Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

July Beauty Pick-Me-Ups

Γεια σας αγαπημένες μου! Λίγες ώρες έμειναν πριν φύγω για διακοπές και η ανυπομονησία μου και ο ενθουσιασμός μου έχουν κορυφωθεί, δε με χωράει πλέον το σπίτι μου. Μια λίγο καθυστερημένη ανάρτηση έμεινε (ας όψεται η πολλή δουλειά στο γραφείο) για τα αγαπημένα του Ιουλίου και θα τα ξαναπούμε πάλι από Σεπτέμβριο.


July Favorites
July Favorites


Τον Ιούλιο δοκίμασα αρκετά καινούργια προϊόντα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον, προϊόντα από αγαπημένες εταιρείες που δε με απογοήτευσαν. Πάμε να τα δούμε.



Frezyderm Sea Side Dry Mist spf50+ and Anti-Thermal Water Mist
Frezyderm Sea Side Dry Mist spf50+ and Anti-Thermal Water Mist
Τα "όπλα" μου
Η Frezyderm είναι μια ελληνική εταιρεία που έχει εδραιωθεί στο χώρο των δερμοκαλλυντικών και ιδιαίτερα τα αντηλιακά της είναι πολύ επιτυχημένα και αγαπημένα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια νέα σειρά αντηλιακών για όλη την οικογένεια και δεν έχασα την ευκαιρία να δοκιμάσω κάποια από αυτά. To Sea Side Dry Mist με SPF 50+ έχει μια εξαιρετικά εντυπωσιακή συσκευασία και είναι ένα "όπλο" ενάντια στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Μαζί με αυτό ήρθε να προστεθεί και το Anti-Thermal Water Mist (δειτε εδώ), απαραίτητο συμπλήρωμα που δίνει άμεση δροσιά και extra προστασία στο αφυδατωμένο από τον ήλιο δέρμα. Η τσάντα θαλάσσης μου γέμισε καλούδια!!!



Nivea Body Conditioner Firming with Q10
Nivea Body Conditioner Firming with Q10
Τι άλλο μένει;
Μα πραγματικά, τι άλλο έχει μείνει για να μας προσφέρει μέσα στο ντους η αγαπημένη μας Nivea; Αρχικά, μας απάλλαξε από τη βαρετή διαδικασία της ενυδάτωσης μετά το μπάνιο και της αναμονής να απορροφηθεί η κρέμα, κυκλοφορώντας τα επιτυχημένα conditioner σώματος που όλες λατρέψαμε. Τώρα, σε απαλλάσσει και από την εφαρμογή συσφικτικής κρέμας γιατί το νέο της conditioner περιέχει συστατικά που προσφέρουν σύσφιξη όπως μικροπέρλες συνενζύμου Q10. Το άρωμα της λίγο περίεργο, έχει μια κάπως φαρμακευτική εσάνς στην αρχή (μάλλον οφείλεται στην μενθόλη) αλλά στο τέλος σου μένει ένα άρωμα εσπεριδοειδούς που προσωπικά εμένα μου αρέσει πολύ. Νιώθω το δέρμα μου λείο και απαλό, όσο για την σύσφιξη δε μπορώ να πω ότι είδα κάτι εξαιρετικό, αλλά δεν είδα και κάτι χειρότερο από αυτό που προσφέρουν οι συνηθισμένες συσφικτικές κρέμες που τελικά κοστίζουν πολύ περισσότερο. It's a keeper!!!



Korres Cheek Butters and Lip Butter Glaze
Korres Cheek Butters and Lip Butter Glaze
Χειλάκι πετροκέρασο και μάγουλο βερίκοκο!!!
Πριν από λίγο καιρό αγόρασα μερικά από τα νέα σετ του Korres (δείτε εδώ) και από αυτά ερωτεύτηκα τα Korres Cheek Butter και Korres Lip Butter Glaze. Τα cheek butters τα χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση και τα έχω λατρέψει αλλά περισσότερο έχω ξετρελαθεί με το lip butter glaze το οποίο έχει αρκετά καλή χρωματική απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια από αυτή που περιμένεις από ένα gloss.



L'oreal EverRich Nourishing & Flowing shampoo and Elvive Extraordinary Oil Balm Mask
L'oreal EverRich Nourishing & Flowing shampoo and Elvive Extraordinary Oil Balm Mask
Και έπεσαν οι μάσκες!
Η μάσκα της L'oreal από τη σειρά Elvive Extraordinary Oil με εξέπληξε ευχάριστα. Πρώτον, είναι πολύ ελαφριά, τόσο ώστε να μπορείς να τη χρησιμοποιείς αρκετά συχνά. Εγώ την απλώνω κάθε δυο μέρες σαν conditioner και νιώθω ότι δε βαραίνει καθόλου τα μαλλιά μου. Δεύτερον, το άρωμα της, αχ το άρωμα της, είναι τόσο μεθυστικό που αυτό από μόνο του είναι ένας λόγος για να δοκιμάσεις αυτή τη μάσκα. Από L'oreal επίσης δοκίμασα αυτή την περίοδο και ένα σαμπουάν της σειράς EverRiche για θρέψη των ξηρών μαλλιών. Η L'oreal έχει κυκλοφορήσει σειρές σαμπουάν χωρίς sulfate όπως τα EverRiche, EverPure, EverSleek τα οποία δυστυχώς δεν τα βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα, κάποια όμως μπορείς να τα βρεις στον Χαρμάνη. Έτσι, ψάχνοντας να βρω ένα απαλό σαμπουάν χωρίς sulfate, συνάντησα το EverRiche Nourishing & Flowing shampoo το οποίο χρησιμοποίησα αρκετά μέσα στον Ιούλιο.



Youth Lab Beauty Tool
Youth Lab Beauty Tool
Πρόσωπο βελούδινο με Youth Lab
Αυτό το θαυματουργό βουρτσάκι έγινε σχεδόν η προέκταση του χεριού μου αυτό το μήνα. Είναι το τέλειο gadget αν επιθυμείς ένα εργαλείο που να σου προσφέρει πολύ καλό καθαρισμό και απολέπιση χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις το τεράστιο ποσό που χρειάζεται για ένα Clarisonic. Δε θα σας πω ότι είναι εξίσου αποτελεσματικό, σίγουρα το Clarisonic τα αξίζει τα λεφτά του, όμως για κάποιον που δε θέλει ή δε μπορεί να διαθέσει τόσα χρήματα είναι νομίζω μια πολύ καλή εναλλακτική επιλογή. Εκείνο που λατρεύω σε αυτό το μικρό εργαλείο είναι οι απίστευτα απαλές τριχούλες του που δεν ερεθίζουν το κάπως ευαίσθητο δέρμα μου και το πόσο λάμπει το πρόσωπο μου μετά από τη χρήση του. Μπράβο στη Youth Lab που κυκλοφόρησε ένα τόσο έξυπνο beauty tool.



Vaseline Intensive Care spray moisturizer
Vaseline Intensive Care spray moisturizer
Summer Dreams with summer creams
ΟΚ, αυτό το μήνα ξεσάλωσα λίγο με τις αγορές προϊόντων για το σώμα, κάτι οι καλοκαιρινές προσφορές, κάτι τα περιοδικά, γέμισε το μπάνιο μου με κρέμες/λοσιόν σώματος που αρκούν για να περάσω μέχρι το τέλος του χρόνου. Από όλες όμως ξεχώρισα μια λοσιόν σώματος σε μορφή spray που δεν είναι άλλη από τη Vaseline Intensive Care spray moisturizer. Με εντυπωσίασε καταρχήν η συσκευασία της με το ασφαλές καπάκι που δεν χρειάζεται να το αφαιρέσεις (απλά το γυρίζεις), επίσης η εφαρμογή της ήταν άψογη γιατί το spray έχει συγκεντρωμένη κατεύθυνση, δεν σπαταλάται δηλαδή στον αέρα και τέλος είναι πολύ λεπτόρρευστη η υφή της λοσιόν και έτσι σε μερικά δευτερόλεπτα έχει απορροφηθεί και δεν χρειάζεται να περιμένεις για να ντυθείς. Δοκίμασα το body spray με αλόη και σίγουρα θα δοκιμάσω και τα άλλα δυο που κυκλοφορούν.



Essence Nauti Girl nail polishes in 02 Oh captain my captain and 03 miss navy
Essence Nauti Girl nail polishes in 02 Oh captain my captain and 03 miss navy
Nails for Nauti girls
Σε όλα τα κορίτσια, μικρά και μεγάλα, αρέσουν τα προϊόντα της Essence και εγώ δε θα μπορούσα να αποτελώ εξαίρεση. Πρόσφατα η Essence, κάνοντας ένα λογοπαίγνιο με τις λέξεις Nauti(cal) (ναυτικό) και Naughty (άτακτο), κυκλοφόρησε μια σειρά μακιγιάζ σε αποχρώσεις του γαλάζιου, μπλε και κόκκινου για όσες αρέσει το ναυτικό στυλ. Αυτό το μήνα λοιπόν διάλεξα δυο βερνίκια από τη σειρά Nauti Girl που χρησιμοποίησα κυρίως στα πόδια.



L'oreal La Palette and Maybelline The nudes
L'oreal La Palette and Maybelline The nudes
L'oreal vs Maybelline - The Nude Battle
Αν και απέφυγα αρκετά το μακιγιάζ αυτό το μήνα που ήταν αρκετά ζεστός προς το τέλος του, δε μπόρεσα να αντισταθώ στις νέες nude παλέτες που κυκλοφόρησαν σχεδόν ταυτόχρονα στις αρχές του Ιουλίου η L'oreal και η Maybelline. Η L'oreal La Palette και η Maybelline The Nudes είναι δυο πολύ καλές εναλλακτικές των Naked της Urban Decay, με έναν καλό συνδυασμό ματ και shimmering σκιών για διακριτικό ή smoky μακιγιάζ . Σύντομα θα ακολουθήσει και ανάρτηση με swatches και αναλυτικότερο review των δυο παλετών.


Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα μου μέσα στον Ιούλιο. Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά; Περιμένω τις εντυπώσεις και τα σχόλια σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου