Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Just Another Mani(c) Sunday - Flowerista Act 2, The Winners

Γεια σας κορίτσια! Ζέστανε ο καιρός επιτέλους!!! Ελπίζω να περάσατε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο με μπανάκια και ηλιοθεραπεία σε κάποια όμορφη παραλία. Εγώ, παρόλο που είχα αρκετές δουλίτσες, μια βουτιά πρόλαβα να την κάνω!


Essie Nail polishes from Left to Right: Blossom dandy, Flowerista, Garden Variety
Essie Nail polishes from Left to Right: Blossom dandy, Flowerista, Garden Variety


Ήρθε λοιπόν η ώρα να σας ανακοινώσω τις νικήτριες του διαγωνισμού με τα βερνίκια της Essie από την συλλογή Flowerista. Θέλω καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας και να σας υποσχεθώ ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι αντίστοιχοι διαγωνισμοί στα πλαίσια της στήλης "Just Another Mani(c) Sunday", για αυτό μείνετε συντονισμένες.


Οι νικήτριες λοιπόν που κερδίζουν από ένα βερνίκι είναι οι:

Morfopoulou Maria, η οποία κερδίζει το Essie nail polish in Blossom Dandy,
Vaso Theodorakopoulou, η οποία κερδίζει το Essie nail polish in Garden Variety,
ΕΥΦΗΜΙΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία κερδίζει το Essie nail polish in Flowerista.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια, θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί τους και θα περιμένω απάντηση για την κατοχύρωση του δώρου τους μέσα στις επόμενες 72 ώρες. Μετά την αποστολή του δώρου θα περιμένω από τις νικήτριες από μια φωτογραφία με το βερνίκι φορεμένο για να την αναρτήσω στο τρίτο μέρος του Act.

Σήμερα είπα και εγώ να χρησιμοποιήσω ένα βερνίκι πάλι από τη συλλογή Flowerista της Essie για το μανικιούρ της εβδομάδας. Έτσι, διάλεξα το Petal Pushers, ένα πολύ όμορφο γκρι που μπλεδίζει. Το αγαπώ πολύ αυτό το χρώμα, είναι πολύ κομψό και κατά τη γνώμη μου μπορείς άνετα να το φοράς όλο το χρόνο.


Essie nail polish in Petal Pushers
Essie nail polish in Petal Pushers


Αυτά από μένα! Τι βερνίκια θα θέλατε να δείτε στον επόμενο διαγωνισμό; Θα βοηθούσε πολύ η γνώμη σας για να αποφασίσω τα δώρα.


Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα εύχομαι σε όλους!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου