Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Travelling and sampling in Karpenisi - Part 2

Στην προηγούμενη ανάρτηση σας μίλησα για το ταξίδι μου για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στο Καρπενήσι. Εκεί σας παρουσίασα κάποια από τα δείγματα που δοκίμασα σε αυτή την εκδρομή (δείτε εδώ). Συνεχίζω με μερικά ακόμα δείγματα αλλά πρώτα θα ήθελα να σας δείξω μια φωτογραφία από μια υπέροχη βιτρίνα που με εντυπωσίασε και την οποία πέτυχα στο εμπορικό κέντρο του Καρπενησίου. Η βιτρίνα του καταστήματος BeautyQuerie ανήκει στην makeup artist Βασιλική Σιαξαμπάνη η οποία, όπως βλέπετε και στη φωτό, φέρνει προϊόντα από The Balm αλλά και Mememe, Beauty is Life, Jessica και China Glaze!!! Ουαουυυ, τυχερές που είναι οι Καρπενησιώτισσες !!!


BeautyQuerie, a shop dedicated to beauty in Karpenisi


Πάμε να δούμε τι άλλο δοκίμασα σε αυτό το ταξίδι:



Part 2 of samples tested in Karpenisi
Samples tested in Karpenisi

  • Dr. Bronner's 8-in-1 Citrus Orange Pure Castile Soap
Τι είναι το σαπούνι Καστίλης; Δεν είναι κάτι εξωτικό κορίτσια, είναι σαπούνι από ελαιόλαδο, απλά επειδή οι Ισπανοί είναι ίσως λίγο πιο καλοί στο μάρκετινγκ, κατάφεραν να προωθήσουν καλύτερα στο εξωτερικό ένα προϊόν που και εμείς το φτιάχνουμε ίσως και καλύτερα. Το συγκεκριμένο της εταιρείας Dr. Bronner's έχει αγνή σύνθεση και αν θέλετε μπορείτε να το βρείτε πλέον και στο site organicbrands. Το δοκίμασα στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο και εντυπωσιάστηκα γιατί δεν ένιωσα καμία ξηρότητα και φυσικά λάτρεψα το άρωμα πορτοκαλιού.


Dr. Bronner's 8-in-1 Citrus Orange Pure Castile Soap
Dr. Bronner's 8-in-1 Citrus Orange Pure Castile Soap

  • La Roche-posay Rosaliac CC cream, spf30
Αυτή η κρέμα δυστυχώς δε μου άρεσε. Ενώ χρωματικά μου ταίριαξε απόλυτα, δε μου παρείχε καμία σχεδόν κάλυψη και έτσι αναγκαζόμουν να βάζω από πάνω BB για να έχω ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Ο κύριος σκοπός της βέβαια είναι η κάλυψη αλλά και η μείωση της ερυθρότητας που παρουσιάζεται σε κάποια ευαίσθητα δέρματα οπότε για κάποιες που έχουν μόνο αυτό το πρόβλημα είναι ίσως η ιδανική κρέμα.


La Roche-posay Rosaliac CC cream
La Roche-posay Rosaliac CC cream

  • Korres Tinted Sunscreen Face cream Red Grape, spf 50
Είναι μια αντηλιακή κρέμα του Κορρέ που δε μου άρεσε καθόλου. Το άρωμα της κρέμας καταρχήν, ίσως λόγω του υψηλού SPF ήταν κάπως αποπνικτικό. Το χρώμα, αν και βγαίνοντας από το δείγμα, εκ πρώτης όψεως, φαινόταν ταιριαστό με την επιδερμίδα μου, κατά την εφαρμογή γινόταν κάπως πορτοκαλί. Τέλος, η κρέμα ήθελε πολύ δούλεμα για να απλωθεί ομοιόμορφα. Ακόμα δηλαδή και χωρίς το χρώμα, για εφαρμογή στη θάλασσα, δε θα την προτιμούσα.


Korres Tinted Sunscreen Face cream Red Grape
Korres Tinted Sunscreen Face cream Red Grape

  • Eve Lom Cleanser
Είπα και εγώ να δοκιμάσω άλλο ένα cleansing balm. Είναι η νέα μόδα στον καθαρισμό προσώπου και έχω ήδη δοκιμάσει μερικά, με αγαπημένο το cleansing balm της Banila Co, το Clean it Zero. Το balm της Eve Lom θεωρείται από πολλούς top στην κατηγορία του, εγώ παρόλα αυτά δυσκολεύτηκα πολύ στη χρήση του, ίσως γιατί θέλει λίγο περισσότερο δούλεμα για να λιώσει στο πρόσωπο. Δε μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε και λόγω της υπερβολικά  υψηλής τιμής του δε θα το αναζητήσω.


Eve Lom Cleanser
Eve Lom Cleanser

  • Giorgio Armani Eyes to Kill mascara
Μια από τις πολλές μάσκαρες σε travel size που έχω μαζέψει από περιοδικά είναι και αυτή του Giorgio Armani, η Eyes to Kill. Σε γενικές γραμμές, μου άρεσε, μάκρυνε αρκετά τις βλεφαρίδες, με κάποιο extra χτίσιμο έδινε και όγκο χωρίς να τις κολλάει, το μόνο αρνητικό ήταν ότι μετά από μερικές ώρες την ένιωθα να "εγκαταλείπει" τις βλεφαρίδες μου. Μια καλή μάσκαρα μεν αλλά τίποτα το εξαιρετικό που να δικαιολογεί την υψηλή τιμή της.


Giorgio Armani Eyes to Kill mascara
Giorgio Armani Eyes to Kill mascara

Αυτά ήταν τα δειγματάκια που χρησιμοποίησα σε αυτές τις διακοπές. Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά; Περιμένω τα σχόλια σας!!!

7 σχόλια:

  1. Και εγώ δεν ενθουσιάστηκα με αυτήν την μάσκαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι, έχω δοκιμάσει καλύτερες και με πολύ χαμηλότερη τιμή. Καλό βράδυ:)))

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφα τα δείγματακια δεν έτυχε να δοκιμάσω κάτι απο αυτά .. Πολύ καλό post, φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφο το Καρπενήσι!! Έχω δοκιμάσει και εγώ την mascara Armani και μου άρεσε πάρα πολύ!!Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Καρπενησι ειναι απο τους πιο ομορφους ορεινους προορισμους, σιγουρα θα ξαναπαω! Η μασκαρα μου αρεσε αρκετα, ενα θεμα ειχα μονο με τη διαρκεια της στα ματια μου...

      Διαγραφή
  4. Έχω κι' γω τη μάσκαρα σε δείγμα, δώρο από περιοδικό και συμφωνώ μαζί σου, δεν είναι τόσο καλή για την τιμή της... Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δυστυχως δεν ηταν κατι το εξαιρετικο. Φυσικα, αν ηταν πιο φτηνη μπορει και η κριτικη μου να ηταν διθυραμβικη γιατι δεν προκειται για μια κακη μασκαρα απλα οταν δινεις πολλα χρηματα εχεις και περισσοτερες προσδοκιες!!! Φιλια

      Διαγραφή