Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Unboxing Winter Cherrybox

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Είμαστε στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα και η διάθεση μας είναι ανεβασμένη. Όλοι μας βγαίνουμε λίγο περισσότερο έξω, είτε για να χαζέψουμε τους εορταστικούς στολισμούς, τα λαμπιόνια, το υπέροχα διακοσμημένο δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, είτε για να ψωνίσουμε δώρα για τους αγαπημένους μας, δώρα που θα μπουν κάτω από το δέντρο, θα χαρισθούν και θα χαρίσουν χαμόγελα. Σας έχω λοιπόν μια πρόταση για γυναικείο δώρο, ένα δώρο που θα εντυπωσιάσει και αυτό δεν είναι άλλο από το χειμωνιάτικο κουτάκι του Cherrybox.

Winter Cherrybox 2017
Winter Cherrybox 2017

Αυτή τη φορά το Cherrybox ξεπέρασε τον εαυτό του. Ένα φανταστικό κουτάκι έφτασε στα χέρια μου πριν από λίγες μέρες και πραγματικά δεν έχω λόγια για να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου. Ανοίγοντας το κουτάκι, μια γλυκιά μυρωδιά γέμισε τον χώρο, ένα ζεστό άρωμα που μου θύμισε έντονα τα κουλουράκια με κανέλα της μαμάς. Η κάρτα που συνόδευε το κουτί έλεγε ότι πρόκειται για το άρωμα Just Ella της εταιρείας Pas de coq. Να άλλη μια ιδέα για δώρο!

Winter Cherrybox 2017
Winter Cherrybox 2017

Πάμε να δούμε ένα-ένα τα προϊόντα που είχε μέσα το κουτί:

  • The Balm Cosmetics Scuba Mascara (22€)
Το πρώτο sneak peek μας παρουσίασε ένα προϊόν από την αγαπημένη εταιρεία The Balm που έχει γίνει διάσημη για τις περίφημες ρετρό συσκευασίες της. Εκεί νομίζω ότι πρέπει να πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια και ο ρυθμός των παραγγελιών να πολλαπλασιάστηκε. Μια αδιάβροχη μάσκαρα σε full size, μια μαύρη μάσκαρα που υπόσχεται να σε βγάλει ασπροπρόσωπη είτε το χειμώνα στις βροχές και στα χιόνια είτε το καλοκαίρι μέσα στη θάλασσα. Η αξία της, στα 22€, ξεπερνάει την τιμή του κουτιού, και είμαστε ακόμα στην αρχή...

The Balm Cosmetics Scuba Mascara
The Balm Cosmetics Scuba Mascara

  • Bellapierre Cosmetics - Shimmer Roll (15€)
Δεύτερο προϊόν, ίσως το πιο χρήσιμο προϊόν μέσα στις γιορτές, ένα highlighter για πρόσωπο, μάτια, σώμα σε πολύ πρακτική συσκευασία με rollon και στην απόχρωση Champagne που ταιριάζει σε όλους τους χρωματικούς τόνους επιδερμίδας. Την εταιρεία Bellapierre Cosmetics την έχω συναντήσει και σε προηγούμενα κουτάκια, τα προϊόντα της που αποτελούνται από φυσικά συστατικά και καθαρές χρωστικές ουσίες, είναι εξαιρετικά και αγαπημένα.

Bellapierre Cosmetics - Shimmer Roll
Bellapierre Cosmetics - Shimmer Roll

  • Lord & Berry Eye Pencil Line/Shade (17€)
Δεν το πιστεύω ότι βλέπω τρίτο προϊόν μακιγιάζ σε κουτί ομορφιάς. Όσες αγοράζετε συστηματικά κουτάκια, όχι μόνο από το Cherrybox αλλά και από άλλες εταιρείες συνδρομητικών κουτιών της Ελλάδας και του εξωτερικού, ξέρετε ότι αυτό συμβαίνει σπάνια, πάρα πολύ σπάνια. Από την ιταλική Lord & Berry έρχεται ένα μολύβι ματιών σε μπρονζέ απόχρωση, ένα μολύβι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για να δημιουργήσει λεπτή γραμμή είτε για ένα μαλακό, smoky αποτέλεσμα.

Lord & Berry Eye Pencil Line/Shade
Lord & Berry Eye Pencil Line/Shade

  • Sachajuan Hair Repair (100ml/12€)
Μπορεί το sneak peek με τη μάσκαρα από The Balm να ενθουσίασε πολλές, όμως η πραγματική σταρ του κουτιού είναι αυτή η θεραπεία μαλλιών από την σουηδική εταιρεία Sachajuan, μια εταιρεία που έφτασε πρόσφατα και στην Ελλάδα και μας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε για πρώτη φορά μέσα από το Cherrybox. Πρόκειται για μια εταιρεία που έχει πάρει πολλά βραβεία τόσο για την minimal αισθητική των συσκευασιών της που είναι εμπνευσμένη από τα γυάλινα φαρμακευτικά μπουκάλια, όσο και για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της, βασισμένη στην τεχνολογία Ocean Silk. Ανυπομονώ να τη δοκιμάσω και να δω αν αξίζει ο ντόρος και φυσικά η υψηλή τιμή τους (ένα σαμπουάν των 250ml γύρω στα 20€, κάτι παραπάνω πρέπει να προσφέρει σε σχέση με τα υπόλοιπα).

Sachajuan Hair Repair
Sachajuan Hair Repair

  • Hairon - Detangling Hair Brush (12€)
Ένα συλλεκτικό γκάτζετ έρχεται στη συνέχεια για να ολοκληρώσει την φροντίδα των μαλλιών, ειδικά σχεδιασμένο για το Winter Cherrybox, από την αγγλική εταιρεία Hairon. Με εργονομικό design που θυμίζει αρκετά το διάσημο Tangle Teezer, είναι σίγουρα σαν ένα κόσμημα στο νεσεσέρ μας.

Hairon - Detangling Hair Brush
Hairon - Detangling Hair Brush

  • Panthenol Extra - Volcanic Sand Facial Scrub & White Tea Beauty Mask (2,5€)
Το επόμενο προϊόν, ξέρεις πολύ καλά πότε πρέπει να το χρησιμοποιήσεις! Περίμενε λοιπόν μέχρι το βράδυ του Χριστουγεννιάτικου ή του Πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν και λίγο πριν, άνοιξε αυτό το φακελάκι από την Panthenol Extra για να αποκτήσεις μέσα σε λίγη ώρα καθαρή, λεία και απαλή επιδερμίδα, έτοιμη για το εορταστικό μακιγιάζ. Κάνε πρώτα την απαραίτητη απολέπιση με το Volcanic Sand Facial Scrub και στη συνέχεια χαλάρωσε για 10 λεπτά και άφησε την White Tea Beauty Mask να δράσει. Θα κλέψεις σίγουρα τις εντυπώσεις!

Panthenol Extra - Volcanic Sand Facial Scrub & White Tea Beauty Mask
Panthenol Extra - Volcanic Sand Facial Scrub & White Tea Beauty Mask

  • Nivea Protect & Care (25ml/2,01€)
Για το τελευταίο προϊόν είδα πολλά αρνητικά σχόλια. Η προσθήκη ενός προϊόντος που βρίσκεις εύκολα και σε ένα σουπερμάρκετ, ήταν πράγματι μια μικρή παραφωνία σε αυτό το κατά τα άλλα εντυπωσιακό κουτάκι. Από την άλλη, δε λες ότι θα πετάξεις αυτό το προϊόν, σίγουρα θα σου φανεί χρήσιμο. Απλά, ανάμεσα στα τόσο καλά brands όπως The balm, Sachajuan, Bellapierre, το αποσμητικό της Nivea δείχνει κάπως σαν μια πρόχειρη λύση, κάτι για να γεμίσει το κουτί. Προσωπικά, είμαι τόσο χαρούμενη με το υπόλοιπο περιεχόμενο του κουτιού που μπορώ να συγχωρήσω και ένα κάπως άκυρο προϊόν.

Nivea Protect & Care
Nivea Protect & Care

Αυτά λοιπόν ήταν τα προϊόντα του χειμωνιάτικου κουτιού του Cherrybox. Το θεωρώ ένα από τα καλύτερα κουτιά που έχει κυκλοφορήσει από το Cherrybox, ένα κουτί του οποίου η συνολική αξία που ξεπερνάει τα 80€, είναι πολύ μεγαλύτερη από την τιμή του. Τρία από τα επτά προϊόντα του κουτιού είναι προϊόντα μακιγιάζ, όπως οφείλει να έχει ένα κουτί που κυκλοφορεί κοντά στα Χριστούγεννα, μια περίοδο που το μακιγιάζ έχει την τιμητική του. Μια καινούργια, λαμπερή εταιρεία (Sachajuan) κάνει την εμφάνιση της στο κουτάκι και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί το Cherrybox δεν ξεχνάει ότι ο κύριος σκοπός αυτών των συνδρομητικών κουτιών είναι να μας δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε καινούργια brands και καινούργιες κυκλοφορίες προϊόντων.

Εσείς πήρατε το winter Cherrybox; Ποιές ήταν οι εντυπώσεις σας;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου