Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Get the Party Started with Essie Winter 2017 Collection

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Σήμερα θα σας παρουσιάσω τη χειμερινή συλλογή από βερνίκια της Essie η οποία έχει άκρως εορταστική διάθεση, το ίδιο όμως και εμείς γιατί ερχόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα. Η νέα συλλογή με τίτλο Social Lights εγγυάται ότι φορώντας κάποια από τις αποχρώσεις της σίγουρα όλα τα φώτα θα πέσουν πάνω σας.

Essie Winter 2017 Collection
Essie Winter 2017 Collection

Πάμε να δούμε τις αποχρώσεις της συλλογής. Πραγματικά δεν έχω λόγια, η Essie σε αυτή τη συλλογή έχει ανέβει επίπεδο ως προς τη φόρμουλα. Οι κρεμώδεις αποχρώσεις της γίνονται οπάκ σχεδόν από την πρώτη στρώση, ενώ οι μεταλλικές της απλώνονται ομοιόμορφα χωρίς καθόλου γραμμές. Well done Essie!

Essie Winter 2017 Collection - Suit & Tied
Essie Winter 2017 Collection - Suit & Tied

Πρώτη η Suit & Tied, μια υπέροχη nude μπεζ απόχρωση, δίνει μια ρομαντική νότα στο μανικιούρ μας. Στις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις φαίνεται πόσο πολύ έχει βελτιώσει η Essie τη φόρμουλα των βερνικιών της, έτσι και εδώ αν είσαι ειδικός μπορεί και με μια στρώση να έχεις τέλειο αποτέλεσμα.

Essie Winter 2017 Collection - Be Cherry
Essie Winter 2017 Collection - Be Cherry!

Δεύτερη, μια πολύ φωτεινή απόχρωση, η Be Cherry! μας κάνει να αναρωτιόμαστε, είναι κόκκινη ή είναι κερασί; Μια απόχρωση ό,τι πρέπει για τα Χριστούγεννα που το κόκκινο έχει την τιμητική του. Η φόρμουλα και εδώ είναι εξαιρετική!

Essie Winter 2017 Collection - New Year, New Hue
Essie Winter 2017 Collection - New Year, New Hue

Μια υπέροχη απόχρωση ακολουθεί, η New Year, New Hue, ένα βαθύ δαμασκηνί που κάπου όμως το έχω ξανασυναντήσει (Bahama Mama?). Με δυο στρώσεις που βλέπετε στη φώτο, η απόχρωση φαίνεται πολύ πιο σκούρα από ό,τι στο μπουκάλι. Το ξέρω βεβαια ότι επαναλαμβάνομαι αλλά και εδώ η φόρμουλα είναι όνειρο.

Essie Winter 2017 Collection - On your mistletoes
Essie Winter 2017 Collection - On your mistletoes

Το μπλε δεν λείπει πλέον ποτέ από τις συλλογές της Essie, είτε αυτές είναι καλοκαιρινές είτε χειμωνιάτικες. Έτσι και εδώ έχουμε την απόχρωση On your Mistletoes, ένα μπλε της Οξφόρδης. Ποιος μπορεί να ξεχωρίσει το μπλε της Οξφόρδης από τα άλλα χρώματα; Όχι πάντως εγώ! Από ό,τι φαίνεται, το Oxford Blue είναι το χρώμα της στολής των αθλητικών ομάδων του περίφημου Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και έτσι κατοχύρωσε το όνομα του και στο χρωματολόγιο της Pantone.

Essie Winter 2017 Collection - Social-lights
Essie Winter 2017 Collection - Social-lights

Πάμε στο βερνίκι-σταρ της συλλογής, το Social-Lights, μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση που η Essie την χαρακτηρίζει ως "γκρι του σχιστόλιθου με ζεστό κεχριμπαρένιο τόνο". Εγώ θα το περιέγραφα σαν το χρώμα της άμμου με μπρονζέ ιριδισμούς. Όπως και να την περιγράψει κανείς, είναι σίγουρα μια υπέροχη απόχρωση που θα ξεχωρίσει ανάμεσα στα τόσα κόκκινα που θα κυκλοφορούν μέσα στις γιορτές.

Essie Winter 2017 Collection - Ring in the Bling
Essie Winter 2017 Collection - Ring in the Bling

Κόκκινα υπάρχουν πολλά, σαν το κόκκινο όμως του Ring in the Bling δεν έχεις ξαναδεί άλλο. Η απόχρωση περιγράφεται ως "κόκκινο του ρουμπινιού με ένα διακριτικό μπλε τόνο". Αυτόν τον μπλε τόνο δε μπορώ να τον ξεχωρίσω με τίποτα, όμως διακρίνω ένα χρυσαφί shimmer. Την λάτρεψα τόσο αυτή την απόχρωση που νομίζω ότι έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα να με συνοδέψει στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Όλα τα swatches έγιναν χωρίς top coat. Φυσικά, για τέλεια περιποιημένα νύχια, δεν ξεχνάμε να βάλουμε το Essie Gel Setter για να δώσουμε απαράμιλλη λάμψη και διάρκεια στο μανικιούρ μας. Είναι η τρίτη φορά που το αγοράζω και μάλλον θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα μέχρι να βρεθεί κάποιο καλύτερο.

Αυτές λοιπόν ήταν οι αποχρώσεις της χειμωνιάτικης συλλογής της Essie. Πως σας φάνηκαν; Ποια είναι η αγαπημένη σας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου