Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Just Another Mani(c) Sunday - A Legen...wait for it...dary Set, Act1

Δεύτερη ανάρτηση με νυχάκια σήμερα αλλά αυτή είναι μια ιδιαίτερη ανάρτηση αφιερωμένη στη νέα συλλογή της Essie για το Φθινόπωρο 2015.

Η νέα συλλογή λέγεται Leggy Legend και πρόκειται να είναι Legen...wait for it...dary (αν βλέπατε τη σειρά How I met your mother σίγουρα θυμόσαστε αυτήν την ατάκα). Μια Legendary συλλογή λοιπόν σας περιμένει να την κερδίσετε και να δοκιμάσετε τις νέες αποχρώσεις της Essie που θα ξυπνήσουν τη ροκ σας διάθεση και θα σας ετοιμάσουν να υποδεχθείτε το φθινόπωρο με κομψότητα. Ένας νικητής θα έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει έξι βερνίκια με συγκλονιστικά χρώματα, φανταστική διάρκεια και λάμψη με την μοναδική ποιότητα της Essie.Η φθινοπωρινή συλλογή της Essie αποτελείται από τα παρακάτω βερνίκια:
  • Color binge, ένα λαμπερό πορτοκαλο-κόκκινο
  • With the band, ένα υπέροχο κεραμιδο-κόκκινο (θυμίζω λίγο Μοιραράκη ή μου φαίνεται;)
  • In the lobby, ένα απόλυτα φθινοπωρινό δαμασκηνί
  • Bell-bottom blues, το αγαπημένο μου, ένα ιριδίζον βαθύ μπλε (με ροκ διάθεση όπως το ομώνυμο τραγούδι του Eric Clapton)
  • Froc'n roll, για μένα το ομορφότερο της συλλογής, ένα γκρι με χρυσαφί ιριδισμούς
  • Leggy legend, το σήμα κατατεθέν της συλλογής, θυμίζει εποχές glam rock, ένα εκρηκτικό μπρονζέ.
 
Essie Fall 2015 Collection, L-R:Leggy legend,Froc'n roll,Bell-Bottom Blues,In the lobby,With the band,Color binge
Essie Fall 2015 Collection, L-R:Leggy Legend,Froc'n roll,Bell-Bottom Blues,In the Lobby,With the Band, Color Binge

Δυο απλά βήματα χρειάζεται να ακολουθήσετε για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:
  1. Να γίνετε μέλη στο blog (πατώντας το μπλε κουτάκι πάνω δεξιά που γράφει "Γίνετε μέλος αυτού ιστότοπου")
  2. Να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτήν την ανάρτηση απαντώντας στο ερώτημα "Τι σας αρέσει και τι δεν σας αρέσει στο φθινόπωρο;" Επίσης, απαραίτητο στο σχόλιο είναι και το e-mail σας για να μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας.
Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για κατοίκους Ελλάδας και θα λήξει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 23:59. Το επόμενο βράδυ θα ανακοινωθεί ο νικητής (σε καινούργια ανάρτηση αλλά και στη σελίδα του blog στο facebook) με τον οποίο θα επικοινωνήσω άμεσα και ο οποίος θα πρέπει να μου απαντήσει εντός 72 ωρών για να κατοχυρώσει το δώρο του. Η μοναδική μου παράκληση από το νικητή θα είναι να μου στείλει μια ή περισσότερες φωτογραφίες με κάποια από τα βερνίκια φορεμένα.


Essie Fall 2015 Collection
Essie Fall 2015 Collection

Καλή επιτυχία σας εύχομαι λοιπόν και καλό φθινόπωρο να έχουμε! Περιμένω με ανυπομονησία τις συμμετοχές σας και υπόσχομαι πολλές και ενδιαφέρουσες αναρτήσεις μέσα στους επόμενους μήνες. 
**** CLOSED ****

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου