Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Lookfantastic Box September 2015 - Happy 1st Birthday!

Ούτε που το κατάλαβα πως πέρασε ένας χρόνος από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο κουτάκι ομορφιάς από το Lookfantastic. Μερικά από τα κουτάκια που σας παρουσίασα στο παρελθόν περιείχαν προϊόντα από εξαιρετικές εταιρείες όπως, Nuxe, Molton Brown, Moroccanoil, Murad, Elemis, Glamglow και πολλές άλλες. Υπήρχαν βέβαια και κάποια κάπως πιο μέτρια κουτάκια που τον τελευταίο καιρό με είχαν κάνει να απέχω. Όταν όμως κυκλοφόρησε το γενέθλιο κουτάκι του Lookfantastic δεν μπόρεσα να αντισταθώ.


Lookfantastic Beauty Boxes from previous months
Some of the past year's Lookfantastic Beauty Boxes


Το γενέθλιο κουτάκι του Σεπτεμβρίου λοιπόν, κόστισε 20-21€ όπως και όλα τα κουτάκια του Lookfantastic τα οποία κυκλοφορούν σε μηνιαία βάση. Καθυστερεί κάπως στην αποστολή, γύρω στις 10-12 μέρες από την ημέρα κυκλοφορίας. Αυτό το επετειακό κουτάκι ήταν γεμάτο από travel sized προϊόντα περιποίησης από πολύ καλές εταιρείες όπως η Phyto, Sebastian Professional και Caudalie. Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που πρέπει να ξεκινήσουμε το pampering των ταλαιπωρημένων μαλλιών μας και να φροντίσουμε το αφυδατωμένο πρόσωπο και σώμα μας.


Lookfantastic Box September 2015
Lookfantastic Box September 2015

Phyto Phytokerateine Extreme Cream (30ml)
Πρώτο προϊόν είναι από την αγαπημένη γαλλική εταιρεία Phyto, μια κρέμα εντατικής θρέψης και θερμο-προστασίας έως τους 220° C  που επανορθώνει τα κατεστραμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Με εξαιρετικά αποτελέσματα: 91% λιγότερο σπάσιμο, 95% μεγαλύτερη λάμψη, 91% μεγαλύτερη πειθαρχία, 100% περισσότερη απαλότητα. Η φυτική κερατίνη από την ένωση 18 αμινοξέων σε συνδυασμό με τα ενεργά συστατικά του βουτύρου σαπότης και του ελαίου μπαομπάμπ επανορθώνει και αναδομεί την τρίχα σε βάθος.

 
Phyto Phytokerateine Extreme Cream
Phyto Phytokerateine Extreme Cream

Sebastian Professional Penetraitt Shampoo and Conditioner (50ml)
Την εταιρεία Sebastian Professional την έχω συνδυάσει με τις επισκέψεις μου σε κάποιο κομμωτήριο. Τα προϊόντα της είναι φανταστικά με αγαπημένο και top προϊόν styling που όμοιο του δεν έχω συναντήσει για σπαστά-μπουκλέ μαλλιά το Sebastian Professional Texturizer. Το αγαπώ!!! Χάρηκα πολύ που είδα στο κουτάκι μου 2 προϊόντα από αυτή την εταιρεία από τη συλλογή της Sebastian Professional Foundation, ένα σαμπουάν και ένα conditioner που δυναμώνουν και επανορθώνουν και είναι κατάλληλα και για βαμμένα μαλλιά.


Sebastian Professional Penetraitt Shampoo and Conditioner
Sebastian Professional Penetraitt Shampoo and Conditioner

Caudalie Vinosource S.O.S. Thirst Quenching Serum (10ml) and Vinosource Moisturising Sorbet (10ml)
Η Caudalie είναι μια εταιρεία την οποία το Lookfantastic αγαπάει πολύ και έχει τοποθετήσει αρκετά προϊόντα της σε προηγούμενα κουτάκια του. Δυο ενυδατικά και 97% φυσικά προϊόντα από την σειρά Vinosource είχε αυτό το κουτί, καταρχήν ένα ενυδατικό σορμπέ το οποίο έχω ξαναδοκιμάσει με θετικές εντυπώσεις. Ανυπομονώ να δοκιμάσω και το σέρουμ που πιστεύω ότι δε θα με απογοητεύσει.


Caudalie Vinosource S.O.S. Thirst Quenching Serum and Vinosource Moisturising Sorbet
Caudalie Vinosource S.O.S. Thirst Quenching Serum and Vinosource Moisturising Sorbet


Bliss Foaming Facial Wash (30ml) 

Αυτό είναι ένα από τα προϊόντα που θέλω πολύ να δοκιμάσω. Είναι 2 σε 1, καθαρίζει σε βάθος αλλά και απολεπίζει ελαφρά το πρόσωπο αφαιρώντας αποτελεσματικά τους ρύπους και το makeup χωρίς να ερεθίζει.


Bliss Foaming Facial Wash
Bliss Foaming Facial Wash

Codage Creme Gommante (25ml)
Μια απολεπιστική κρέμα προσώπου σε travel size από την γαλλική πολυτελή εταιρεία καλλυντικών Codage. Με μικροσωματίδια ρυζιού αλλά και καταπραϋντικά συστατικά επιτυγχάνεται η απολέπιση ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος, τα νεκρά κύτταρα αφαιρούνται και η επιδερμίδα γίνεται λεία και λαμπερή. Λατρεύω τις απολεπιστικές και αυτή σίγουρα θα την απολαύσω.


Codage Creme Gommante
Codage Creme Gommante

Monu Tanworx Tan Maintainer (60ml)
Αν είχε έρθει το κουτάκι νωρίτερα (κυκλοφόρησε 9 Σεπτέμβρη) θα το είχα αξιοποιήσει περισσότερο αυτό το προϊόν. Είναι από την Monu Skincare, άλλη μια αγαπημένη εταιρεία του Lookfantastic, και είναι από τη σειρά Tanworx το Tan Maintainer, είναι δηλαδή ένα προϊόν που βοηθάει στη διατήρηση του μαυρίσματος. Περιέχει καροτέλαιο, ηλιέλαιο και έλαιο καρύδας καθώς και υαλουρονικό οξύ, συστατικά που ενυδατώνουν και επιμηκύνουν τη διάρκεια του ηλιοκαμένου χρώματος. Το ελάχιστο μαύρισμα που είχα έχει πλέον εξαφανιστεί αλλά σίγουρα θα το χρησιμοποιήσω σαν ενυδατική σώματος.


Monu Tanworx Tan Maintainer
Monu Tanworx Tan Maintainer

Τέλος, έλαβα ένα σετ από εκπτωτικά κουπόνια για κάποια άλλα online shops τα οποία θα αξιοποιήσω σίγουρα. 


Discount coupons in Lookfantastic September Box
Discount coupons in Lookfantastic September Box

Οι εντυπώσεις μου
Αυτό το κουτάκι με άφησε ικανοποιημένη σε σύγκριση με τα προηγούμενα κουτάκια του Lookfantastic που δε με ενθουσίασαν. Θα απογειωνόταν περισσότερο αν είχε και ένα προϊόν μακιγιάζ αλλά ας μη γκρινιάζω άλλο, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Αυτό που θέλω να επισημάνω γενικά είναι ότι διακρίνω ένα μοτίβο που ακολουθούν τα περισσότερα μηνιαία κουτάκια (και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό) στην επιλογή των προϊόντων τους. Γεμίζουν το κουτί με ελάχιστα full size προϊόντα και περισσότερα travel size ή ακόμα και δείγματα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτούμε κάποια στιγμή, όπως επίσης και το γεγονός ότι τα περισσότερα κουτάκια προτιμούν να γεμίζουν με προϊόντα περιποίησης, ενώ σπάνια προσθέτουν ένα ή δυο προϊόντα μακιγιάζ.

Πως σας φάνηκε το κουτάκι μου; Ποια είναι η γνώμη σας γενικά για τα beauty boxes που έχετε δει μέχρι τώρα; Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τα σχόλια σας και να ανταλλάξουμε απόψεις! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου