Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Α Teeny Tiny Korres Haul

Σήμερα θα σας παρουσιάσω κάποιες αγορές που έκανα τελευταία από την εταιρεία Korres. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν κάποια σετ στα φαρμακεία τα οποία ήθελα πάρα πολύ γιατί περιείχαν μερικά προϊόντα που, ενώ στην Αμερική κυκλοφορούν εδώ και πολλά χρόνια, εδώ στην Ελλάδα δεν μπορούσαμε να τα βρούμε (ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί!!!).


Korres Lips and Cheeks set and Korres Pomegranate Set


Πάμε να δούμε τα περιεχόμενα των δυο σετ.

Το πρώτο σετ περιείχε προϊόντα για τα χείλη και τα μάγουλα. Για τα χείλη, ένα lip balm από τη σειρά Lip Butter Glaze στην απόχρωση Quince (Κυδώνι) το οποίο με μια πρώτη δοκιμή με εντυπωσίασε γιατί έχει πολύ έντονη απόδοση χρώματος που διαρκεί αρκετά με δεδομένο οτι μιλάμε για lip balm. Η σειρά αυτή δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, ενώ στην Αμερική κυκλοφόρησε το 2011 (!!!). Για τα μάγουλα, δυο κρεμώδη ρουζ, από τη σειρά Cheek butters σε πολύ γλυκούλικες συσκευασίες, ένα στην απόχρωση Philia Rose, ένα απαλό ροζ και ένα στην απόχρωση Chara Crimson, ένα σκούρο κερασί. Η σειρά κυκλοφόρησε στην Αμερική το 2012(!!!).


Korres Lips and Cheeks set: Lip Butter Glaze in Quince and Cheek Butters in Philia Rose and Chara Crimson
Korres Lips and Cheeks set: Lip Butter Glaze in Quince and Cheek Butters in Philia Rose and Chara Crimson

Το δεύτερο σετ υπόσχεται κάλυψη με ματ αποτέλεσμα σε 3 βήματα. Στο πρώτο βήμα, χρησιμοποιούμε τη μάσκα καθαρισμού με Ρόδι, ένα αγαπημένο προϊόν για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε το Pomegranate Face Primer, ένα από τα primers του Korres που κάνουν μεγάλη επιτυχία στην Αμερική γιατί είναι από τα λίγα που κυκλοφορούν χωρίς σιλικόνη. Ενδείκνυται για τις λιπαρές επιδερμίδες με μεγάλους πόρους ενώ το primer με βιταμίνη Ε για κανονικές/ξηρές επιδερμίδες μπορούμε να το βρούμε σε άλλο σετ. Τέλος, σφραγίζουμε με την Multivitamin Compact Powder, μια πούδρα σε κόμπακτ μορφή που λατρεύω και έχω πάντα στην τσάντα μου για τα ενδιάμεσα φρεσκαρίσματα.


Korres Pomegranate set: Pomegranate Cleansing Mask, Pomegranate Face Primer and Multivitamin Compact Powder
Korres Pomegranate set: Pomegranate Cleansing Mask, Pomegranate Face Primer and Multivitamin Compact Powder


Αυτά ήταν δυο από τα σετ που κυκλοφόρησε ο Korres. Μπορείτε να τα βρείτε στα φαρμακεία στην τιμή 19,95€ και στα online φαρμακεία με κάποια extra έκπτωση. Εγώ τα βρήκα στο pharmacydiscount στα 12,97€, μια πολύ καλή προσφορά. Επίσης, κυκλοφορούν από ό,τι είδα μερικά ακόμα αρκετά ενδιαφέροντα σετ, όπως το Wild Rose Illuminating Set και το Korres Sun-kissed Cheeks set.

Είναι πάντως κρίμα μια ελληνική εταιρεία, όπως ο Korres, να μη κυκλοφορεί όλα της τα προϊόντα στη χώρα της και να προτιμάει να τα λανσάρει πρώτα στο εξωτερικό. Να μη μιλήσω και για την παραγωγή τους που από ότι είδα στα συγκεκριμένα προϊόντα γίνεται στην Ιταλία ενώ κανονικά και για ενισχυθεί η ελληνική οικονομία, θα έπρεπε τα πάντα να παράγονται εδώ. Σίγουρα θα υπάρχει μια λογική εξήγηση για αυτό, μια δικαιολογία που θα έχει να κάνει με οικονομικά μεγέθη όμως εμένα, σαν καταναλωτή, με στεναχωρεί πολύ το γεγονός να ψάχνω εδώ και καιρό να βρω ένα προϊόν (συγκεκριμένα το primer) ελληνικής εταιρείας και να μπορώ να το βρω μόνο μέσω ξένων e-shops, amazon ή e-bay.

Αυτά από μένα και το μικρούλικο haul απο Korres. Ξεκινάω αμέσως δοκιμές! Καλή εβδομάδα και να περνάτε όμορφα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου