Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Copying NYFW Fall 2017 Nails - Part IV

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Λίγες μέρες ακόμα έχουν μείνει πριν πούμε το οριστικό αντίο στο χειμώνα (επιτέλους!), ας κάνουμε λοιπόν μια τελευταία επίσκεψη στα fashion shows της Νέας Υόρκης για να δούμε τις τάσεις στα νύχια που θα ακολουθήσουμε το χειμώνα του 2017.

Essie Nails in Jenny Packham NYFW show
Essie Nails in Jenny Packham NYFW show (photo by @essiepolish)

Ένα trend που δεν είναι καινούργιο (το είδαμε πρώτη φορά στις πασαρέλες το 2014) αλλά φέτος έχει την τιμητική του είναι τα Νegative Space Nails. Για όσες δεν γνωρίζουν, πρόκειται για την τάση να αφήνονται κάποια σημεία από το νύχι άβαφα, στο φυσικό δηλαδή χρώμα του νυχιού, ενώ το υπόλοιπο βάφεται σε κάποιο έντονο συνήθως χρώμα για να κάνει αντίθεση. Αυτό το trend το είδαμε να κυριαρχεί φέτος καθώς οι ιδέες πάνω σε negative space nails ήταν άπειρες και πολύ κομψές.

Essie Nails in Jenny Packham NYFW show
Essie Nails in Jenny Packham NYFW show (photo by @essiepolish)

Απόψε λοιπόν σκέφτηκα να δοκιμάσω ένα απλό σχέδιο από το show της Jenny Packham στο NYFW. Οι nail artists της Essie δοκίμασαν ένα πολύ εντυπωσιακό συνδυασμό του Master Plan και του Smokin Hot δυο πολύ κοντινών αποχρώσεων του γκρι-καφέ κάνοντας μια παραλλαγή του γαλλικού πάνω σε negative space νύχια. Το αποτέλεσμα ήταν υπέρκομψο και συνόδεψε τέλεια τις αέρινες δημιουργίες της Jenny Packham.

Essie Master Plan and Smokin Hot
Essie Master Plan and Smokin Hot

Δοκίμασα να κάνω και εγώ τον ίδιο συνδυασμό χρησιμοποιώντας το Master Plan και το Smokin Hot και τελειώνοντας φυσικά με το αγαπημένο μου top coat Gel Setter. Εσείς πάλι, αν δεν έχετε ακριβώς αυτόν το συνδυασμό, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το τόσο απλό nail art συνδυάζοντας δυο παρόμοιες γκρι-καφέ αποχρώσεις, μια ανοιχτόχρωμη και μια σκουρόχρωμη ή ακόμα μπορείτε να δοκιμάσετε συνδυασμούς του ροζ-μωβ ή γαλάζιου-μπλε.

Πως σας φαίνεται το σχεδιάκι; Σύντομα επανέρχομαι με ζωντανά χρώματα και πιο χαρούμενα σχέδια στα νύχια. Επιτέλους Άνοιξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου