Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Unboxing #MarchIntoSpring Glowbox, March-April 2017

Γεια σας, γεια σας κορίτσια. Σήμερα θα σας παρουσιάσω το νέο κουτάκι του Glowbox που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο "Βαδίζοντας προς την Άνοιξη". "March Into Spring" φωνάζει τρανταχτά το Glowbox αλλά ο "Μαρτς" (ως έχει!) μάλλον δεν το ακούει καλά και με τις βροχούλες του πάει πίσω και βαδίζει προς το χειμώνα. Δε μας νοιάζει όμως αυτό γιατί εμείς ήδη έχουμε μπει σε ανοιξιάτικο mood, αποκηρύσσουμε την ύπαρξη του μαύρου, του γκρι και του καφέ στην γκαρνταρόμπα μας και στο μακιγιάζ μας και επιστρέφουμε στα αγαπημένα μας χαρούμενα παλ ενώ ταυτόχρονα κάνουμε σχέδια για ανοιξιάτικες βόλτες και καλοκαιρινές αποδράσεις.

Glowbox - "March Into Spring" Box 2017
Glowbox - "March Into Spring" Box, March-April 2017

Το κουτάκι "March Intro Sping" έφτασε σαφώς ανανεωμένο με αλλαγμένη συσκευασία που πολύ μου αρέσει. Ένα μαύρο υπέρκομψο κουτάκι που περικλείει 7 μικρούς θησαυρούς. Πάμε να τους δούμε!

Glowbox - "March Into Spring" Box, March-April 2017
Glowbox - "March Into Spring" Box, March-April 2017

  • Beauty Loop - Liquid Lipstick, 14.00€
Το brand Beauty Loop της εταιρείας So Beauty το γνώρισα μέσα από ένα παλιότερο Glowbox και ενθουσιάστηκα. Συγκεκριμένα, ένα κόκκινο κραγιόν (τι πανέμορφη συσκευασία!!!) που μου είχε τύχει το φοράω συνέχεια και το έχω λατρέψει. Πρόσφατα λοιπόν, κυκλοφόρησαν και ματ υγρά λιπστικς από τη Beauty Loop (η μανία των ματ λίπστικς έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας!) και ενώ είχα ενημερωθεί από το Facebook και ήμουν έτοιμη να παραγγείλω για να τα δοκιμάσω να που τα συναντώ μπροστά μου χάρη στο Glowbox. Στο δικό μου κουτί έτυχε η απόχρωση Melt ενώ στο δικό σας μπορεί να υπάρχει κάποια άλλη από τις 6 τέλειες nude αποχρώσεις που κυκλοφορούν.

Beauty Loop - Liquid Lipstick in Melt
Beauty Loop - Liquid Lipstick in Melt

  • Blue Scents - Body Scrub Ροδι, 200 ml, 13.00€
Την ελληνική Blue Scents τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε για τα προϊόντα σώματος με πολύτιμα φυσικά συστατικά αλλά κυρίως για τα μοναδικά αρώματα της. Ένα scrub σώματος με το λατρεμένο άρωμα του ροδιού αλλά και με θρεπτικά και ενυδατικά συστατικά όπως ελαιόλαδο και εκχύλισμα σταφυλιού θα αφαιρέσει κάθε νεκρό κύτταρο από το δέρμα μου χάρη στους λεπτούς κόκκους αμυγδάλου που περιέχει.

Blue Scents - Body Scrub Pomegranate
Blue Scents - Body Scrub Pomegranate

  • Laouta - Repair Balm, 15ml, 6.50€
Μια από τις δυο καινούργιες εταιρείες που θα συναντήσετε στο κουτί αυτό είναι η ελληνική Laouta η οποία μας έρχεται από την όμορφη Κάρπαθο. Πρόκειται για την οικογενειακή επιχείρηση της χημικού μηχανικού Karin Λαχανά και της κόρης της Εύης οι οποίες συλλέγουν από τη Λαούτα, την οικολογική φάρμα τους που βρίσκεται στην Κάρπαθο το βασικό συστατικό των προϊόντων τους, το αγνό παρθένο ελαιόλαδο καθώς και όλα τα υπόλοιπα συστατικά και βότανα. 
Στο κουτάκι βρήκα ένα repair balm φτιαγμένο από έναν εξαιρετικό συνδυασμό ισχυρών θεραπευτικών βοτάνων. Με συστατικά όπως αγνό παρθένο ελαιόλαδο, μελισσοκέρι, γλυκό αμύγδαλο, βούτυρο καριτέ, βούτυρο καρύδας, ελίχρυσο, ιπποφαές, φασκόμηλο και καλέντουλα εξασφαλίζεις την ενυδάτωση και θεραπεία κάθε ξηρότητας σε σώμα, πρόσωπο και χείλη, ενώ τα αιθέρια έλαια κίτρου και νερατζιού αναδύουν ένα ελαφρύ, αναζωογονητικό άρωμα.

Laouta - Repair Balm
Laouta - Repair Balm

  • Quick Fix Facials - Purifying Charcoal Mask, 100ml, 9.80€
Η δεύτερη καινούργια εταιρεία είναι η αγγλική Quick Fix Facials η οποία ειδικεύεται στις μάσκες προσώπου. Ό,τι πρόβλημα και αν έχεις η Quick Fix Facials σου δίνει τη λύση, μια οικονομική και όμως πολύ αποτελεσματική λύση. Η μάσκα με ενεργό άνθρακα που έτυχε στο δικό μου κουτάκι καθαρίζει σε βάθος και απομακρύνει ρύπους και μαύρα στίγματα και είναι ιδανική για κουρασμένες επιδερμίδες.

Quick Fix Facials - Purifying Charcoal Mask
Quick Fix Facials - Purifying Charcoal Mask

  • Saryna Key - 3in1 Set of Pure African Shea Shampoo + Butter + Oil, 24.80€
Την εταιρεία Saryna Key την έχουμε ξανασυναντήσει σε παλιότερο κουτάκι του Glowbox και έχουμε εντυπωσιαστεί από τη γκάμα των προϊόντων της για τη φροντίδα μαλλιών, όλα με βασικό συστατικό το αγνό και θρεπτικό βούτυρο καριτέ (Shea Butter). Αυτή τη φορά το κουτάκι περιέχει το ιδανικό σετ: σαμπουάν, επανορθωτική κρέμα και λαδάκι για τα μαλλιά σε μίνι συσκευασίες, μια πολύ καλή ευκαιρία τόσο να δοκιμάσεις τα προϊόντα της εταιρείας όσο και να εξασφαλίσεις περισσότερο χώρο στη βαλίτσα των διακοπών σου.

Saryna Key - 3in1 Set of Pure African Shea Shampoo + Butter + Oil
Saryna Key - 3in1 Set of Pure African Shea Shampoo + Butter + Oil

Glowbox extras
  • Lifelikes - Martaki
Μια ευχάριστη έκπληξη ήταν η προσθήκη ενός "μάρτη" από την εταιρεία Lifelikes. Τι πιο επίκαιρο από ένα μαρτάκι που μπορείς να το φορέσεις είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με πολλά βραχιολάκια. Η ελληνική εταιρεία Lifelikes έχει υπέροχα κοσμήματα, charms και αξεσουάρ, αλλά και φανταστικές λαμπάδες και πρόσφατα απέκτησε και δικό της eshop από το οποίο μπορείτε να παραγγείλετε τα πάντα.

Lifelikes - Martaki
Lifelikes - Martaki
 
  • Nuxe - Nuxellence Anti-Age Total Eye Contour, sample
Τέλος, το κουτάκι περιείχε και ένα δείγμα από την καινούργια κρέμα ματιών που κυκλοφόρησε μόλις πριν από μερικές εβδομάδες από τη σειρά Nuxellence της Nuxe. Ένα ενδιαφέρον προϊόν από ένα αγαπημένο brand!

Nuxe - Nuxellence Anti-Age Total Eye Contour
Nuxe - Nuxellence Anti-Age Total Eye Contour

Το κουτάκι "March Into Spring" του Glowbox με ενθουσίασε με την ποικιλία των προϊόντων φροντίδας για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά αλλά και με ένα προϊόν μακιγιάζ που είναι μάλιστα πολύ φρέσκια κυκλοφορία. Το μαρτάκι ήταν μια πολύ καλοδεχούμενη προσθήκη όσο και το δείγμα από ένα κατακαίνουργο προϊόν της Νuxe. Κατά τη γνώμη μου ήταν από τα καλύτερα κουτάκια του Glowbox, το οποίο τον τελευταίο καιρό είχε κάνει μια μικρή "κοιλιά" με τις επιλογές του. Ανυπομονώ για το επόμενο κουτάκι που κάτι μου λέει ότι θα περιέχει το όνομα Fresh Line καθώς τα τελευταία χρόνια ο Μάης είναι αφιερωμένος σε αυτήν την αγαπημένη εταιρεία. Λέτε να κάνω λάθος;

Εσείς πήρατε το κουτάκι "March Into Spring"; Πως σας φάνηκε; Οι συνδρομές είναι ακόμα ανοικτές και μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου