Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Unboxing Cherrybox Spring 2019

Γεια σας, γεια σας! Μας έχει τρελάνει λίγο ο καιρός, μια ζέστη μια κρύο, δε νομίζετε; Όπως και να έχει όμως, ο χειμώνας είναι στα τελευταία του και η άνοιξη ήρθε για να μείνει. Με τον ερχομό της 'Ανοιξης έφτασε και το εποχιακό Cherrybox με μια εξαιρετική σύνθεση προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης.

Cherrybox Spring 2019
Cherrybox Spring 2019

Σε μια λουλουδάτη συσκευασία, υπέροχα αρωματισμένη με το Pure Elixir της Blue Scents, έφτασε στα χέρια μου λοιπόν το Ανοιξιάτικο Cherrybox. Λατρεμένο κουτί ομορφιάς από αυτά που τηρούν ευλαβικά το ραντεβού τους στο ξεκίνημα κάθε εποχής, το Cherrybox γίνεται πάντα θέμα συζήτησης και πολύ σύντομα sold-out. Πάμε να δούμε το περιεχόμενο του κουτιού.


Oriflame -Wonderlash Mascara Black
Oriflame -Wonderlash Mascara Black
Πρόκειται για την all time classic μάσκαρα της Oriflame που έχει αγαπηθεί από χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Πράγματι, μετά από μια μικρή έρευνα διαπίστωσα ότι έχουν γραφτεί άπειρα θετικά σχόλια για αυτήν τη μάσκαρα. Η 5-in-1 Wonderlash mascara από τη σειρά The One της Oriflame  έχει ένα εργονομικό 3D βουρτσάκι που ανασηκώνει τις βλεφαρίδες χαρίζει μήκος και απίστευτο όγκο ενώ περιέχει ενυδατικά συστατικά που θρέφουν τις βλεφαρίδες.


Vitamasques - Coconut & Argan Hair Masque
Vitamasques - Coconut & Argan Hair Masque
Τη Vitamasques τη γνωρίσαμε σε προηγούμενα κουτιά και ενθουσιαστήκαμε με τις φανταστικές sheet masks της εταιρείας για πρόσωπο και μάτια. Τώρα ήρθε η ώρα να μας καταπλήξει πάλι με τις μάσκες μαλλιών της.  Σε κάθε κουτί υπάρχει τυχαία επιλογή ανάμεσα στη μάσκα Coconut & Argan, ιδανική για ενυδάτωση μαλλιών και την μάσκα Blossom, για βαθιά θρέψη. Σε μένα έτυχε η Coconut & Argan και ανυπομονώ να τη δοκιμάσω.


I Love... - Body Butter in Raspberry Ripple
I Love... - Body Butter in Raspberry Ripple
Αγαπάω την "I love..." με τα φρουτένια αρώματα στις κρέμες σώματος και στα αφρόλουτρα της, έτσι ήταν μεγάλη η χαρά μου όταν συνάντησα στο κουτί ένα από τα λαχταριστά της body butter με άρωμα από ολόφρεσκα και ζουμερά κόκκινα βατόμουρα.


Gerovital - H3 Hyaluron C Anti-Wrinkle Eye and Lip Contour Cream (2%)
Gerovital - H3 Hyaluron C Anti-Wrinkle Eye and Lip Contour Cream (2%)
Από την Gerovital, μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην περιποίηση προσώπου πάνω από 60 χρόνια, το κουτί περιέχει μια αντιρυτιδική κρέμα ματιών και περιγράμματος χειλιών από τη σειρά Η3. H κρέμα περιέχει καθαρό και λιποσωμικό υαλουρονικό οξύ, λιποσωμική βιταμίνη C αλλά και βιταμίνη Ε για ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της κρέμας.


StyLondon - Quad Palette, All in One
StyLondon - Quad Palette, All in One
Από την StyLondon, μία παλέτα πολύ πρακτική για τα ταξίδια μου καθώς περιέχει όλα όσα χρειάζομαι για ένα καθημερινό, φυσικό και ανάλαφρο μακιγιάζ. Κοραλί Pουζ, ματ bronzer, σαμπανιζέ highlighter αλλά και banana powder για κάλυψη της ερυθρότητας, όλα αυτά σε μια παλέτα που σίγουρα θα αγαπηθεί από πολλές.


Dizao - Hydrogel Gold Eye Patches
Dizao - Hydrogel Gold Eye Patches
Από μια νέα cruelty-free εταιρεία που δεν είχα ξανασυναντήσει στο Cherrybox, την Dizao Natural, μια hydrogel μάσκα σε επιθέματα για την περιοχή κάτω από τα μάτια. Στο δικό μου κουτί έτυχε η μάσκα με κολλαγόνο για λείανση ρυτίδων και σύσφιξη της περιοχής γύρω από τα μάτια, ενώ σε άλλα κουτιά μπορεί να συναντήσεις την hydrogel μάσκα με υαλουρονικό οξύ.

Το ανοιξιάτικο Cherrybox, με 6 full size προϊόντα συνολικής αξίας 65€, το οποίο μπορείς να το αποκτήσεις μόνο με 20€, σίγουρα δε μας απογοήτευσε. Δεν είναι το καλύτερο κουτί που έχουμε συναντήσει στο Cherrybox, αυτό είναι βέβαιο και αυτό οφείλεται κατά τη γνώμη μου στην έλλειψη κάποιου πιο δημοφιλούς, πιο λαμπερού brand. Παρόλα αυτά, τα προϊόντα του κουτιού θα τα ευχαριστηθούν οι περισσότερες από εμάς. Το body butter από I love... και η μάσκα μαλλιών απο Vitamasques είναι τα προϊόντα που με ενθουσίασαν και που ανυπομονώ περισσότερο να δοκιμάσω.

Εσείς πήρατε το Ανοιξιάτικο Cherrybox; Πως σας φάνηκε; Αν το περιεχόμενο σας φάνηκε ενδιαφέρον και δεν το έχετε παραγγείλει, θα πρέπει να βιαστείτε γιατί γίνεται πολύ γρήγορα sold-out. Βρείτε το εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου