Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Organic Brands - Unboxing Shea Butter Try Me Kit

Γεια σας, γεια σας! Επιστροφή στη δουλειά και στην καθημερινότητα, κλαψ, κλαψ. Μπαίνουμε σιγά σιγά σε φθινοπωρινό mood (...not! ακόμα πάμε παραλία!) και επιστρέφουμε στα "δικά μας". 
Πρόσφατα, έκανα μια μικρή αγορά από το ΟrganicΒrands, ένα online shop για το οποίο σας έχω ξαναμιλήσει (δείτε εδώ). Το OrganicBrands έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό κουτάκια ομορφιάς με οργανικά προϊόντα τα οποία τα βρίσκεις στο site με τον τίτλο TRY ME. Εγώ επέλεξα το Shea Butter Try Me Kit αλλά αυτήν την περίοδο μπορείτε να βρείτε και άλλο ένα ενδιαφέρον κουτάκι, το Hair & Body Try Me Kit.


Shea Butter Try Me Kit from Organic Brands
Shea Butter Try Me Kit from Organic Brands


Πάμε να δούμε τι περιείχε το κουτάκι που έλαβα (πολύ γρήγορα, μέσα σε δυο μέρες από την παραγγελία).

  • Fushi - 100% Οργανικό Ακατέργαστο Βούτυρο Καριτέ 250gr - 11€
Αυτό είναι το μοναδικό προϊόν που έχει σχέση με τον τίτλο του κουτιού (Shea Butter), όμως για μένα είναι υπερ-αρκετό και είναι και ο λόγος που αγόρασα το κουτί. Αγνό και ακατέργαστο οργανικό βούτυρο καριτέ από την αγγλική Fushi, πολυχρηστικό όσο κανένα (δείτε εδώ τις 50 χρήσεις του), έφτασε στην κατάλληλη εποχή που το δέρμα μου, ταλαιπωρημένο από τον ήλιο και τη θάλασσα, έχει μεγάλη ανάγκη από θρέψη και ενυδάτωση. Αν περιμένεις ωραίο άρωμα δεν θα σταθείς τυχερή, το ακατέργαστο βούτυρο καριτέ έχει ένα κάπως περίεργο και ίσως για κάποιους ενοχλητικό άρωμα, όμως τα οφέλη του είναι τέτοια που προσωπικά εγώ το παραβλέπω. Το χρησιμοποιώ στα πέλματα, στους αγκώνες, στα νύχια, στα χείλη αλλά και όπου αλλού χρειάζομαι ενυδάτωση. Ιδανικό και για προβληματικές περιοχές με έκζεμα ή ψωρίαση.

Fushi Organic Virgin Shea Butter
Fushi Organic Virgin Shea Butter


  • Born to Bio – Οργανικό Αφρόλουτρο με Βανίλια & Καρύδα 300ml - 4.50€ 
Με υπέροχο άρωμα βανίλιας και καρύδας, ένα οργανικό αφρόλουτρο από την γαλλική εταιρεία Born to Bio. Δεν περιέχει parabens, phthalates, dyes, silicones, αποτελείται από 99.5% φυσικά συστατικά και με το μοναδικό άρωμα καρύδας θα μου θυμίζει έντονα καλοκαίρι!

Born to Bio Vaniile Coco Gel Douche
Born to Bio Vaniile Coco Gel Douche

  • Alassala - Γάντι Απολέπισης - 7€
Η Alassala Beauty είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στη διανομή προϊόντων ομορφιάς από το Μαρόκο με σταρ φυσικά το αγνό έλαιο argan που θεωρείται από τα καλύτερα της αγοράς. Από την Alassala έλαβα ένα γάντι, το οποίο έφτασε και αυτό στην κατάλληλη εποχή που το σώμα μου, ενώ φεύγει το μαύρισμα του, έχει χάσει την λάμψη του και έχει ανάγκη από απολέπιση. Τα γάντια απολέπισης αυτού του είδους είναι γνωστά και ως “kesse” στα Αραβικά.

Alassala Moroccan Exfoliating Kesse Glove
Alassala Moroccan Exfoliating Kesse Glove


  • Antipodes - Rejoice Light Facial Day Cream 5ml/ Kiwi Seed Oil Eye Cream 3ml
Η Antipodes είναι μια εταιρεία από την Νέα Ζηλανδία η οποία έχει πολλές διακρίσεις για την εξαιρετική ποιότητα της σύστασης των βιολογικών καλλυντικών της. Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να δοκιμάσω κάτι από αυτή την εταιρεία και χάρηκα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία μέσα από το κουτάκι του OrganicBrands. Έλαβα δυο δειγματάκια, το πρώτο είναι μια κρέμα ελαφριάς ενυδάτωσης με έλαιο από αβοκάντο, άνθος Manuka και αμύγδαλο ενώ η δεύτερη είναι μια κρέμα ματιών από ακτινίδιο και έλαιο αβοκάντο. Ξεκινάω αμέσως τις δοκιμές!

Antipodes samples, Rejoice Light Facial Day Cream and Kiwi Seed Oil Eye Cream
Antipodes samples, Rejoice Light Facial Day Cream and Kiwi Seed Oil Eye Cream


  • Jurlique - Herbal Recovery Advanced Serum 5ml travel size
Ήταν στα αγαπημένα του Αυγούστου (δείτε εδώ) και χάρηκα πολύ που προστέθηκε και αυτή η travel size συσκευασία, ιδανική για τα ταξίδια μου. Την εταιρεία την γνώρισα και τη λάτρεψα δοκιμάζοντας το προηγούμενο TryMeKit αποκλειστικά με προϊόντα Jurlique

Jurlique Herbal Recovery Advanced Serum and Tea Trea Pure Essential Oil
Jurlique Herbal Recovery Advanced Serum and Tea Trea Pure Essential Oil

Εκτός από το κουτάκι και ψάχνοντας να δοκιμάσω ένα νέο tea tree oil (μέχρι τώρα ήμουν πιστή στο έλαιο από The Body Shop), είδα το λαδάκι της Jurlique και είπα να το παραγγείλω. Είναι γνωστές οι χρήσεις του tea tree oil, εκτός των άλλων είναι ιδανικό και για την καταπολέμηση της ακμής. Το συγκεκριμένο διαφέρει από αυτό του Body Shop εκείνο είναι tea tree διαλυμένο σε άλλα έλαια, αυτό είναι καθαρό αιθέριο έλαιο. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το αιθέριο έλαιο από tea tree ή από λεβάντα μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας πάνω στο δέρμα, κάποιοι άλλοι επιμένουν ότι κανένα αιθέριο έλαιο (essential oil), ούτε και το tea tree, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται αδιάλυτο. Ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος είναι να αναμιγνύεις 1-2 σταγόνες tea tree με κάποιο έλαιο βάσης (εγώ προτιμώ το έλαιο άγριο τριαντάφυλλο) ή με την ενυδατική σου και να το απλώνεις τοπικά στα σπυράκια. 

Αυτά ήταν τα προϊόντα που έλαβα από το OrganicBrands. Το κουτάκι κοστίζει 15€ και είναι ακόμα διαθέσιμο εδώ

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Περιμένω τα σχόλια σας!!!
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου