Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Just Another Mani(c) Sunday - Peaches and Beaches Act2, Winners

Γεια σας κούκλες! Σήμερα, λίγο καθυστερημένα, γιατί υπάρχει τρελό τρέξιμο στη δουλειά λίγο πριν φύγουμε για διακοπές, θα ανακοινώσω τον νικητή του Giveaway με τα βερνίκια της Essie. Πρώτα, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμμετοχή και να σας υποσχεθώ, με τον ερχομό του φθινοπώρου, νέους και ακόμα πιο δυνατούς διαγωνισμούς με όμορφα βερνίκια μέσα από τη σειρά Just Another Mani(c) Sunday.


My idea of relaxation on summer holidays!!!
My idea of relaxation on summer holidays!



Ο νικητής λοιπόν του διαγωνισμού που θα χαρεί αυτά τα όμορφα βερνίκια της συλλογής Peach Side Babe της Essie και θα λάμψει με υπέροχα μανικιούρ για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, είναι η:




Συγχαρητήρια στη νικήτρια Dora Barbaresou!!! Σύντομα θα αποσταλεί mail και θα περιμένω απάντηση εντός 72 ωρών για να κατοχυρωθεί το δώρο διαφορετικά θα αναγκαστώ να επαναλάβω την κλήρωση.

Τέλος, θα ήθελα να σας δείξω τη φωτογραφία με το βερνίκι Flowerista της Essie που κέρδισε η φίλη μας Ευφημία στον προηγούμενο διαγωνισμό. Είναι πολύ όμορφο!


Essie Flowerista
Essie Flowerista, photo by Efi Giotopoulou

Και πάλι σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή και ελπίζω να ρίχνετε μια ματιά και στις υπόλοιπες αναρτήσεις πέρα των διαγωνισμών. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι, καλές διακοπές και καλή ξεκούραση! Να περνάτε όμορφα!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου