Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Let's talk bubbles!!!

Τι κάνετε κορίτσια; Σήμερα και ενώ όλοι οι άντρες λογικά θα μιλάνε για το Champions League, εμείς θα μιλήσουμε για bubbles! Συγκεκριμένα, θα σας παρουσιάσω δυο προϊόντα που αγόρασα αυτή την εβδομάδα και που μου άρεσαν πολύ. Και τα δυο τυχαίνει είτε λόγω ονόματος είτε λόγω χρώματος να σε παραπέμπουν σε bubbles και τσιχλόφουσκες!!!


Erre Due Bubble Blush in Pink Bubble and Essence gel nail polish in Bubble gum
Erre Due Bubble Blush in Pink Bubble and Essence gel nail polish in Bubble gum

Ένα από τα νέα προϊόντα που κυκλοφόρησαν μέσα στο Μάιο ήταν το Bubble Blush από την εταιρεία Erre Due. Για την εταιρεία δε νομίζω ότι χρειάζονται συστάσεις, όλες μας κάποια στιγμή πρέπει να χρησιμοποιήσαμε ένα βερνίκι νυχιών, ένα μολύβι ή μια μάσκαρα της εταιρείας. Την αγαπάμε και την εμπιστευόμαστε για τα ποιοτικά προϊόντα μακιγιάζ της τα οποία κυκλοφορούν σε μοναδικές αποχρώσεις.

Το Bubble blush λοιπόν είναι ένα blusher σε μορφή στικ με κρεμώδη υφή. Γενικά, δεν είμαι φανατική με τα κρεμώδη blushers, όμως το συγκεκριμένο με κέρδισε ακαριαία όταν το δοκίμασα στο χέρι μου και είδα ότι απορροφήθηκε αμέσως αφήνοντας ένα ματ τελείωμα. Κυκλοφορεί σε δυο αποχρώσεις, εγώ αγόρασα την ροζ (301 Pink Bubble) η οποία στο φως φαίνεται να έχει και κάποιους κοραλί τόνους, αλλά υπάρχει και σε πορτοκαλί (302 Orange Bubble). Η τιμή του είναι περίπου στα 12 € και το βρίσκεις σε όλα τα stands της Erre Due αλλά και online στο beautebeaute.


Erre Due Bubble Blush in 301 Pink Bubble
Erre Due Bubble Blush in 301 Pink Bubble


Erre Due Bubble Blush in 301 Pink Bubble swatch
Erre Due Bubble Blush in 301 Pink Bubble swatch

Πάμε σε μια άλλη bubbly εμμονή και αυτή δεν είναι άλλη από την απόχρωση Bubble gum του Gel nail polish της Essence. Άλλη μια επιτυχημένη σειρά από βερνίκια της Essence που όμως υπόσχεται μεγάλη διάρκεια και λάμψη. Αυτό φυσικά το επιτυγχάνεις, χρησιμοποιώντας παράλληλα τη βάση και το top coat της σειράς Gel nail polish, διαφορετικά το βερνίκι δε διαφέρει καθόλου από τα υπόλοιπα απλά βερνίκια της Essence. Το συγκεκριμένο βερνίκι δεν είναι οπάκ, είναι διάφανο με μικροσκοπικά glitter και μπορεί να φορεθεί άνετα μόνο του, για διακριτικό αποτέλεσμα, ή και πάνω από άλλο βερνίκι για να δώσει ένα εφέ gel στο χρώμα. Στη φωτογραφία το φοράω πάνω από το Sweet as Candy της Essence.


Essence the gel nail polish in Bubble gum and top and base coats
Essence the gel nail polish in Bubble gum and top and base coats


Essence the gel nail polish in Bubble gum
Essence the gel nail polish in Bubble gum

Αυτά από μένα! Αφήνω τώρα τις τσιχλόφουσκες και πάω να δω αγώνα. Neymar και Messi ή Buffon και Pirlo; Barcelona ή Juventus;

Μην χάσετε το αυριανό post με καινούργιο διαγωνισμό!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου