Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

February Beauty Pick-Me-Ups

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Πέρασε και ο Φλεβάρης και επιτέλους ήρθε η Άνοιξη, έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω, αν και περιμένουμε αρκετές βροχούλες τις επόμενες μέρες. Το μήνα αυτό δοκίμασα αρκετά καινούργια προϊόντα και μπορώ να πω ότι πολλά από αυτά με απογοήτευσαν ή με άφησαν παγερά αδιάφορη. Επειδή όμως δεν το έχω σε καλό να γεμίζω το blog με αρνητική ενέργεια (για αυτό το λόγο σπάνια κάνω αναφορές σε προϊόντα που δε μου άρεσαν) προτιμώ να μιλάω μόνο για αυτά που με ενθουσίασαν.

February 2017 Beauty Favorites
February 2017 Beauty Favorites


Πρώτο και καλύτερο ήταν το πολυαναμενόμενο ρουζάκι Galifornia από την Benefit Cosmetics που έφερε την Άνοιξη λίγο νωρίτερα στο νεσεσέρ μου. Σε μια ροζ-κοραλί απόχρωση είναι το απόλυτο καλοκαιρινό ρουζ με εγγυημένη διάρκεια και τρομερή χρωματική απόδοση (για αυτό προσοχή στην εφαρμογή). Βλέποντας το στις φωτογραφίες το περίμενα πιο κοραλί ενώ τελικά στα μάγουλα μου φαίνεται περισσότερο ροζ. Το χρυσό που μπορεί να έχετε δει στην επιφάνεια του ρουζ (πάνω στον ανάγλυφο ήλιο) μπορεί να δίνει την υπόνοια ότι το ρουζ έχει πολύ shimmer όμως μετά από δυο-τρία περάσματα εξαφανίζεται. Η μυρωδιά είναι κάτι που μπορεί να σας ενοχλήσει όμως δε μένει καθόλου, προσωπικά τη νιώθω μόνο μόλις ανοίγω τη συσκευασία. Είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα το ευχαριστηθώ όλο το καλοκαίρι.

Benefit Cosmetics Galifornia Blush
Benefit Cosmetics Galifornia Blush

H αγάπη μου για τα μολύβια φρυδιών είναι πλέον γνωστή και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή μου κάποιο προϊόν από Anastasia Beverly Hills. Στις αρχές του 2016 η ABH κυκλοφόρησε το Brow Definer, ένα μηχανικό μολύβι με πλακέ κυρτή μύτη και στη συνέχεια έσπευσαν και η Benefit Cosmetics (Goof Proof) αλλά και η Too Faced (Chocolate Brow-nie) να βγάλουν παρόμοιες εκδόσεις αυτού του μολυβιού. Πρωτοπόρα βέβαια ήταν η Κορεάτικη εταιρεία Etude House η οποία κυκλοφόρησε το 2007 το Drawing Eye Brow (δείτε εδώ). Ποια είναι η διαφορά του Brow Definer από το Drawing Eye Brow ή το Goof Proof που έχω δοκιμάσει; Δεν έχουν σημαντικές διαφορές όμως η βελούδινη υφή και η διάρκεια του ABH Brow Definer με έχει κερδίσει. Αν πάντως θέλετε κάτι πιο οικονομικό, το Etude House Drawing Eye Brow στην τιμή των 4€ περίπου είναι εξίσου καλό.

Anastasia Beverly Hills Brow Definer in Medium Brown
Anastasia Beverly Hills Brow Definer in Medium Brown

Σίγουρα οι φανατικές του μακιγιάζ και του instagram γνωρίζετε την Huda Kattan και τη δική της σειρά καλλυντικών Huda Beauty. Μετά από την φανταστική της παλέτα που είναι μονίμως sold-out και βρίσκεται στη wishlist πολλών από εμάς, η Huda κυκλοφόρησε και τη δική της σειρά από ματ λίπστικς. Η ποικιλία στις αποχρώσεις τεράστια και οι πρώτες κριτικές διθυραμβικές. Μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσω πολλές αποχρώσεις ήταν η κυκλοφορία των liquid matte minis σε 4 συνδυασμούς χρωμάτων ροζ, nude, καφέ και κόκκινων οπότε δεν έχασα την ευκαιρία και πήρα το ροζ και το nude.

Huda Beauty Liquid Matte Minis in Pink and Nude editions
Huda Beauty Liquid Matte Minis in Pink and Nude editions

Εντυπωσιάστηκα από τις αποχρώσεις, όλες πολύ ευκολοφόρετες, με αγαπημένη μου από τα ροζ την Trophy Wife και από τα nude την Venus και την Flirt. Η υφή των λιπστικς μου άρεσε πολύ, δεν ξέραινε τα χείλη μου καθόλου, δεν κολλούσε και γενικά ένιωθα σα να μη φορούσα λίπστικ. Από διάρκεια βέβαια δε μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε, δεν μεταφερόταν αλλά σίγουρα μέσα στη μέρα ήθελε φρεσκάρισμα. Παρόλα αυτά, λόγω υφής με ενθουσίασε και σίγουρα θα αγόραζα και άλλες αποχρώσεις αν πετύχαινα κάποια καλή έκπτωση.

Huda Beauty Liquid Matte Minis swatches
Huda Beauty Liquid Matte Minis swatches

Μέσα σε αυτόν τον ωκεανό με τα ματ λίπστικς, να σας πω την αλήθεια, αναπολώ τις στιγμές που με ένα γκλοσάκι ήμασταν έτοιμες και δεν αναγκαζόμασταν να ασχολούμαστε τόσο με την φροντίδα των χειλιών. Τώρα, άντε να βρεις το τέλειο scrub χειλιών ή το τέλειο lip balm ή την τέλεια μάσκα χειλιών. Είδατε τελικά πως τα νέα trends μας δημιουργούν καινούργιες καταναλωτικές ανάγκες; Ποτέ δεν ένιωθα απαραίτητη τη χρήση μάσκας για τα χείλια και να τώρα που είμαι εδώ να ψάχνω για την καλύτερη. Αυτό το μήνα δοκίμασα την Lip Sleeping Mask της Laneige και είδα δραματική βελτίωση στα χείλη μου που από το κρύο του χειμώνα είχαν σκάσει σε ανησυχητικό βαθμό. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι θέλει συχνή χρήση για να δεις πραγματικά αποτελέσματα, οπότε αν αποφασίσετε να τη δοκιμάσετε θα πρέπει να είστε υπομονετικές και να τη φοράτε ευλαβικά κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο.

Laneige Lip Sleeping Mask
Laneige Lip Sleeping Mask

Μια πρόσφατη κυκλοφορία ήταν το Διφασικό Micellaire της Garnier. Έχοντας δοκιμάσει το πρώτο Micellaire που είχε βγάλει η Garnier και έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, ήμουν σίγουρη ότι και το νέο προϊόν δε θα με απογοήτευε. Αγαπώ εξάλλου τα προϊόντα καθαρισμού που είναι εμπλουτισμένα με έλαια γιατί πρώτον θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος και πιο εύκολος τρόπος να αφαιρέσεις και το πιο επίμονο μακιγιάζ και δεύτερον επειδή ούτως ή άλλως είμαι φανατική του καθαρισμού σε 2 βήματα, έτσι οποιοδήποτε και αν είναι το προϊόν ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιώ πάντα θα ακολουθεί κάποιο αφρώδες καθαριστικό. Εκείνο που παρατήρησα βέβαια, και το επισημαίνω για τα κορίτσια που δεν ακολουθούν τη δική μου ρουτίνα, είναι ότι παρόλο που λέει ότι δε χρειάζεται ξέβγαλμα αφήνει σίγουρα κάποια λιπαρότητα στο πρόσωπο.

Garnier Oil Infused Micellar Cleansing Water
Garnier Oil Infused Micellar Cleansing Water

Ένα προϊόν για το οποίο είχα ακούσει τα καλύτερα αλλά για κάποιο λόγο το αγνοούσα όταν το έβλεπα στα ράφια με προϊόντα της Aussie, ίσως γιατί δυο-τρία προϊόντα της εταιρείας που δοκίμασα πρόσφατα με απογοήτευσαν οικτρά, ήταν το Miracle Recharge Frizz Remedy. Ένα leave-in Conditioning Spray το οποίο αποτρέπει το φριζάρισμα και επιτέλους ένα προϊόν που τηρεί τις υποσχέσεις του. Έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί από το πόσο λεία φαίνεται η τρίχα και πόσο απαλά διατηρούνται τα μαλλιά μου.

Aussie Miracle Recharge Frizz Remedy
Aussie Miracle Recharge Frizz Remedy

Αυτά ήταν τα αγαπημένα του Φεβρουαρίου. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Περιμένω με ανυπομονησία τις γνώμες σας και τα σχόλια σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου