Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Online Shopping Made Easy - Ofarmakopoiosmou

Γεια σας, γεια σας κορίτσια! Μετράτε και εσείς τις μέρες για τις γιορτές όπως και εγώ; Σκέφτεστε τι Χριστουγεννιάτικα δώρα να κάνετε στους αγαπημένους σας αλλά βαριέστε να τρέχετε στα εμπορικά κέντρα και στις αγορές που σφύζουν από κόσμο; Η λύση ευτυχώς βρίσκεται στον υπολογιστή σας ή το κινητό σας και λέγεται Online Shopping!

Στη σημερινή ανάρτηση θα σας παρουσιάσω το online φαρμακείο ofarmakopoiosmou.gr στο οποίο μπορείς να βρεις άπειρες ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα για ολόκληρη την οικογένεια και με μερικά κλικ να κάνεις τις αγορές σου εύκολα και γρήγορα (δες εδώ).


Το φυσικό κατάστημα βρίσκεται στην περιοχή του Παγκρατίου στην Αθήνα το οποίο λειτουργεί εκεί από το 1977. Το e-shop δημιουργήθηκε το 2012 και από τότε διανύει μια εξαιρετική πορεία και είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ηλεκτρονικά φαρμακεία που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Μπαίνοντας στη σελίδα του ofarmakopoiosmou.gr, εκτός από την μεγάλη ποικιλία δερμοκαλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και άλλων παραφαρμακευτικών προϊόντων αλλά και προϊόντων supermarket, μπορείτε ακόμα να βρείτε πολύ χρήσιμες στήλες όπως η στήλη "Health and Beauty Secrets Blog" με συμβουλές για υγιεινή διατροφή, άσκηση και ομορφιά. Επίσης, υπάρχει η στήλη "Ρωτήστε τους ειδικούς" στην οποία μπορείτε να υποβάλετε οποιαδήποτε ερώτηση και σίγουρα και σύντομα θα λάβετε τη σωστή απάντηση από την εξειδικευμένη ομάδα του ofarmakopoiosmou. Τέλος, για όσους αγαπούν τα giveaways υπάρχει η στήλη Διαγωνισμοί με υπέροχα δώρα.


Εκτός από τις πολύ καλές τιμές που βρίσκετε στα προϊόντα του ηλεκτρονικού φαρμακείου ofarmakopoiosmou, μπορείτε να απολαμβάνετε και τις παρακάτω υπηρεσίες:
  • Loyalty Club με πόντους σε κάθε παραγγελία και εξαργύρωση τους
  • Άμεση παράδοση σε 1-2 εργάσιμες μέρες
Ενώ για Αθήνα ισχύει ακόμα:
  • Express Παράδοση σε 3 ώρες έως 2 κιλά
  • Clever Point Παράδοση, δωρεάν έως 20 κιλά (βολεύει σε παραγγελίες με Pampers)


Το φαρμακείο Ofarmakopoiosmou.gr τέλος, στα πλαίσια προώθησης του ανανεωμένου του site, μου έστειλε ένα προϊόν το οποίο ήθελα εδώ και αρκετό καιρό να δοκιμάσω. Πρόκειται για το Eva Belle Detox Booster* της Intermed, ένα προϊόν το οποίο είδα να διαφημίζεται στην τηλεόραση και μου είχε κινήσει αρκετά το ενδιαφέρον. Το πακέτο έφτασε την επόμενη μέρα σε άψογη συσκευασία αφού είχα προηγουμένως λάβει ειδοποίηση στο κινητό για την άφιξη του. Σύντομα, μετά από μερικές εβδομάδες δοκιμών, θα κάνω review του προϊόντος αλλά και σίγουρα κάποιες online αγορές δώρων για τα Χριστούγεννα από το σούπερ εύχρηστο eshop του.

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και ενημερώσεις για νέες αφίξεις και προσφορές μπορείτε να βρείτε και στα social media του ofarmakopoiosmou.gr, Facebook, Instagram και Twitter αλλά και στο κανάλι του ofarmakopoiosmou στο youtube.



* Η ανάρτηση αναφέρεται σε PR samples

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου