rouge Edition Aqua που με μια ματια στις αποχρωσεις εχω ηδη ξετρελαθει. Φιλακια, καλο Σαββατοβραδο!

      Διαγραφή
  9. Τί όμορφα που είναι όλα!! Δεν ήξερα ποιο μου αρέσει περισσότερο!! Φιλακια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή